Şimdi Ara

2002 audi a3 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Araç 2002 model audi a3 1.6 benzinli otomatik vites.Araçta 3 parça değişen var sağ ve sol çamurluk, sağ arka kapı.1 parça boya sol arka kapı. Araç plaka sorgusunda 560 lira 1 kaza çıkıyor.Satan yer yetkili bayi.Fiyatı 28 bin yazmışlar. Sizce eder mi ? Yarın görmeye gideceğim.Pekde anlamıyorum tavsiyeleriniz nelerdir ? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

neyse araca gelirsek de tabiki o parayı eder, tek kapıları bile neredeyse bu fiyatları görüyor ki hasar kaydı düşük bir araç, 15 yaşındaki araçta da 3 parça değişen olsun

ayrıca km nedir? araçta lpg var mı? iç temizliğine durumda? bunlar daha önemli, çamurluk denen şey bir sac parçası o kadar, önemli olan aracın iç kısımları
  • Hocam malum sitede değişeni geçtim 200 bin altında bu fiyata a3 yok.Uçmuş millet.Verdikleri şasi numarası farklı onu biliyorum.Plakayı sorgullatım 1 kaza çıkıyor 540 lira gibi bir şey.5 aydır şirket üzerine kayıtlı araba.Önden direk darbe almadıysa motor sağlamsa neden olmasın diyorum.En azından gidip çöp 307,206 yada 50 defa el değiştirmiş megan dan iyi gibi geldi bana. Önemli olan şasi numarası.

Kayitlarimiza gore ***8596 Sasi no lu arac 1 adet kazaya karismistir. KZ1: 01/09/2009 Carpma 534TL

-------------------

T.C. ULASTIRMA VE DENIZCILIK BAKANLIGI muayene verilerine gore ***H47 aracin Muayene Tarihi-Km: 04/01/2016 157212KM, 27/12/2013 139803KM

--------------------

***H47 plakali AUDI - A3 ATTRACTION 1.6 5 KAPI OV markali araca ait detay bilgileri: Trafige Cikis Tarihi:01/01/2002, Son Sahip: Sirket, Son Sahiplik Suresi: 5 ay Kasko:Yok, Kaskolu Toplam Sure:1 yil, Kaskosuz Toplam Sure:13 yil 6 ay, Arac Tur Degisimi:Yok, Plaka Il Degisimi:Yok, Plaka Degisimi:Yok

Aracın içi temiz gözüküyor.Yarın gidip göreceğim.ilanda yazan km ile sorgulamadaki km tutuyor.Ekpertiz raporunu kağıt olarak onaylı verirlerse neden olmasın diyorum. Sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertunc23 -- 14 Temmuz 2016; 0:41:13 >
  • aracı ayrıca başka bir ekspertize sok, öyle onların vereceği rapora bakma, parasını ben vericem de 100-200 neyse ver herşeyini bil, sana yazılı kağıt verseler de birşey ifade etmez, diyelimki araç patates çıktı ne diye dava açacaksın? adamlar demez mi ben arabayı düzgün verdim o bu hale getirdi geri vermeye çalışıyor diye...

ancak km mevzusunda sonradan çıkarsa elin kuvvetli olur, onun dışında birşey yapamazsın

diğer yandan dediğim gibi döşemelere iyice bak, kapı içleri falan yerinde mi oynuyor mu bunlara bak, bagaj içine iyice bak, döşemeler çok düzgün durmuyorsa araba ya iyi darbe yemiştir ya da tesisat takmak için haşat edilmiştir
  • Eyvallah hocam sağolun.İlk aracım olacak bu yüzden baya acemiyim.Yarın iyice bakarım

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.