Şimdi Ara

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.202
Cevap
57
Favori
164.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Conti mechelin tavsiye ederim sessizlik va japonlara uygundur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih999

arabamın lastikleri inanılmaz uğultu yapıyor dişleri iyi ama 2008 üretimi olduğu için çok sert.
    ses yapmayacak lastik tavsiyesi verir misiniz

nokian nasıl bir lastiktir. 195/65/15 takan var mı çok soru sordum galiba

ebat konusunda bilme ama Toyota 2008 'de Nokian H kullanıyoruz. Birçok lastiği kullanmış biri olarak tavsiye ederim. Gayet sessiz ve direksiyon tepkileri mükemmel.
  • ŞEHİRİÇİ YAZLIK LASTİKLE 5.58 LT/100 KM DEĞERİNİ YAKALADIM ARKADAŞLAR.DİZEL COROLLA...
  • arkadaşlar aracımın yağını değiştireli 6 ay oldu.km olarak 6000 km yaptım.aracım dizel Corolla.197000 km de.kitapçığına göre 6ayda bir 10 bin km dolmasa bile yağ ve filtreyi değiştirin diyor.kararsız kaldım.4 bin km daha yapayımda öylemi değiştireyim yoksa hemenmi... firmalar araçlardan devamlı para kazanmak için servise getirmek isteyebilirler...
    cevaplarınızı bekliyorum.
    selamlar.
  • TAKSİ COROLLA 2007 TÜPLÜ SEDAN KASASI OLAN BİR TAKSİCİ ARKADAŞA SORDUM,MOTOR NE ZAMAN İNDİ DİYE.700 BİNDE İNDİ DEDİ.ÇOK ŞOFÖR DEĞİŞMESİNE RAĞMEN BÖYLE OLMUŞ.TEK ŞOFÖR KULLANSA VE HARARETE DİKKAT EDİLSE 1 MİLYON KM YAPAR DEDİ...
  • Sessiz, genelde şehir içi kullananlar için Michelin gider. Bizdeki yazlıklar ER300 bridgestone müthiş

195/60 R 15 orijinal ölçülerle fazla oynamamanızı tavsiye ederim. Bu arada Toyota nın binicisi özeldir araçlarımızın bakımına önem verelim aksatmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KD69 -- 20 Temmuz 2013; 17:17:35 >
  • arkadaşlar dün gittiğim piknik dönüşü arada bir olan geçici arıza vuku buldu.son yaptığım 2400 km de hiç olmamıştı.arızanın mahiyeti şöyle ,izah edeyim:
    arabanın çekişi düşüyor,gaza basıyorsun devir çok yükselmiyor.araba siyah duman atmaya başlıyor.seyahate devam ediyorsun,ama trafiğe yakalandınmı rampada rampayı bazen çıkamayabiliyor,rölantide çalışıyor ama rampaya zorladınmı devir artmıyor ,çıkmıyor.arabayı dinlendiriyorum,stop edip tekrar çalıştırıyorum bir kaç kez sonra tekrar eski halini alıyor araba gidiyor..enjektörlerden yapsa devamlı yapar diye düşünüyorum,oysaki son 2400kmde hiç yapmadı.elektronik beyin arada bir saçmalıyormu nedir?egr temizle dediler yetkili servis daha temizletmedim.
    bu olay neden kaynaklanıyor fikri olan varmı arkadaşlar.
    Corolla dizel.197bin km.2007 model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Good Year Efficient Grip Performance öneririm. Yol tutuşu harika, sesi çok azaltıyor, çukurlar çok yumuşak hissediliyor artık.. Islak zeminlerde çook başarılı..

Kesinlikle katılmakla beraber 3 ay önce kadar çıkan yeni tasarım bir lastik ve AB etiket değerleri michelinden ve contiden daha iyi, ben 2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum özellikle yumuşaklığı ve sessizliği bariz belli önceki michrlin primacy hp lerime göre...
    dolayısıyla benimde tavsiyemdir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık AB standartlarına göre lastiklerin üzerinde ses değeri ve yuvarlanma direnci yazmak zorunda o yüzden karşılaştırmak iyi olur....

Valla dizel araçtan anlamam ama geçmiş olsun............
  • merhaba arkadaşlar yeni konu açamadığım için bu şekilde sormak zorunda kaldım, fiyatının uygun olduğunu düşündüğüm 2005 model totoya corolla 1,6 terra HB otomatik araç var
    km: 238 binde sol ön çamurluk değişti,zamanında kaskodan komple boyatıldı ve yine farklı bir tarihte arka bagaj camı değişti.bu araç şirketimizde kullanılan bir araç olduğundan bunları biliyorum ve bakımları zamanında yapılmıştı. ayrıca şuan bazı yerlerinde ufak tefek sürtme ve çizikler mevcut.

şuan araç satılacak ve benim uygun fiyata alma ihtimalim var, şimdi sormak istediklerim şunlar.

daha önce 6-7 farklı honda kullandım ve hiç sorun yaşamadım bu toyota 238 binde olduğundan sorun yaşarmıyım ?
    arabayı zaman zman kendimde kullandım performans olarak hala başarılı.bakımları masraflımıdır ?
    arabayı 14-yada15 bin tl ye alcağım gerçekten kelepirmidir ?
    bu kmdeki aracı alıp uzun süre binebilirmiyim. ?
    alıp satmak istesem bu durumdaki bir toyotanın az çok piyasası nedir veya satabilirmiyim ?

fikirve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
     2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım

• O fiyata ben de alırım....:-) Al üstad al zarar etmezsin....
  • arkadaşlar ramazanın verdiği rehavet olsa gerek sitede ,forumda canlılık yok.arabalarda tıkır tıkır .kimse bir şey yazmıyor paylaşmıyor.
  • sarmalı direksiyon kılıfı aldım . dikince resmini paylaşırım

hepinize hayırlı ramazanlar
  • Valla ben de dikmeli alacam ama malum bizim direksiyonların tutma yerlerinde hafif çıkıntı var o yüzden orayı saramayacapım için pek sıcak bakmıyorum açıkçası...Çünkü elim terliyor o yüzden uygun bulursam direksiyonu deri kaplatacam....ramazan dolayısıyla sadece foruma giriyorum araba öylece yatıyor....zaten benden önceki sahibi de kullanmamış arabayı 33 binde 6 aydır bende 34 bin olmadı....2005 model düşününü artık....

• nasıl
     2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım 2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım

• birleşme yerlerini siyah bez bantla kapladım güzel oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih999 -- 17 Temmuz 2013; 18:18:15 >
  • bi sorum daha olacak arkadaşlar malum direksiyon kutusu arızası vardı ustama olayı anlattım malum vldayı sıktı ve cok sukur direksiyonda birsey hıssetmıyorum. Ancak direksiyonda bosluk var ozellıkle yuksek hızda zor oluyor. Ben sımdı bu boslugu aldırsam yıne o direksiyon tıkırtısı geri gelirmi. Yani ikisi arasında bi ilişki var mı
    Herkese hayırlı ramazanlar

• Güzel olmuş....Tıkırtı ve boşluk farklı şeylerdir...Gelmemesi gerekir....
  • bu bosluk ısını rot balanscılar mı yapıyor

• arkadaşlar ramazan bayramına samsun bafraya gideceğim.bilet tükendi diyorlar.corollamla gideyim diyorum.gidiş geliş hgs dahil 360 tl gidiyor.arefe sabah çıkış.pazar günü öğlen dönüş.yada sabah dönüş.masrafa ortak arkadaş varmı gidip gelsek benim arabayla?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.