Şimdi Ara

2000 Accent 1,3 lx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun.
    Arkadaşlar nasipse araba alma arefesindeyim.Bir arkadaşım aracını satıyor araç 2000 model accent 1,3 lx araç orjinal 100.000 km de lpg'li 2 parça boya var dışında orjinal araç döşemeler vs temiz araç.Parlament mavisi. Bu aracı 12.500 tl son olarak bıraktı bana. Bu fiyata bu araç alınır mı?Yarın satarken zarar ettirir mi yoksa kar mı ettirir?
    Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.Bu arada araç milenyum kasa DEĞİL.
    Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxjokerxxx -- 13 Temmuz 2015; 17:51:03 >

• UP
  • km den eminseniz alın
  • klima varsa alınır, klima yoksa maceraya gerek yok ! ama erzurum, malatya, afyon eskişehir gibi illerdeyseniz klima kullanmıyorsunuz guzel , alınır: tanıdıkbıldık olması en guzelı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

klima varsa alınır, klima yoksa maceraya gerek yok ! ama erzurum, malatya, afyon eskişehir gibi illerdeyseniz klima kullanmıyorsunuz guzel , alınır: tanıdıkbıldık olması en guzelı
    Klima yok hocam.
  • Lx en boşu oluyor camlar bile çevirmeli sanırım daha donanımlı bir araç öneririm size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Lx en boşu oluyor camlar bile çevirmeli sanırım daha donanımlı bir araç öneririm size.

en boşu değil hocam.Ön camlar otomatik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.3 lx'ler karburatorludur. Lpg sistemi randimanli calismaz ve cekisi zayiftir. Bu devirde karburatorlu arabalara yanasmayin. Ayrica fiyati cok yuksek. 1.5 gls olanlara bakin. Ayni fiyata bulabilirsiniz.
  • Fiyatk cok güzel diyende var yüksek diyen de sasirdim kaldim
  • Temizse kaçırma tanıdık aynı model 86 binde dün aldı Lpgli 13 bine
  • Ön camlar otomatik olsada
    Hidrolik direksiyon yoktur kanımca evet 12 valf karbüratörlü bir motorumuz var sanılanın aksine çekiş iyidir frenlerde aynı yıllardaki araçlara oranla (90lar) iyidir.yakıtı iyi montajlanmış lpg kitiyle çok makul dür, 20-25 kr/km direksiyon park ederken epey sert oluyor buda zorluk elbette iç akşamda her yer çok sert plastik konsolun önünde çatlaklar kronik bagaj ls ,lx de içerden açılmaz buda anahtarla açmak demek zorluk ,motor harareti sevmeyen cinsden bu iyi
    Kışın kaloriferi iyi ısıtır temizse alınır binin derim yanlız fiyat yüksek 1000 TL kadar bu deneyimleri akrabanın 97 ls modelini arada kullandığından paylaştım sizinki yumurta kasa diye tabir edilen makyajlı olanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Ön camlar otomatik olsada
    Hidrolik direksiyon yoktur kanımca evet 12 valf karbüratörlü bir motorumuz var sanılanın aksine çekiş iyidir frenlerde aynı yıllardaki araçlara oranla (90lar) iyidir.yakıtı iyi montajlanmış lpg kitiyle çok makul dür, 20-25 kr/km direksiyon park ederken epey sert oluyor buda zorluk elbette iç akşamda her yer çok sert plastik konsolun önünde çatlaklar kronik bagaj ls ,lx de içerden açılmaz buda anahtarla açmak demek zorluk ,motor harareti sevmeyen cinsden bu iyi
    Kışın kaloriferi iyi ısıtır temizse alınır binin derim yanlız fiyat yüksek 1000 TL kadar bu deneyimleri akrabanın 97 ls modelini arada kullandığından paylaştım sizinki yumurta kasa diye tabir edilen makyajlı olanı.

