Şimdi Ara

2002 Megane Coupe 6'lı Cd Çalarım bozuldu mu ki ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6'lı cd çalar var.http://thumbs1.ebaystatic.com/d/l225/m/milqObS4vIcdfdcV2I-aX6g.jpg
    resmi bu. bagajda duruyor. bir tane kablo ile bağlı sanırım ön tarafa. cd çalar kendisi yerinden çıkmış halde duruyordu sarkık şekilde. bagajdaki yedek lastiğin üzerine yatırıyordum. kablosu bağlı olduğu için o şekilde lastiğin üzerine yatık şekilde gidiyordum çalıyordu sorunsuzca. çıkartıp cd'leri takıyordum tek tek. arabanın içindeki konsoldan şarkıları ve cd'leri değiştirebiliyordum.ara sıra tümseklerde ses gidiyordu 2-3 saniye sonra geliyordu tekrar sorun etmiyordum bunu
    ama bugün yine yolda giderken cd'den şarkı dinliyorum. bir sonraki cd'ye geçmek için bastım 3 numaralı cd tuşuna. error cd dedi. sonra diğer cd'lere geçmeyi denedim no cd dedi
    sonra bagajı açtım. o resimdeki yeşil tuş var ya hani. cd çaların kutusunu içerden çıkartmak için. ona basıyorum elektronik sesler geliyor ama vermiyor kutuyu dışarı
    normalde yeşile basınca kutuyu dışarı veriyordu cdleri takıp sonra el ile geri ittiriliyordu yuvasına
    ama o yeşil tuşa basınca vermiyor kutuyu. nedir ki olay. tamir edilebilecek bir durum mu yoksa bozuldu mu noldu :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMG1 -- 13 Eylül 2013; 10:20:19 >

• İyi bir elektronikçiye gösterirsen az bir masrafla halleder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMG1

6'lı cd çalar var.http://thumbs1.ebaystatic.com/d/l225/m/milqObS4vIcdfdcV2I-aX6g.jpg
    resmi bu. bagajda duruyor. bir tane kablo ile bağlı sanırım ön tarafa. cd çalar kendisi yerinden çıkmış halde duruyordu sarkık şekilde. bagajdaki yedek lastiğin üzerine yatırıyordum. kablosu bağlı olduğu için o şekilde lastiğin üzerine yatık şekilde gidiyordum çalıyordu sorunsuzca. çıkartıp cd'leri takıyordum tek tek. arabanın içindeki konsoldan şarkıları ve cd'leri değiştirebiliyordum.ara sıra tümseklerde ses gidiyordu 2-3 saniye sonra geliyordu tekrar sorun etmiyordum bunu
    ama bugün yine yolda giderken cd'den şarkı dinliyorum. bir sonraki cd'ye geçmek için bastım 3 numaralı cd tuşuna. error cd dedi. sonra diğer cd'lere geçmeyi denedim no cd dedi
    sonra bagajı açtım. o resimdeki yeşil tuş var ya hani. cd çaların kutusunu içerden çıkartmak için. ona basıyorum elektronik sesler geliyor ama vermiyor kutuyu dışarı
    normalde yeşile basınca kutuyu dışarı veriyordu cdleri takıp sonra el ile geri ittiriliyordu yuvasına
    ama o yeşil tuşa basınca vermiyor kutuyu. nedir ki olay. tamir edilebilecek bir durum mu yoksa bozuldu mu noldu :S

ilk başta eror vermesi daha sonra cd yi görmemesi ya darbe aldı kasistten geçerken vs mekanik aksamı bozuldu

yada kristali bozuldu hatta ikiside bozulmuş olabilir. Changer değiştirilir tekrar eski haline gelir

• cd ler arası geçiş yaparken bozuluyor kitleniyor. takılı geliyor mesela 1.cd den 5'e geçeceğim. 3yada 4de takılı halde kalıyor. sonra açmaya çalışınca çıkmıyor geri. boş cd ile vuruyorum tam açma düğmesine bastığım sırada o şekilde çıkıyor geri kutu tekrar koyuyorum içeri. sonra sorunsuz çalıyor baştan 1.cd'yi. artık tek cd çalayım o halde napalım. 1.bölüme koyarım 1 tane onla idare ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMG1

cd ler arası geçiş yaparken bozuluyor kitleniyor. takılı geliyor mesela 1.cd den 5'e geçeceğim. 3yada 4de takılı halde kalıyor. sonra açmaya çalışınca çıkmıyor geri. boş cd ile vuruyorum tam açma düğmesine bastığım sırada o şekilde çıkıyor geri kutu tekrar koyuyorum içeri. sonra sorunsuz çalıyor baştan 1.cd'yi. artık tek cd çalayım o halde napalım. 1.bölüme koyarım 1 tane onla idare ederim

bence servise bir götür baktır mekanik bir arıza olabilir

15-20 liraya hallederler sonra neden bu kadar zaman böyle eziyet çektim deme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.