Şimdi Ara

2003 Astrama 2005 307 Hdi Xr veriyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2003 model astra club 1.4 sahibiyim. Aracım 129000 km de, ağır kazası yok, 3 parça lokal boya 2 parça değişen var. Atiker lpgli, beyaz bir araç.

2 adet farklı 307 teklifi geldi. Birincisi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ogretmenden-2005-temiz-ekonomik-masrafsiz-orjinal-kilomtrde-307-95325547/detay

diğeri

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-harika-aile-araci-92311162/detay

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Kendi aracımın ortalama fiyatı 19000 tl civarında görünüyor.

• kesinlikle kabul et derim.üzerine para istemiyorlarsa.
  • 1 veya 2 parça değişen
    yada
    3-4 parça boyalı diyen adamın aracında kesin daha fazlası vardır.1 veya 2 değişen ne demek yahu ben aracı pert ettim servise verdim kaç parçasını değiştiler bilmiyorum der gibi.

bencekabul etmeyin adamlar takas teklif ediyorsa anlaki bir bit yeniği var orada.aracı değiştirmek istiyorsan kendin sat temizi bul ve al.ama dikkat et ilan açıklaması net olsun kaput ve tavan boyalı desin adam 2 veya 3 parça boya var belki komple boyalıda olabilir tarzındaki ilanlardan uzak dur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi teklifler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: retro.

1 veya 2 parça değişen
    yada
    3-4 parça boyalı diyen adamın aracında kesin daha fazlası vardır.1 veya 2 değişen ne demek yahu ben aracı pert ettim servise verdim kaç parçasını değiştiler bilmiyorum der gibi.

bencekabul etmeyin adamlar takas teklif ediyorsa anlaki bir bit yeniği var orada.aracı değiştirmek istiyorsan kendin sat temizi bul ve al.ama dikkat et ilan açıklaması net olsun kaput ve tavan boyalı desin adam 2 veya 3 parça boya var belki komple boyalıda olabilir tarzındaki ilanlardan uzak dur

Teşekkürler. Ayrıca günde 20 km yapıyorum. Yani yılda 6-7 bin km için lpg den inip dizele binilmez diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Orijinalden alıntı: retro.

1 veya 2 parça değişen
    yada

Teşekkürler. Ayrıca günde 20 km yapıyorum. Yani yılda 6-7 bin km için lpg den inip dizele binilmez diyorlar.

bütçenizi tam bilmiyorum ama yerinizde olsam aracımı satar üstüne bir miktar koyar seat exeo alırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Acaba neden daha genç dizel araçlarını verip daha yaşlı benzinli aracı istiyorlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: insideman

Acaba neden daha genç dizel araçlarını verip daha yaşlı benzinli aracı istiyorlar?

+1
  • quote:

Acaba neden daha genç dizel araçlarını verip daha yaşlı benzinli aracı istiyorlar?

+1
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nnsevim

quote:

+1

Belli bir km yapınca dizel aracın masraf çıkarma dönemi de başlıyor.
    Yeni nesil dizel motorlarda bu durum daha iyi olsa da ilanlardaki araçlar 2005 'den beri biri 140 biri de 155 bin km yapmışlar.
    Motor yıpranmasa bile araç yıpranır, Opel, Peugeot ve Renault gibi markalardan bir gömlek daha kalitelidir.
    Eğer temiz bir araçsa Astra tercih edilebilir.

• quote:

quote:

quote:

Bütün 1.6 TDI motorlar aynı ise neden hepsi 140 hp olmuyor?

quote:

İnsanlar maymundan geldiyse, şimdiki maymunlar neden insan olmuyor ?

Yeni moda mı bu

1-2 yaş genç yada yaşlı demek için küçük farklar.

Şüphelenmek için 307 nin 1.6 110 luk ve XT modeli olması gerekir ki öyle bir takas teklifi rüyada falan denk gelir.

İkisinde de donanım yok.

Birinin yakıtı dizel, birinin LPG ve ikiside tasaruflu.

Performans farkları yok hatta 307 1.4 dizel 0-100 e 17 saniyede ulaşıyor daha kötü olabilir.

Özetle;

Dizel araç hasreti ve 307 ye bir sempati varsa, performans sorun değilse götürülür ekspertize sorun yoksa her türlü takas edilebilir.

Turbo sorunu çıkarsa, işçilikle falan aşağı yukarı 1000 liraya hallolur.

Sende aracının üzerine ufak bir miktar para istersin kabul ederse tabi sonra bir enjektör bakımı yaparak en az 100 bin km sorunsuz binersin.

Bu tarz bir şeye gerek var mı diye sorarsan?

Bence yok.

Bütçe varsa üzerine 3-5 ekleyip daha farklı araç bakılabilir.

• 19bine boyasız 307 alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.