Şimdi Ara

2000 TL Civarı ve Ön Kamerası Çok iyi Telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ön kamerası çok iyi olan 2000 TL'yi geçmeyecek bir telefon arıyorum. Tabi 2000 TL verilecekse amiral gemi olmalı.

M5 kamera tarafında iyiymiş sanırım ama donma takılma durumu nasıldır? G4'ün de kamera konusunda iyi olduğu yorumlarını okudum artısı da amiral gemi olması. Sony olduğu için kamerası iyidir düşüncesiyle Z5c ve Z5'i de düşndüm ama onların kameralarıyla ilgili pek iyi yorum okuyamadım

Kuzenim kızıyla fotoğraf çekilmek için istiyor o yüzden ön kamera öncelikli şart, sonra da donma takılma olmaması onun dışındakiler çok önemli değil.

• S6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece kamera için olacaksa Apple bu işte iyi 5s bakın bütçenizi de korur hem. Android'de ise kendim Note 5'e terfi ettim daha önce kendi resimlerimi beğenmezdim bu makine kendime bayılıyorum :) (açı farkından olsa gerek)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G4 yada z5 ıkıde kamerlarda ıyı olmakla bırlıkte samsung gıbı arayuz sıkıntı olan cıhazda degıller
  • Beyaz Kartal kullanıcısına yanıt
    s6 alınır
  • LG g4. Samunga para verilmez.
  • Evet S6 1800'e düşmüş o kadar düştüğünü farketmemiştim. O da listeye girebilir.

Yalnız arkadaşlar bizim için önemli olan sadece ön kamera arka kameranın iyi olması çok işimize yaramayacak. Bunu hesaba katarak yapıyorsunuz değil mi önerileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Kartal -- 26 Aralık 2015; 21:35:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • byshakram B kullanıcısına yanıt
    5s'i ben de önerdim ama o nun ön kamerayı beğenmemiş
  • Biraz daha koy iPhone 6 al hepsini karşılar isteklerinin.
  • G4 bakabilirsin ön kamerası iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.