Şimdi Ara

2000 model Audi S3 alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

belki onceden bildiginiz uzere 2003 model renault megane 2 hb 1,6 aracimi daha performansli bir aracla degistirmeyi dusunuyordum. internette 32.000 ytl ye 2000 model 130.000km de audi s3 buldum yarin gidip bakmayi dusunuyorum, sizce nasil aractir, alinir mi artilari eksileri nelerdir? kullanan var mi acaba forumda? bir de arkadas ilanda yazmamis quattro diye ancak acaba butun audi s3 ler quattro mudur yoksa bazilari onden cekis midir acaba? alirsam quattro almak istiyorum. goruslerinizi bekliyorum, tesekkurler, aracin linki:
    http://www.sahibinden.com/audi_s3_acilWQQaXQQ6632771WQQpXQQdisplayitem?keyword=audi

• Çok özel bir arabadır. Artı eksilerini çok bilmiyorum açıkçası. Ama sadece şunu söyleyebilirim: Tahminen sert kullanılmıştır ve de kazası olması da muhtemeldir, bu yüzden ciddi bir kontrolden geçirmenizde büyük fayda var.

Bunun dışında bilindik Audi kalitesini yaşatacağını düşünüyorum. Performansı da oldukça iyidir. Bir de bu araba modifiyeli, bu da arabanın sert kullanıldığına işarettir. Bu yüzden alıcıysanız acele etmeyin, arabanın her tarafına iyice baktırın derim.
  • Evet araç quattro, 4x4 kısmında 'Evet' yazıyor zaten :)

Bana göre büyük bir kumar böyle bir araç almak ama performansı tartışılmaz tabi ki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

Evet araç quattro, 4x4 kısmında 'Evet' yazıyor zaten :)

Bana göre büyük bir kumar böyle bir araç almak ama performansı tartışılmaz tabi ki..

dostum haklisin simdi sen soyelyince fark ettim ustteki 4x4 kisminda evet yaziyor ancak ben assagidaki donanim listesine bakmistim ve 4x4 isaretli degildi, farketmemi sagladigin icin sagol ;) haklisin aslinda riskli ancak gosterecegim dogus oto ya, tanidik birkac usta var sanirim sorunu olursa soylerler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coutoup

quote:

dostum haklisin simdi sen soyelyince fark ettim ustteki 4x4 kisminda evet yaziyor ancak ben assagidaki donanim listesine bakmistim ve 4x4 isaretli degildi, farketmemi sagladigin icin sagol ;) haklisin aslinda riskli ancak gosterecegim dogus oto ya, tanidik birkac usta var sanirim sorunu olursa soylerler.

Sorunu olup olmaması değil kumar böyle bir aracı almak yakıtına yetişebilmek herşeyden önemlisi elden tekrar minimum zararla ( ki bu zamanda çok zor ) çıkarmak kumar. Daha doğrusu elden çıkarabilmek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 25 Mayıs 2008; 1:10:17 >

• sonuçta audi. içine sinerse al
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

quote:

Sorunu olup olmaması değil kumar böyle bir aracı almak yakıtına yetişebilmek herşeyden önemlisi elden tekrar minimum zararla ( ki bu zamanda çok zor ) çıkarmak kumar. Daha doğrusu elden çıkarabilmek .

haklisin dostum aslinda ben audi yi cabuk satilabilecek gibi dusundum ancak boyle bir araci yakit tuketimi cok oldugundan satmak zor olacaktir, yakit sorunum yok benim ama bir sene sonra yurt disina gitme durumum olabilir bu yuzden satmak zorunda kalabilirim, peki sizlerin bana onerebileceginiz satmasi kolay ve performansi yuksek bir arac tavsiyeniz olabilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

haklisin dostum aslinda ben audi yi cabuk satilabilecek gibi dusundum ancak boyle bir araci yakit tuketimi cok oldugundan satmak zor olacaktir, yakit sorunum yok benim ama bir sene sonra yurt disina gitme durumum olabilir bu yuzden satmak zorunda kalabilirim, peki sizlerin bana onerebileceginiz satmasi kolay ve performansi yuksek bir arac tavsiyeniz olabilir mi?

Yüksek performans olunca yakıt yükseliyor, tüketim yüksek olunca da aracın satışı zorlaşıyor.

Zor bir araba arıyorsunuz, kolay gelsin.

• Alacağınız araç evladiyelik olmazsa meraklısı elbet bulunur. Ne kadar bir bütçe ayırdınız acaba ?
  • quote:

Alacağınız araç evladiyelik olmazsa meraklısı elbet bulunur. Ne kadar bir bütçe ayırdınız acaba ?

35.000 ytl diyebiliriz, maksimum 40.000 i zorlayabilirim.

arac olarak subaru imprezalara da cok baktim ancak 50.000 in altinda pek turbolu 2001 ustu wrx veya sti bulamadim.
  • Evo VI bakınzı satarken daha az zarar edersiniz

