Şimdi Ara

2000 TL Civarı Laptop Tavsiyesi Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 8 yıldır laptop ve 15 yıldır masa üstü bilgisayar kullanıyorum. Birkaç sorum olacak sizlere
    İlk laptopum HP hala çalışıyor fakat her zaman çok fazla ısınmasından dert yanmışımdır. Yeni nesil HPlerde bu sorun hala devam ediyor mu çok merak ediyorum. Şimdilerde Acer 5520 kullanıyorum ve daha iyi bir laptop almayı düşünüyorum.
    GOLD PC'nin %20 indirim + Bonusa 10 Taksit avantajından yararlanmayı düşünyordum fakat şu an okuduğum birkaç şeyden ötürü kararsız kaldım. Gold PC de gördüğüm Toshiba A300-1NC yi neredeyse alıyordum geçtiğimiz günlerde. Toshiba istememin nedeni ise klavyesinin güzelliği ve siyahlara bürünmüş harika bir tasarımının olması. Tasarım çok ön planda değil tabi fakat baktığım zaman da hoşuma gitsin istiyorum bilgisayarımın. Acer,Asus,Packard Bell tarzı bilgisayarlara çok sıcak bakmıyorum. Aynı özellikteki Toshiba 1000 $, Acer 900 $ olursa Toshiba alırım. Fakat bu fark 150 $ olursa Toshiba'dan vazgeçerim.

Kısaca sorum şu;
    Bana 2000 TL civarı,performansı iyi,tasarımı iyi,beni bilgisayarsız bırakmayacak kadar servis süresi olan bir Notebook önerebilirmisiniz?

Kullanım alanım : Autocad,3dsMax,World of Warcraft,Pro Engineering ve birkaç grafik isteyen PC oyunları..

Yanıtlarınızı açıklayıcı olarak verirseniz beni çok memnun edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Failimechul -- 26 Mart 2009; 13:39:47 >

• Kendim Lenovo T61 kullanıyorum ama eşimde HP Pavillion DV5000 serisi bir laptop var. Sadece internet ve msn amaçlı olarak kullanılmasına rağmen, aşırı ısınma ve fan problemi nedeniyle 2,5 yıllık laptop çekilmez hale geldi. Sanırım HP'nin kronik sorunu bu fan ve ısınma. Binlerce mesaj var aynı sorunla ilgili internette.

Az önce Vatan Bilgisayar'dan 1,668 TL'ye A300-20F aldık. Oyun oynamak dışındaki amaçlar için (ekran kartı nedeniyle) bu fiyata mükemmel bir ürün. Tasarımı da dediğiniz gibi muhteşem.
  • -Eğer tasarım senin için önemli ise ben sony alırım. Bana göre tasarımda Sony Vaio serileri çok rahatlıkla tercih edilir ve kaliteleride çok iyi. İyide bir bütçen var bence o fiyata güzel bir sony vaio alabilirsin.
    -Gazetede gördüğüm bir model vardı çok cazip geldi bana. Vaio FW230 serisiydi sanırım.. 1949TL 10 taksitli fiyatı vardı..
    İstersen inceleyip alabilirsin...
  • Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Sony Vaio hiç düşünmemiştim fakat aklıma yattı açıkcası. Biraz daha inceleyip 1-2 güne alıcam
  • A300 tasarımı hoşuna gittiyse eğer A300D-127 ye bi bakmanı tavsiye ederim..1500ytl civarına bulabileceğini düşünüyorum..Genelde uzun uzun yazarım ama bence gerek yok hiç dediğim model fiyat olarakta çok güzel gelicek sana..
  • 1800-2200ytl civarında 2000ytl uzerinde ise aynı fiyata taksit seçenekli ve kullanım alanı aynı olmak üzere laptop arıyorum toshiba dell ve acer a yoğunlaştım ama daha çok araştırdıkça daha çok ikilemde kalmaya başladım hele bi de monster ları görünce iyice kafam karıştı fakat onların da taksit seçenekleri iyi değil

MONSTER P86Z97V11 15.4" özelliklerine yakın bir laptop arıyorum...
  • Bugün Toshiba A300 - 1NC yi satın aldım goldtan.. 1993 TL Bonusa 10 taksit. Aynı özelliklerdeki bir sony vaio ise 2800 lirayı buluyor. İnşallah memnun kalırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.