Şimdi Ara

2000 TL civarı dijital piyano önerisi. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
26.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: estamemuchoo

quote:

Orijinalden alıntı: xmRipper

Paraya kıyıp 2700'e Roland RP-301 aldım arkadaşlar birkaç ay önce, teşekkürler yardımcı olanlara.
    Şimdilik memnunum Roland'dan. Tuşları biraz ağır ve gürültü çıkarıyor özellikle siyah tuşlar.

Para biriktirip yeni piyano alabilirim, alırsam yine Roland alırım sanırım üst modellerini.

Bu arada 2 tane de kendi videomu koyayım :P

http://www.youtube.com/watch?v=rJYOmrV-CFs

http://www.youtube.com/watch?v=K7xNDTjLunk

Selam Burak bey,
    Sizin gecen yıl yaşadığınız durumu bu yıl ben yaşıyorum size göre dezavantajımız müzik eğitimimiz yok :(
    6 yasında olan kızım için bir kaç haftadır araştırma yapmaktayım

Tünel de dore müzik yamaha ydp 142 önerdi yılbaşı kampanyası peşin 2500 tl
    Yamaha p35 set 1600 tl
    Yamaha p105 2250 tl

zuhal müzik kawai kdp90 nı 2300tl. ye, ydp 142 e kıyasla önerdi ama tavsiye ettiği roland rp 301 rw 3200 tl ,
    hatta yamaha ydp142 ile aynı fabrikada üretildiği iddea ederek casio px 735 i önerdi 1900 tl ye o rakamlara alacaksan diyende ekledi

Şimdi siz deneyimlilere sorayım anladığım kadarıyla en pahalısı en iyisi değil , ee bizde de müzik eğitimi yok gidelim tek tek bakalım da alalım birde kızım kaç ay sonra sıkılacak yada devam edecek onuda bilmiyoruz ama biz devam edecek ümidiyle onu akustik piyano öncesi en iyi enstrüman ı almak isterim rakam tabiki önemli ama tek seferde piyat performans oranı en yüksek olanı almak isterim
    Birde suziki hp3 diye bir model var sizce nasıl
    http://www.do-re.com.tr/U12413,513,suzuki-hp3-dijital-piyano-dijital-konsol-piyanolar-suzuki.htm

1000 tl ye 2. El alabilirim tavsiye edermisiniz?

Teşekkürler saygılar

Merhaba,

Öncelikle şunu söylemeliyimki ben eğitimli biri değilim, ilk defa bu piyanoyu alarak başladım.
    Suzuki piyanoyu hiç çalıp denemedim, bir fikrim yok o konuda.

Casio kesinlikle ama kesinlikle almayı düşünmeyin.
    Arkadaşımda var ve tuşlarının kalitesi son derece kötü. Casio almadığıma şükrediyorum şuan :)
    1.5 seneden sonra Casio'nun tuşları oyuncak gibi geliyor artık :)

Roland RP-301 ilk başlarda çok güzel geliyordu, her şeyiyle mükemmel diyebilirdim.
    Ancak artık kulağım alıştı ve kusurları kulağıma batmaya başladı. Ancak yeni başlayan biri asla farketmez.
    Roland RP-301'imi satıp Kawai CS6 almayı düşünüyorum, bütçem yeterli değil diye beklemedeyim.

Birde Roland'ın tuşları baya sert ve ağır. Aslında bu başlangıç için iyi bir şey ama kızınız daha çok küçük ve zorlanabilir diye düşünüyorum.
    Tavsiyem Kawai KDP-90 üzerinde yoğunlaşmanız. Roland RP-301 için fazladan 900 TL vermenize değmez zaten.

Kısacası şuan yerinizde olsam Kawai KDP-90 alırdım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmRipper -- 6 Ocak 2014; 4:50:37 >

• xmRipper X kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Roland RP-301 ilk başlarda çok güzel geliyordu, her şeyiyle mükemmel diyebilirdim.
    Ancak artık kulağım alıştı ve kusurları kulağıma batmaya başladı. Ancak yeni başlayan biri asla farketmez.
    Roland RP-301'imi satıp Kawai CS6 almayı düşünüyorum, bütçem yeterli değil diye beklemedeyim.

Birde Roland'ın tuşları baya sert ve ağır. Aslında bu başlangıç için iyi bir şey ama kızınız daha çok küçük ve zorlanabilir diye düşünüyorum.
    Tavsiyem Kawai KDP-90 üzerinde yoğunlaşmanız. Roland RP-301 için fazladan 900 TL vermenize değmez zaten.

Neden Kawai KDP-90 ?

Bugün Casio'nun Ap-250 modeli de PX-350 gibi modelleri de en az Kawai kadar kaliteli ve iyi ses tınılarına sahip.

Kawai'yi onlardan üstün kılan mobilyası değildir muhtemelen. Sizin tercih sebebiniz nedir tam olarak.

