Sizce hayat bitti mi benim için? Bu saatten sonra ne okunur? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2000' li üniversite okumayan birisi

-
-
Meslek öğren. Kaynakçılık, aşçılık, tesisatçılık tarzı işlerde iyi para var.
-
ben 84 doğumluyum lisedeyken 8 zayıfım vardı. bütünleme ortalama yükseltme derken mezun oldum.
meslek lisesi mezunu olarak benim dönemimde istersek ösym sinavına girer istemezsek sınavsız geçiş hakkından yararlanıp diploma notuyla ün. tercihi yapabiliyordum. sınava girdim son derece başarılı bir şekilde sıfır aldım.
sınavsız geçiş hakkım bakiydi terçih yaptım beykent ün. kazandım bitirdim. yıne sınavsız olarak anadolu aöf işletmeden lisans tamamladım. mecbur olduğum okullar bitince.
şimdi istediğim bölümleri okuyabilirim. anadolu aöf de sosyal hizmetler. okudum atatürk ün. açıköğretim de tıbbi dökümüntasyon bitti.
şimdi atatürk aöf de tarih lisans 4.sınıfım. pazar günü sınavım var.
herşey yaş değil istemek le ilgili.
-
Bir arkadaşım daha var bıraktı uniyi çırak olarak girdi bı ustanın üni birakildiysa yapilabilecek en mantıklı hareket iş öğrenmek ilerde usta da olur üç haftada bir makine yapıyorlar 7 mn satiliyor makine işte de bı patron iki usta bır de bizim arkadas tek cirak işi hizlica ogrenecek inşallah iyi bir patron ve usta bulmaya calis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarıda abi de örnek vermiş daha ne örnekler var geç (kime göre neye göre) başlayan.Ben de 2002’liyim nasip olursa ocakta mühendisliğe başlayacağım.Sen iste yeter.Okumanın bir yaşı,sınırı yok.
hoca ha 22'de mezun olmuşsun ha 26'da mezun olmuşsun cidden iyi ve dolu bir üniversite hayatı geçirdikten sonra ne anlamı var yaşın bilmiyorum
-
Ne makinesi hocam bu
Mermer kesim şekil verme işi hocam
Bu arkadaş 4 senedir aynı konuyu açıyor işin garip tarafı bende halen başlayamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

ben 84 doğumluyum lisedeyken 8 zayıfım vardı. bütünleme ortalama yükseltme derken mezun oldum. meslek lisesi mezunu olarak benim dönemimde istersek ösym sinavına girer istemezsek sınavsız geçiş hakkından yararlanıp diploma notuyla ün. tercihi yapabiliyordum. sınava girdim son derece başarılı bir şekilde sıfır aldım. sınavsız geçiş hakkım bakiydi terçih yaptım beykent ün. kazandım bitirdim. yıne sınavsız olarak anadolu aöf işletmeden lisans tamamladım. mecbur olduğum okullar bitince. şimdi istediğim bölümleri okuyabilirim. anadolu aöf de sosyal hizmetler. okudum atatürk ün. açıköğretim de tıbbi dökümüntasyon bitti. şimdi atatürk aöf de tarih lisans 4.sınıfım. pazar günü sınavım var. herşey yaş değil istemek le ilgili. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X