Hocam daha ucuz ve temizini bulamadim

• quote:

klima varsa alınır, klima yoksa maceraya gerek yok ! ama erzurum, malatya, afyon eskişehir gibi illerdeyseniz klima kullanmıyorsunuz guzel , alınır: tanıdıkbıldık olması en guzelı

Saydığınız şehirlerde klima kullanılmaz diye bir kanun falan mı var acaba.
  • Fiyatı 12 bine çekebiliyorsanız alın. Çekemiyorsanız da aracın geçmişini biliyorsanız sorunsuz masrafsız bir araçsa km kesinlikle orjinal diyorsanız yine alın. Bakmayın milletin o para o arabaya verilir mi dediğine 97 slx in 13 14 binlere satıldığı şu piyasada o araç o parayı eder en azında 5 tane slx i cebinden çıkarır. Temiz araç bulmak samanlıkta iğne aramak gibi o yüzden araçtan ve satıcısından eminseniz ve işin karcısı değilde gerçek binici iseniz araç da masrafsız sorunsuz ise p para o arabaya verilir. Ayrıca bugün o arabayı 12500 e alın seneye bugün 13500 den aşağı satmayacağınız da kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

quote:

bu şehirlerde kaldım ve yazın klimaya gerek yok şeihir içi kullanımlarda
  • quote:

Fiyatı 12 bine çekebiliyorsanız alın. Çekemiyorsanız da aracın geçmişini biliyorsanız sorunsuz masrafsız bir araçsa km kesinlikle orjinal diyorsanız yine alın. Bakmayın milletin o para o arabaya verilir mi dediğine 97 slx in 13 14 binlere satıldığı şu piyasada o araç o parayı eder en azında 5 tane slx i cebinden çıkarır. Temiz araç bulmak samanlıkta iğne aramak gibi o yüzden araçtan ve satıcısından eminseniz ve işin karcısı değilde gerçek binici iseniz araç da masrafsız sorunsuz ise p para o arabaya verilir. Ayrıca bugün o arabayı 12500 e alın seneye bugün 13500 den aşağı satmayacağınız da kesin.

12 bine vermiyor hocam.Acikcasi onumuzdeki 1 ay binip satmak istiyorum cunku baska bir aracim var gelecek.Ha satmisken de bin lira yiyelim dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

quote:

Fiyatı 12 bine çekebiliyorsanız alın. Çekemiyorsanız da aracın geçmişini biliyorsanız sorunsuz masrafsız bir araçsa km kesinlikle orjinal diyorsanız yine alın. Bakmayın milletin o para o arabaya verilir mi dediğine 97 slx in 13 14 binlere satıldığı şu piyasada o araç o parayı eder en azında 5 tane slx i cebinden çıkarır. Temiz araç bulmak samanlıkta iğne aramak gibi o yüzden araçtan ve satıcısından eminseniz ve işin karcısı değilde gerçek binici iseniz araç da masrafsız sorunsuz ise p para o arabaya verilir. Ayrıca bugün o arabayı 12500 e alın seneye bugün 13500 den aşağı satmayacağınız da kesin.

12 bine vermiyor hocam.Acikcasi onumuzdeki 1 ay binip satmak istiyorum cunku baska bir aracim var gelecek.Ha satmisken de bin lira yiyelim dedim.

Bir ayda kar edilecek bir rakam değil 12500 lira hocam. Bence girmeyin derim bir ay için. Aracın maximum ederi zaten 12000 lira ama binici iseniz ve araç bildiğiniz araçsa 500 fazla sorun olmaz diye söyledim.

• quote:

quote:

quote:

Hocam 30 senedir malatyada yaşıyorum yazın resmen yanıyoruz biz. Burada yılın en az 4 ayı klima şart. Dün öğlen 1 gibi 40 derece idi hava. Ha malatyaya Şanlıurfa vb biryerlerden geldiyseniz size kısa süreliğine serinmiş gibi gelebilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam 30 senedir malatyada yaşıyorum yazın resmen yanıyoruz biz. Burada yılın en az 4 ayı klima şart. Dün öğlen 1 gibi 40 derece idi hava. Ha malatyaya Şanlıurfa vb biryerlerden geldiyseniz size kısa süreliğine serinmiş gibi gelebilir.

Alıntıları Göster
    Bu fiyata alınırmı demişsinde arabanın hakkı zaten maximum 10-11 kağıt fazla bile yani klimada yokmuş.. 11 e bırakırsa al.

• quote:

quote:

quote:

quote:

çukurovalıyım , urfada gorev yapıyorum, valla siz ona sıcak dıyorsanız artık :) malatya yaylalık ya. bana ıyı gelen bır kac sehırden bırısıdır malatya. Mukemmel havası var yazın. bı foto paylasayım hatta hayatımın en kalıtelı gectıgını hıssettıgım gunlerden bırınde malatyada cekmıstım

2000 Accent 1,3 lx

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.