Şimdi Ara

2000 TL'ye kadar makine tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, Uzun zamandır fotoraf makinesi almak istiyorum. fotoraf cekmek konusundada oldukca acemiyim bir kaç güzel kare yakalamak istiyorum baya heves ettim. Bütçemde 1500-1600 tlye kadar. Aklımda canon 550D var araştırdım biraz güzel bir makineye benziyor. Birde Nikon D90 düşünüyorum Video cekmicem sadece fotoraf okadar. Birde satılan heryerde 18-55mm Lensle satılıyor. ayretten bir lens almam gerekirmi? Canon 550D / Nikon D90 mı? Aralarındaki fark nedir ne değildir. yardımcı olursanız cok sevinirim gerçekten.

Şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 16 Şubat 2012; 21:08:30 >

• Öncelikle D90 ve 550D benzer makineler.Sadece video açısında 550D öne çıkıyor.Foto kaliteleri benzer.Büyük teknoloji marketlerde makineleri elinize alıp deneyin.İçinize hangisi sinerse onu satın alın.Başlagıç için 18-55 kit lens yeterli olacaktır
  • @ Sh@rKs-PoWeR

Değerli yorumunuz icin teşekkür ederim, Yalnız almışken iyi birşey ve sonradan lensle uğraşmak istemiyorum. Malasef mağazaya gidemiyorum engelli olduğum icin merdivenler cok sıkıntı oluyor. Ve konyada bu tür güzel makineleri satan yerler var ama denetmiyorlar :) ama gidersem incelicem ikisinide.

Bu linkdeki Nikon D90 + Lens f/p iyimidir?

https://www.indirimmania.com/urunler/14075/en-ucuz-nikon-d90-18-105mm-dslr-fotograf-makinesi.fiyati?ref=akakce&v=1.36.5

Tekrar teşekkürler.

• Siteyi bilmiyorum ancak ürün garantili ise piyasa ortalamasına göre uygun.Ayrıca 18-105 lens çok iyi bir lenstir korkunuz olmasın.Uzun zaman bir daha lens alamam derseniz 18-55 + 55-200 gibi bir sette alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Siteyi bilmiyorum ancak ürün garantili ise piyasa ortalamasına göre uygun.Ayrıca 18-105 lens çok iyi bir lenstir korkunuz olmasın.Uzun zaman bir daha lens alamam derseniz 18-55 + 55-200 gibi bir sette alabilirsiniz

Teşekkür ederim bilgi icin. Hem siteyi hemde D90'ı ayrıntılı şekilde tekrar incelicem.

Cok soru sordum biliyorum ama tam olarak bu 18-55/18-105/18-200 uzaklık olarak mı geçiyor? o konudada yardımcı olursanız cok sevinirim.
  • Soru sormaktan çekinmeyin

Evet zoom olarak düşünebilirsiniz.Örneğin 18-55mm lens 18mm'den 55mm'ye yaklaştrıyor.18-200mm ise 18mm'den 200mm'ye yaklaştırıyor
  • Anladım cok teşekkür ederim :)

İyi akşamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    3000 tl ye kadar klima tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi Akşamlar rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Arkadaşlar merhabalar, Uzun zamandır fotoraf makinesi almak istiyorum. fotoraf cekmek konusundada oldukca acemiyim bir kaç güzel kare yakalamak istiyorum baya heves ettim. Bütçemde 1500-1600 tlye kadar. Aklımda canon 550D var araştırdım biraz güzel bir makineye benziyor. Birde Nikon D90 düşünüyorum Video cekmicem sadece fotoraf okadar. Birde satılan heryerde 18-55mm Lensle satılıyor. ayretten bir lens almam gerekirmi? Canon 550D / Nikon D90 mı? Aralarındaki fark nedir ne değildir. yardımcı olursanız cok sevinirim gerçekten.

Merhabalar,
    İlgilendiğiniz ürünler profesyonel fotoğrafçılık için başlangıç makineleridir.Özellikleri birbirine yakın cihazlardır.Çeşitli özellik karşılaştırma sitelerinden kıyaslayabilirsiniz.Ancak hangisini alırsanız alın kamera çekimi içinde gayet başarılı ürünlerdir.Çekimleri hızlı aktarabilmeniz açısından kullanacağınız sd kartların class'larının 6 ve üstü olmasına dikkat edin sadece.Lens konusuna gelince;lensler görüntüyü yakalama açınız,mesafe,genişlik gibi her talebe ayrı hitabeden özelliklerle doludur.Genel olarak başlangıç lensi 18-55 mm'dir.Böyle bir kit almanız başlangıç aşamasında size yeterli olacaktır.İlginize teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: İndirimMania

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Arkadaşlar merhabalar, Uzun zamandır fotoraf makinesi almak istiyorum. fotoraf cekmek konusundada oldukca acemiyim bir kaç güzel kare yakalamak istiyorum baya heves ettim. Bütçemde 1500-1600 tlye kadar. Aklımda canon 550D var araştırdım biraz güzel bir makineye benziyor. Birde Nikon D90 düşünüyorum Video cekmicem sadece fotoraf okadar. Birde satılan heryerde 18-55mm Lensle satılıyor. ayretten bir lens almam gerekirmi? Canon 550D / Nikon D90 mı? Aralarındaki fark nedir ne değildir. yardımcı olursanız cok sevinirim gerçekten.

Merhabalar,
    İlgilendiğiniz ürünler profesyonel fotoğrafçılık için başlangıç makineleridir.Özellikleri birbirine yakın cihazlardır.Çeşitli özellik karşılaştırma sitelerinden kıyaslayabilirsiniz.Ancak hangisini alırsanız alın kamera çekimi içinde gayet başarılı ürünlerdir.Çekimleri hızlı aktarabilmeniz açısından kullanacağınız sd kartların class'larının 6 ve üstü olmasına dikkat edin sadece.Lens konusuna gelince;lensler görüntüyü yakalama açınız,mesafe,genişlik gibi her talebe ayrı hitabeden özelliklerle doludur.Genel olarak başlangıç lensi 18-55 mm'dir.Böyle bir kit almanız başlangıç aşamasında size yeterli olacaktır.İlginize teşekkür ederiz.

Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.