Şimdi Ara

2000 model 1.6 opel vectra nasıl, alayım mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
30.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ahmetatik

    @resmonse
    sağolasın yorumun için.Benim illa D sınıf araç alma kaygım yok, rastgeldi vectra sormak istedim.Asıl aklımda C sınıfı araç var.

    @bossbee
    Yorumun için teşekkürler.Focusda olabilir, ama internetten araştırdığımda bahsettiğin 2000-01 Focuslar 17-18 civarı seyrediyor.Ayrıca önerilerin için teşekkürler.


    Onlar istenen fiyatlar, sen hele almaya kalk ekim-kasım gibi 14-15 e dökülecekler , Seyret. Ayrıca bugün yolda gördüm aklıma geldi Hyundai Elentra da acayip konforlu ve seri bir arabadır. Bence Hyundainin fiyatına göre çıkardığı en kaliteli arabadır. Bazıları i30 diyecek ama fiyatı malum biraz pahalı. Elentrayı 20-22 arası bulursun. Pahalı dersen, 200-2001 Toyota Corolla öneririm. Bu arabaların tutmamasının tek sebebi görünüşleridir. Fiyatları 13-14 civarında ve bence alınabilecek en uygun arabalardan. Kullanan arkadaşların hiç biri şikayetçi değil hatta çok memnunlar. Focus mu Elentra mı dersen; Focus spordur, ikinci eli rahattır, yol tutuşu iyidir, sağlamdır. Elentra konforludur, rahattır, daha sessizdir. Tercih kullanıcınındır. Selamlar




  • vectraların o modelleri ve 100 . yıl modellerinde kronik sorun olduğu fabrika çıkışı seri hata olduğunu söylüyorlar bunu bir düşen birde 1.6 tabiki ikiye göre hantal kalır araba ama vergisi algısı onuda düşün
  • Elantra'da bir ara aklımdan geçmişti sonra vazgeçtim, nedenini şu an hatırlayamıyorum.Ama forumda yazılanlardan dolayıydı sanırım.Araba alma işini Eylül ayına bırakacağım sanırım.Yaz geçsin bir.Aslında balayına kendi arabamla gitmek isterdim ama nasip değil sanırım.

    Sanırım astra, megane II, yada Focus'dan birisini alırım gibi.Temiz bulursam inşallah.Burayada yazarım.Yorumlar ve yardımlar için sağolun.
  • 2004 Model Hyundai Elantra'mız var. Focusdan daha sessiz bir araba olduğunu onaylarım. İkisinede bindim. Yol tutuşu performansı konforu ile Elantra gerçekten güzel. Üstelik sıralı sistem lpg taktırdık, çekişte vs kesinlikle sorun yaşamadık. Önümüzdeki aylarda satmayı düşünüyoruz bizde.
  • opel vectra 2000 1.6 yı tavsiye etmiyorum.Sorunlu ve performanssız bir araç olduğunu düşünüyorum.
  • honda civic vtec
    skoda octavialara bi göz at
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.