Şimdi Ara

2000-3000 TL Arası Laptop Önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kadyr K kullanıcısına yanıt
    Sn. Kadyr;

    Gördüğümüz kadarıyla uygun fiyatlı ve performanslı bir notebook arayışı içerisindesiniz. Bu konuda daha önce Monster markasını duydunuz mu bilmiyoruz ama MONSTER notebook modellerinde her zaman en yeni teknoloji ürünleri kullanılmaktadır. En yüksek kapasiteye sahip SSD ya da 7200 RPM sabit diskler, en yüksek kapasite ve performanslı bellek seçenekleri, en yüksek performansa sahip ekran kartlı notebook modelleri her zaman öncelikle MONSTER notebook modellerinde kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Bu bağlamda hem ekonomik hem de üst düzeyde bir notebook satın almak istiyorsanız MONSTER marka notebookları mutlaka incelemenizi tavsiye ediyoruz.

    Buna göre;http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html linkindeki ONLINE SATIŞ sayfamızı özellikle incelemenizi size tavsiye ediyoruz. Fiyatınızın da maksimum 3000 TL olduğunu belirttiğiniz için size tavsiye edebileceğimiz bir kaç farklı MONSTER modeli bulunuyor. Az önce başka bir forum üyesine de aynı şekilde tavsiye ettiğimiz aşağıdaki bu modelleri mutlaka incelemenizi tavsiye ediyoruz.

    1- İlk modelimiz 2499 TL 'lik fiyatı ile ABRA A5 V1.1.2

    Bu modelimizin genel karakteristik özellikleri özetle aşağıdaki gibidir.

    4.Nesil Haswell Intel® Core™ i7-4710MQ işlemci, 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz bellek, 750GB 7200RPM sabit disk, 15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran, 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX860M 128-Bit DX11.2 ekran kartı, IŞIKLI Klavye, TURBO FAN Özelliği, DVD-RW, 3 Adet Disk Desteği (1x mSATA + 2x HDD & SSD RAID 0/1 Ops.), 2 YIL GARANTİ, ÜCRETSİZ KARGO

    2- İkinci modelimiz ise 2899 TL 'lik fiyatı ile ABRA A7 V3.1

    Bu modelimizin genel karakteristik özellikleri özetle aşağıdaki gibidir.

    4.Nesil Haswell Intel® Core™ i7-4710MQ işlemci, 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz bellek, 1TB 7200RPM sabit disk, 17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran, 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX860M 128-Bit DX11.2 ekran kartı, IŞIKLI Klavye, TURBO FAN Özelliği, DVD-RW, 3 Adet Disk Desteği (2x mSATA RAID 0/1 Ops. + 1x HDD & SSD), 2 YIL GARANTİ, ÜCRETSİZ KARGO, SIRT ÇANTASI

    Özellikle bu ürün modelimizin üzerinde taşıdığı 2 adet boş haldeki mSATA SSD slotu sayesinde Monster 'ınız size ileride 60GB-120GB-240GB-480GB gibi 1 ya da 2 adet olarak kombinasyonlu çalışabilen SSD RAID imkanı da sağlamaktadır. Bu durumda notebook üzerindeki 1TB 7200RPM 32MB tampon bellekli mekanik diskinizi de oyun, film ve müziklerinizi depolayabileceğiniz bir disk olarak kullanabilir ve SSD RAID ile 1000MB/sn gibi çok ciddi okuma ve yazma hızlarına rahatlıkla ulaşabileceksiniz. Bu hız size gerek oyunlarda bekleme yapmadan anında oyuna giriş yapmanızı ya da bilgisayarı açıp kapatmada inanılmaz bir hız kazandıracaktır. Genelde müşterilerimiz bu modelimizi 2 adet 60GB ya da 2 adet 120GB mSATA SSD diskler ile SSD RAID şeklinde bizden satın almayı tercih ediyorlar. Size de tavsiyemiz bu şekilde satın almanız örneğin 1 adet 60GB mSATA ile satın alıp ileri de 1 adet daha aynı diskten satın alarak SSD RAID 'e çevirme şansına da sahip olabilirsiniz.

    Tüm bu tavsiyelerimizin dışında Peki Neden Monster 'ı tercih etmelisiniz sorusuna ilişkin özellikle Neden MONSTER ? linkindeki sayfamızı ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

    Biz MONSTER markası olarak bir dizüstü bilgisayardan en yüksek performansı bekleyen bilinçli bir kullanıcı profiline OYUN, MİMARİ ve GRAFİK TASARIM, CAD/CAM vb. uygulamalarda sorunsuz olarak kullanılabilecek; uluslararası markalara göre oldukça ekonomik, daha iyi özellikte bileşenler içeren ve en yüksek performanslı dizüstü bilgisayarların üretimini yaparak destek veriyoruz.

    Ayrıca tüm MONSTER noteboook modellerinde OYNAYAMADIĞINIZ OYUN ya da ÇALIŞTIRAMADIĞINIZ TASARIM / CAD-CAM programı olursa anında iade garantisi veriyoruz.

    Bununla birlikte tüm MONSTER notebook modellerinde ilk 15 gün için koşulsuz ürün iade garantisi veriyoruz. Kullanıcılar herhangi bir MONSTER notebook modelini satın aldıktan sonra 15 gün boyunca ürün üzerinde istediği uygulamaları çalıştırarak ürünümüzü test edebilir ve en küçük bir memnuniyetsizliğinde evimin duvarına rengi uymadı bile dese ürünü hemen iade ederek parasının iadesini talep edebilir.

    MONSTER notebook modellerinde ilk 30 gün içinde çıkabilecek sorunlarda birebir, anında yeni bir ürünle değişim garantisi veriyoruz. Bu süreç içinde üründe oluşabilecek tüm teknik sorunlarda ürünü hemen yeni bir ürünle birebir değiştiriyoruz.

    MONSTER notebook modellerinde ilk 30 gün içinde çıkabilecek ÖLÜ PIXEL hatalarında anında yeni bir ürünle birebir değişim garantisi veriyoruz. ÖLÜ PİXEL nedeni ile değişim garantisi uluslarası markalarda min. 5 - 6 adetten itibaren başlarken MONSTER notebooklarda 1 adet ÖLÜ PIXEL çıksa bile ürünü yeni bir ürünle birebir değiştiriyoruz.

    Dilerseniz bu konudahttp://www.monsternotebook.com.tr/yardim.aspx?yrd=217&lang=tr-TR linkindeki iletişim numaralarımızdan müşteri temsilcilerimiz ile görüşüp ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Monster ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • monsterı da arastırıyorum kadıkoydekı bayıye ugramaya calısacagım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.