Şimdi Ara

2003 1.6 Terra orjinal lastik ebatı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lastik alıcamda üzerindekiler 195*60*15
    Bu lastikler orjinal ebat mı? eğer orjinalse aracımın altı sanki yere biraz yakın gibi (eski aracım 98 model polo idi.) Birde lastik ebatını büyütsem faydası olurmu yükseklik için.

Aracım makyajsız kasa olanlardan.

• yok mu hiç kullanan.... Lazım arkadaşlar
  • bende de 2002 var, ilk lastikleri hala üstünde duruyor, evet 195-60-15 orijinal ebat.

Yanağı büyütürsen bu arabanın tutumlu benzin tüketimine ek olarak ender artı yönlerinden biri olan yol tutuşunu zedelersin gibi geliyor bana, ama buna karşılık traktör römorku tadındaki sert süspansiyon da az da olsa yumuşar.
  • evet bende bugün toyota sı olan başka biriyle konuştum. orjinal lastikmiş. Bende lastik büyütme fikrinden vazgeçtim. orjinal lastiğe devam...
  • 195.70.15 yap ımpetus 2 tak yanlız bendede terra 2003 yanlız 1.4 idi lasiğide 14 jant idi ben öyle yaptım uzmanına sorum ben lastik sektöründe çalışıyorum
  • aracınızın lastik ebatıyla oynamayın..orjinal lastik ebatı o kasa corollalar için 195/60 15 tir..maksimum ölçü 1.6 motor için 205/55 16 dır..195/70 15 aracın stabilitesini bozar..1.4 ile 1.6 ebatları farklıdır...o kasa toyotaların sadece 1.4 motor seçeneklerinde 14 inç jant vardır...1.6 ların hepsi 15 inç janttır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 3 Kasım 2007; 23:08:20 >
  • Teşekürler. En iyi orjinalde kalmaktı. Bende öyle yaptım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.