Şimdi Ara

2000TL Altı Önerileriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar iPhone 4S kullanıyordum.1-2 gün önce ömrünü doldurdu.Yeni bir telefon alacağım.Verebileceğim en yüksek 2000 TL fakat ne kadar az olursa o kadar iyi.İstediğim özellikleri yazıyım.
    •Kamera Performansı(En Önemlisi)
    •Orta Derece Oyun Performansı
    •32GB Hafıza
    •1 Günü Çıkarabilecek Şarj

Aklımda olanlar Sony Xperia X ve LG G5 bu ikisinden hangisi iyidir? Veya kullandığınız ve önerebileceğiniz başka neler var?2-3 sene idare etmesi lazım aldığım telefonun.Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı özelliklerde ben de telefon bakıyorum.

• sony x vs lg g5 te kağıt üstünde özellikler olarak lg g5 oldukça iyi. Lakin kronik sorun falan var mı bilmiyorum ama lg g5 kağıt üstünde çok daha iyi. Kamera olarak ikiside üzmez seni
  • Lenovo Vibe p2
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtizcisi

sony x vs lg g5 te kağıt üstünde özellikler olarak lg g5 oldukça iyi. Lakin kronik sorun falan var mı bilmiyorum ama lg g5 kağıt üstünde çok daha iyi. Kamera olarak ikiside üzmez seni

Doğru diyosun bakalım bütçeyi biraz zorlayıp alabilirim.Haftasonu gidip bir tasarımlarına falan bakıcam elle tutunca daha iyi oluyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elle bak istersen hepsiburadan falan al daha uygun oluyorlar sanırım tek dikkat etmen gerek şey türkiye garantili olması. Eğer aşabilirsen sony xz al derim performansı olsun üstün kamera özellikleri olsun oldukça iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtizcisi

Elle bak istersen hepsiburadan falan al daha uygun oluyorlar sanırım tek dikkat etmen gerek şey türkiye garantili olması. Eğer aşabilirsen sony xz al derim performansı olsun üstün kamera özellikleri olsun oldukça iyidir.

Hepsiburada'dan almayı düşünüyorum ama taksit olmadığı için biraz zor gibi.Bakalım tanıdık bi telefoncu var ondan bi iPhone 6 almıştık yapmıştı taksit arada çok fark olmazsa yine öyle yapıcam büyük ihtimalle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sakın evkura falan gitmeyin ama onlar senetle 500 tl fazladan satıyorlar. Olmadı bankadan kredi falan birşeyler vardı bir araştırırsanız birşeyler bulursunuz.

• Arkadaşım merhaba. Sony x orta üst segment sayılabilecek bir ürün. Kullanıp memnun olan da var uzak durun diyende. LG kamera ve ekran açısından kendini kanıtlamış bir üretici. Ancak G serilerinde yaşanan sıkıntılar firma adına kötü bir şöhret oluşturdu. Farklı marka isterseniz Huawei P9 dual sim veya Mate 8 inceleyin derim. Ayrıca Samsung S6 edge şuan 2070 TL civarında. Zaman zaman 1950 TL ye satılıyor. Sizi pek çok açıdan memnun eder.

• Tavsiyelerin için teşekkürler.Huawei'yi düşünebilirim.Kamera performansı önemli benim için,hangisidir sana göre en iyisi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.