• ahh ah benimde aynı sorunum olacak en iyisi diyorum 200 lira yol masrafı harcayıp istanbulda dokunarak seçmek benim için en önemli unsurlar; piyanodan dijital çıkışından parazitsiz bir şekilde 3.5 mm kabloyla ses almak
    tuş ağırlıkları elimi geliştirsin isterim arrangerla bu iş olmuyor hafif tuşlar el kaslarını v.s. geliştirmiyor. öyle yumuşacık olmasın isterim(gidip yanlışlıkla çocuklar için hafif tasarlanmış hammer actionlardan almak istemem) v.s.
    seside zaten bende mevcut olan medeli md700 den iyi olmalı . tone dsp v.s. şart. f/p olacak işte ama hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa6533 -- 20 Şubat 2014; 2:20:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa6533

ahh ah benimde aynı sorunum olacak en iyisi diyorum 200 lira yol masrafı harcayıp istanbulda dokunarak seçmek benim için en önemli unsurlar; piyanodan dijital çıkışından parazitsiz bir şekilde 3.5 mm kabloyla ses almak
    tuş ağırlıkları elimi geliştirsin isterim arrangerla bu iş olmuyor hafif tuşlar el kaslarını v.s. geliştirmiyor. öyle yumuşacık olmasın isterim(gidip yanlışlıkla çocuklar için hafif tasarlanmış hammer actionlardan almak istemem) v.s.
    seside zaten bende mevcut olan medeli md700 den iyi olmalı . tone dsp v.s. şart. f/p olacak işte ama hangisi

Kawai KDP 90 veya Roland RP 301 alın. İkisinden de bir dönüştürücü yardımıyla 3.5 mm kabloya çevirip bilgisayara vs. bağlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

quote:

Neden Kawai KDP-90 ?

Bugün Casio'nun Ap-250 modeli de PX-350 gibi modelleri de en az Kawai kadar kaliteli ve iyi ses tınılarına sahip.

Kawai'yi onlardan üstün kılan mobilyası değildir muhtemelen. Sizin tercih sebebiniz nedir tam olarak.

Kawai, Roland gibi markaları denedikten sonra Casio'ya döndüğünüzde tuşların ne kadar kalitesiz olduğunu anlayacaksınız.

• quote:

quote:

quote:

Neden Kawai KDP-90 ?

Kawai, Roland gibi markaları denedikten sonra Casio'ya döndüğünüzde tuşların ne kadar kalitesiz olduğunu anlayacaksınız.

Teşekkür ediyorum bilgi için zaten şöyle bir taradım kdp 90 öne çıkıyor gibi. Yalnız şeyi öğrenmeye çalışıyorum bu kdp 90 da 2 kulaklık çıkışı var ama hoparlör kulaklık çıkışına bağlı olarak otomatik mi kapanıyor bu önemli ben bazen hoparlörden dinleyip ama kabloyla da pcye kayıt alıyorum öyle alıştım medelide aux out var o sayede bu kdp de de varmı bilmiyorum tek bildiğim 2 kulaklık çıkışı var ama umarım hoparlör ayrı ayarlıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa6533

quote:

quote:

quote:

Neden Kawai KDP-90 ?

Teşekkür ediyorum bilgi için zaten şöyle bir taradım kdp 90 öne çıkıyor gibi. Yalnız şeyi öğrenmeye çalışıyorum bu kdp 90 da 2 kulaklık çıkışı var ama hoparlör kulaklık çıkışına bağlı olarak otomatik mi kapanıyor bu önemli ben bazen hoparlörden dinleyip ama kabloyla da pcye kayıt alıyorum öyle alıştım medelide aux out var o sayede bu kdp de de varmı bilmiyorum tek bildiğim 2 kulaklık çıkışı var ama umarım hoparlör ayrı ayarlıdır

Bilgim yok, ürünün pdf kataloğunu bulun internetten, bakarsınız oradan.
    Roland RP-301'de 2 kulaklık, 1 input, 2 output var. Dediğiniz gibi PC ye bağlayıp kayıt yapabiliyorum, hoperlör olarak kullanabiliyorum vs.

• URUN SATILMISTIR !

Selamlar,

Yamaha Arius YDP S31 piyanomu satıyorum. Cok az kullanıp pes ettigim icin satıyorum. İlgilenen varsa adresine email atarsanız link gonderirim.

Tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_sirin -- 26 Mart 2014; 12:05:36 >
  • Arkadaslar yamaha p-35 giris seviyesi icin gayet yeterli bence.Tus agirligi,ses vs iyi geldi bana .Pedalini hic kullanmadim, hoparlorede baglamadim kendi kolonlari yeterli geldi bir inceleyin bakin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu takip. Yeni önerisi deneyimi olan paylasırsa sevinirim. Ozellikle yamaha için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yamaha p105 set tabure kulaklık için 2000 tl nakit. ne dersiniz?
  • Herkese Merhaba,
    Ben de piyanoya yeni başlayacak ve ciddi bir hobi olarak ilgilenecek birisiyim. 1 hafta kadardır, Kadıköy İş Merkezi'nde ve Taksim Tünel'de Piyano bakıyorum. Bütçem 2000 TL idi ancak, almışken iyisini alalım diye diye 3000'e kadar çıktım. Şuan 3000'i gözden çıkarmış durumdayım. Gezdiğim yerlerde bu fiyat aralığında genelde benzer modeller önerdiler. Ama en olası olanları aşağıda paylaşıyorum. Daha önce kullanmış ya da bir şekilde bilgi sahibi olan varsa deneyimlerini paylaşmasını rica ederim. Başka önerisi olan varsa da paylaşırsa sevinirim. (Gittiğim bir mağaza, Kurzweil'in Alman markası olması sebebi ile diğerlerinden çok çok iyi olduğunu söyledi ama bilemedim)

1) Kurzweil M1 : ~2900 ₺
    2) Kurzweil MP10: ~3050 ₺
    3) Yamaha Arius S51: ~3150 ₺
    4) KAWAI CN24: ~3100 ₺

Teşekkürler.
  • Tolqiu T kullanıcısına yanıt
    marka olarak yamaha ve roland lar çok iyi ,

ben tercihimi yamaha dan yana kullanırdım.

kendime bu ay aldım , arius tan ziyade claviona serisi tercihim oldu. 5000 tl claviona en alt serisi clp 430 dore müzikte kampanyada ilgilenirsen, ben aldım çok memnunum.

Yamaha arius serisini çok tavsiye etmediler (arius 3000 tl bütçene göre daha uygun bir seri, lakin tuş takımları zamanla bozuluyor, gittiğim müzik kursunda ariusların yarısı yıpranmıştı.

diğer markalara hiç bakma derim.
  • quote:

Şöyle bir video buldum:
    http://www.youtube.com/watch?v=EHmE85kYeY4

Roland RP-101, Kawai KDP80, Yamaha YDP 141 ve Kurzweil MP-10 piyanolarını çalıyor adam.
    Pek piyanodan anlamadığım için hepsinin sesi güzel geliyor bana :D
    Birisi bakıp öneride bulunabilir mi acaba ?

Roland RP-101 ve Kurzweil MP-10 diğerlerine göre biraz pahalı.

Kawai KDP80 (bunu ilk mesajımda yazmıştım) gayet iyi güzel gibi.
    Yamaha YDP 141'de 6 ses var sadece istemiyorum o yüzden.

Bu arada videoda yok ama benim kafam hala Casio AP-420 de :)
    Kawai KDP80 ve Casio AP-420 arasında kaldım gibi. Ama kullanmış birileri daha Yamaha derse yamaha ya kayabilir aklım ^^

r* 301 in kulaklık çıkışı dışında aux out(in demiyorum) line out gibi çıkışları var mı mesela kayıt alırken kabloyla pc ye bağlayınca hoparlördeki sesi kesmek istemiyorum zira kulaklık çıkışından başka çıkış yoksa o çıkışa bişey bağlayınca hoparlördeki ses gider..

• Tolqiu T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kesinlikle yamahalardan uzak dur.Hem ses hem de tuş hassasiyeti bakımından yamaha en kötüsü.Casio da alma derim tuş olarak org tuşu gibi.Roland ve kawailer iyi diye duymuştum.Ben kurzweil kullanıyorum şu ana kadar hiç bir şikayetim olmadı gayet memnunum.Gönül rahatlığıyla kurzweil mp10 alabilirsin.Ha bir de biraz pazarlık yap 3000'e indirirler fiyatını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalsmsös lsös -- 9 Temmuz 2014; 10:42:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bende yeni başladım piyanoya..

Piyano almayı düşünüyorum yalnız üniversite öğrencisi olduğum için taşınabilmesi benim için önemli.

Ayaklı olmayan piyano tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shotter

Merhabalar. Onceliklle kesinlikle hicbirini onermiyorum. Kalite acisindan YAMAHA dijital piyano tercih etmelisin. Onerim DGX-640, P95, ydp 131 ya da biraz daha pahalisi ydp 141. Kesinlike yamaha'dan baska almamalisin. Cunku akustik piyanoya en yakin ses tinisi verir. Bende piyano caliyorum. Butcem yetmediginden simdilik yamaha marka piyanom yok ama zamaninda coook arastirdim.

Bunu yazmaya gelmiştim.
  • CASİO AP 250 DİJİTAL PİYANOMU SATIYORUM ADANADAN 14 AY GARANTİLİ DAHA
  • Johnson22 kullanıcısına yanıt
    Tuşe bakımından alabileceğin en uygun piyano Kawai ES100, ama zuhal'de var mı emin değilim. Dağıtımcısı onlar sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_lenker -- 11 Kasım 2014; 6:26:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.