Şimdi Ara

2000tl, monitör dahil tavsiye lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fract4l

Sistem genel olarak iyi, fakat ekran karti o sisteme gore biraz zayif kaldi. Eger butceniz yetiyor ise HD6950 almaya calisin.

PSU'yu SeaSonic M12II yaparsaniz daha iyi olur. Yada:
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-rc-912-plus-silverstone-700w-80-guc-kaynakli-kasa.html

Mesajıma yanıt verdiğiniz için teşekkürler
    Aslında zayıf kaldığını bende biliyorum.O kart beni alıcağım sistemin taksitleri bitene kadar götürür.O zaman yine bi 6850 alıp cf yapmayı düşünüyorum.Ne dersiniz?
    Son olarak yazdığınız "SeaSonic M12II" PSU ya baktım 500-620 ve birçokları şeklinde değişiyor.Kaç wattlığını önermiştiniz.Eğer cf yaparsam 620 lik yetmez diye düşünüyorum.
    İyi forumlar

• CF yapabilir yada ilerde cikacak olan daha guncel ve daha guclu bir erkan karti da alabilirsiniz. Alacaginiz anki duruma bakmak gerekir.

M12II zaten bir tane var, o da 620W. Bu PSU HD6850 @CF icin fazlasiyla yeterlidir, iciniz bu konuda rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fract4l

CF yapabilir yada ilerde cikacak olan daha guncel ve daha guclu bir erkan karti da alabilirsiniz. Alacaginiz anki duruma bakmak gerekir.

M12II zaten bir tane var, o da 620W. Bu PSU HD6850 @CF icin fazlasiyla yeterlidir, iciniz bu konuda rahat olsun.

Teşekkürler hocam
  • Sisteme ekliycek,çıkartıcak,toplıycak,bölcek,kescek,sallıycak daha bişiyler varmı?
    Yeni görüşlere opened(açığız)
  • Sistemin hayırlı olsun. Kasayla ilgili soğutma sistemi sorunu varmış galiba. Üst fanda. Tam olarak stok fanlar ısıyı dışarı atamıyormuş herhalde... Aynı kasaya sahip olan bir kişiye sordum bana CM MegaFlow 200mm lik üst fanı önerdi. Sende istersen bir araştır.

Not : Daha sistemi almadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 3 Haziran 2011; 20:09:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Sistemin hayırlı olsun. Kasayla ilgili soğutma sistemi sorunu varmış galiba. Üst fanda. Tam olarak stok fanlar ısıyı dışarı atamıyormuş herhalde... Aynı kasaya sahip olan bir kişiye sordum bana CM MegaFlow 200mm lik üst fanı önerdi. Sende istersen bir araştır.

İlginç ama kasayla ilgili tavsiyen için teşekkür ederim.Araştıracağım, ama ben daha önce böyle bişey duymadım.Üstteki fan opsiyonel yazıyor.Yani kasayı alan kişi kendi, sonradan aldığı fan sorunludur.Üstte fan yok çünkü.Bir tane önde, bir tane de arkada var. diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: umtcn94

quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Sistemin hayırlı olsun. Kasayla ilgili soğutma sistemi sorunu varmış galiba. Üst fanda. Tam olarak stok fanlar ısıyı dışarı atamıyormuş herhalde... Aynı kasaya sahip olan bir kişiye sordum bana CM MegaFlow 200mm lik üst fanı önerdi. Sende istersen bir araştır.

İlginç ama kasayla ilgili tavsiyen için teşekkür ederim.Araştıracağım, ama ben daha önce böyle bişey duymadım.Üstteki fan opsiyonel yazıyor.Yani kasayı alan kişi kendi, sonradan aldığı fan sorunludur.Üstte fan yok çünkü.Bir tane önde, bir tane de arkada var. diye biliyorum

Aynen boyle.

• Tamam hocam ben yanlış söylemişim...
  • Su aralar kasa olarak HAF 922'de ilgimi çekmeye başladı.Güzel ve geniş bir kasaya benziyor. Ne dersiniz?
     2000tl, monitör dahil tavsiye lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtcnkrt -- 5 Haziran 2011; 0:44:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtcn94

Su aralar kasa olarak HAF 922'de ilgimi çekmeye başladı.Güzel ve geniş bir kasaya benziyor. Ne dersiniz?

Güncel

• İşlemci : INTEL i5 2500K - 403tl
    Anakart : MSI P67A-G45 - 260tl
    Ekran Kartı : MSI R6950 TWIN FROZR II-OC 2GB - 574tl
    HDD : Samsung SpinPoint F1 1TB 7200rpm HD103UJ Harddisk - 105tl
    Kasa : Cooler Master RC 692 Pencereli bilgisayar Kasası ( CM 690 II ) - 189TL
    PSU : Sapphire Pure 625W 80+ Plus - 187tl
    RAM : GEIL 4 GB DDR3 1333 Mhz RAM CL9 = 83TL
    Monitör : HP S2231a 21.5" 5ms (Analog+DVI) Multimedya Wide Screen LCD Monitör = 253tl

------------------------------------------------------------------------------------
    Toplam Fiyat : 2054 TL

Güle güle kullanın :)

Not : dvi teknolojisi hdmiden daha yüksek görüntü çözünürlüğü sunuyor.
    Kasadan bir görüntü ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 9 Haziran 2011; 3:55:55 >

• @burack99 öneriniz için teşekkür ederim.Sistemde tek bir takıntı var oda anakart.Gd 55 lere bakıyorum açıkcası.O.C genie tuşu olması ilgimi çekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.