32 ye alıcagınız bu aracı 20 ye satamassınız keza bence 32 cok fazla bu araca
  • 270 hp diyor ama o kadar olmamasi lazim ? Ben mi yaniliyorum? Bu modelin 1.8T larinin fiyati 20 bin lira civari olmasi lazim. 32 normal bu arac icin. s3 En dolu a3 sonucta uzerine +230 hp guc veriyo. Pazarlik yapip 30-31 e inerse super olur. 3 set lastik ve jant vericekmis. Krom jant yakismamis araca
  • S3 ler arkadan çekiş diye biliyorum ben A3 lerden farklı olarak. Quattro olduğundan emin misiniz?
  • S3 ler standart 4 tekerlekten çekiş olarak piyasada:)

quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

S3 ler arkadan çekiş diye biliyorum ben A3 lerden farklı olarak. Quattro olduğundan emin misiniz?
  • arkadaslar bir suredir bu arac degisimi konusunda dusunuyorum, en son olarak audi s3 un sahibi ilani once 28.000 ytl ye indirmis sonra da internetten kaldirmis, aradigimda satilmadigini, istedigi fiyati verecek birini bulana kadar bekleyecegini soyledi yani s3 simdi 28 milyar, bu arada s3 u gormeye gittim, kullandim, gayet guzel arac iyi gidiyor yanliz yol bilgisayari ekraninda service yazisi yaniyordu, yag degisimi icin falan mi veya ciddi bir sorun mu var bilemiyorum, airbag isigi da yaniyordu, sahibi sondurmek icin goturdugunu yanliz ayni aksam yanmaya basladigini soyledi, yaklasik 600-700 ytl lik bir servis masrafi var dedi her sorun dahil. ayrica sordurdum arkadaslardan, arac bir yil once servise girmis turbosu arizali veya patlak olarak ve yapilmadan cikmis, 270 hp nin aciklayicisi bu olabilir sanirim , normalde 210 hp olmasi gereken araca farkli marka ve basincta turbo takilmis sanirim, ama fiyati da diger 2000 model s3 lere gore cok ucuz, en assagi 36.000 ytl ye gordum s3 2000 model, hatta ortalama 38.000 ytl, bu 28.000 ytl. sizce alinir mi, riskli midir? ayrica bir yil sonra satmak zorunda olmam sebebiyle de babam kendi araciyla benimkini degismeyi onerdi, 1994 model renault safrane v6 3000cc. uzun zamandir ailemizde ve cok buyuk bir sorunu yok aslinda. ancak sonucta megane dan cok daha performansli oldugunu biliyorum ama 270 hp lik 4 ceker bir audiden tabiki daha performanssiz, ve direksiyonuna 500 ytl civarinda masraf istiyor, sizce ne yapayim, safrane 3,0 mi? yoksa bu audi mi?

• Valla bir laf vardır kendi eski başkasının yenisinden iyidir diyemi öyle birşeydi.Yani herzaman için kendi malınızı bilirsiniz.Turbosu arızalı airbag ışığıda yanıyorsa bu araba kaza falan yapmış olmasın.airbag ışığı açılırsa ancak yanar.Piyasanın altında diyorsan bence bu işde bir bit yeniği var.Genede siz bilirsiniz tabi ama bence bulaşmnayın.35-40milyara başka performaslı araçlara bakın.Kullanıcısı çok önemli aracın.Kaç el değiştirmiş bu zamna kadar bunları sorun mesela.Enson nezaman bakıma götürmüş

• haklısın walla, yani gerçekten araba iyi bir fırsat gibi görünüyor ancak sorunları olabilir. ama başka bir nokta ise, eğer araç sorunlu olsa sahibi satmaktan vazgeçmezdi sanırım, satana kadar israr eder fiyat falan düşürüp satardı bence bir şekilde bu yüzden de kafam karışık.
  • quote:

butceniz musaitmis. bu araca takili kalmak zorunda degilsiniz.
    s3 en iyi tercih. acele etmeyin, sonucta para sizin, koltugunda sigara yanigi olan arabadan bile vazgecme hakkiniz var.
    icinize sinecek s3 u bulana kadar bekleyin.
  • Hocam bende 1.8T si var bu aracın. Bence mükemmel bir araç maşallah uzun zamandır kullanıyorum ve hiç bir sorun çıkarmadı. Agu motor var bunlarda çok sağlamlardır hem performans hemde sağlamlık bakımından. S3 gerçekten çok iyi bir araç 4x4 bi kere ama o fiyata onu alıcama gider 1.8t alırım ve aracımı yüklerim. Yol tutuştan tabi kaybın olucak ama 1,8t koni yap yay takıp indirdinmide girip çıkmadığın bi yerde kalmıyo emin ol motoruda güçlendirmek için wimmer chip yapıp turboda bi değişikliğe gidersen emin ol subaruları dikizinden seyredersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

quote:

butceniz musaitmis. bu araca takili kalmak zorunda degilsiniz.
    s3 en iyi tercih. acele etmeyin, sonucta para sizin, koltugunda sigara yanigi olan arabadan bile vazgecme hakkiniz var.
    icinize sinecek s3 u bulana kadar bekleyin.

haklısın dostum, s3 gercekten benim de arac olarak içime siniyor ama bu araç biraz dökük, daha iyisini beklemek en iyisi sanırım. bütçe bu şekilde, ve almışken 4 tekerden çekiş birşey alayım diyorum, o zaman da sadece subaru impreza, evo6(ki hiç bulamadım internette bir tane var o da çok pahalı) ve audi s3 kalıyor. açıkcası ankarada satılık istediğim gibi araç pek bulamıyorum, sahibinden.com da satılık sadece 1 tane megane rs var mesela fiyatı da çok yüksek. s3 deseniz öyle. subarular da ikinci el çok oynanmış oluyor, sağlıklı olmaz kanısındayım, sanırım en iyisi temiz bir s3 beklemek ve bu sırada babamla arabaları değişip safrane 3.0 la bir süre takılmak.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.