MERHABA ARKADAŞLAR BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.GEÇEN HAFTA 2000 MODEL GOLF 1.6 COMFORTLİNE ARABA ALDIM 52BİN KM.DE VE BİRAZ ACEMİLİĞİME GELDİ AÇIKÇASI ARABAYI DA ÇOK BEĞENDİĞİM İÇİN SERVİSE GİTMEDİM.ŞİMDİ DIŞARDAN GELDİM VE HAVA YAĞMURLUYDU ARKA CAM SİLECEĞİNİ ÇALIŞTIRDIM FAKAT Bİ ÇALIŞMAYA BAŞLADI ARABA STOP EDENE KADAR DURMADI PROBLEMİ NEDİR ACABA?BİR DE SOL DİKİZ AYNANIN ELEKTRİK KUMANDASINDA Bİ PROBLEM VAR DEĞİŞMESİ GEREKİYOR GALİBA BU DEĞİŞİMLER BANA NE KADARA PATLAR?Bİ DE HAYVAN ÇOK YİYO BENZİNİ GAZA GEÇCEM GİBİ YOKSA KISA ZAMANDA OCAĞIMA İNCİR AĞACI DİKECEK ARABAM..ŞU AN 53BİNDE VE ALDIĞIM ADAM 45BİNDE BAKIMA SOKMUŞ EN SON SİZCE NE YAPMALIYIM?YSNİ 60BİN BAKIMINA İHTİYACI VAR MIDIR ŞİMDİDEN?TECRÜBELİ VW KULLANICILARI BANA YARDIM EDERSE ÇOK SEVİNECEĞİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER VE BAYRAMINIZ TEKRAR MÜBAREK OLSUN.
eniştemde var ondada böyle bir sorun vardı servise götürdü yaptılar arka silecegin dügmesiyle alakalı bişeymiş. + ilk işin sıralı tüp taktırmak olsun yoksa çok yakar
hocam keşke bi servise göstersemişssin bu devir de pek güvenmiyceksin almışssın artık hayırlı olsun çok güzel arabadır foto ekle de görelim arabanı kaça aldın
arabayı 19a aldım hvala yagmurlu haftaiçi yıkatıp çekerim resimlerini gerçekten çok orjinal makine
Bi de lpgde hangi markayı önerirsiniz?Ben atiker düşünüyorum forumlarda okuduğum kadarıyla da şikayeti olan yok 1200 fiyat verdiler bi de brc dediler ama o pahalı geldi 1600.Ne yapayım sizce?