Şimdi Ara

2000-2700 tl kamerasi iyi telefon onerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha cok gezici telefonu olacak aradigim ozellikler

5.1" ile 5.7" arasi olsun.
    En onemli ozelligi kamerasi iyi olsun.
    2. Onemli ozellik olarak sarji full kullanimda en az 6 saat gitsin ve hizli sarj olsun.(cikarilabilir batarya olursa iyi olur)
    Her ihtimale karsi saglam telefon olursa iyi olur.

Internetten almayi dusunmuyorum.(teknosa, vatan, mediamarkt, bimeks, migros olabilir) eger fiyat farki olarak almaya deger ozellikteyse yurtdisi garantili de olabilir. Ios android fark etmez.

Muhtemelen note olur gibi ama yine tavsiyenize ihtiyacim var tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Note 5 fiyati indirim yakalayinca mediamarkt ve vatan da 2.450 2.500 arasi gidip geliyor. Fiyatinin biraz daha dusmesini bekliyorum, almayi istedigim bir telefon ama gun gectikce eskiyor tabi.

SD Kart Destegi yok ama bu buyuk bir sorun degil, duzenli olarak hafizasi yedeklendigi takdirde.

S7 nin de fiyati ayni sekilde ve kullanicilarin yorumlarini okudugum kadariyla memnun olunan bir telefon.
  • ith sorun değilse mate8(64gb) yada (32gb) v20 ve mate9da olabilir.Yada note5 :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfsiapollo

Note 5 fiyati indirim yakalayinca mediamarkt ve vatan da 2.450 2.500 arasi gidip geliyor. Fiyatinin biraz daha dusmesini bekliyorum, almayi istedigim bir telefon ama gun gectikce eskiyor tabi.

SD Kart Destegi yok ama bu buyuk bir sorun degil, duzenli olarak hafizasi yedeklendigi takdirde.

S7 nin de fiyati ayni sekilde ve kullanicilarin yorumlarini okudugum kadariyla memnun olunan bir telefon.

Hocam bende bu note 5 in eski olmasi aklimi kurcaladi. Anroid 7 guncellemesi s7 ye gore gec geldi belki andorid 8 bile vermeyebilir diye dusunuyorum bu yuzden s7 mantikli geliyor ama ozelllik olarak note 5 daha istedigim turden

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

ith sorun değilse mate8(64gb) yada (32gb) v20 ve mate9da olabilir.Yada note5 :)

Mate 9 da su ozellik varmis

Üstelik süper hızlı şarj özelliği 20 dk'da 1 güne kadar kullanım süresi sağlayacak şarj imkânı sunar,

Valla guzel duruyor:) tavsiye icin sagol

• 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Note 2 kullaniyorum uzun suredir 4.4.2 hala
    Yazilim konusunda benim pek takintim yok,su ana kadarda surum versiyonundan kaynakli bir sorunla karsilasmadim.

Benim icinde Note5 ondedir s7 ve s7edge ye gore.

Samsung, Sony, HTC disindaki markalar bana guven vermiyor, o yuzden diger ithalatci garantili cihaz onermedim. Eger boyle bir takintiniz yoksa ayni veya daha iyi ozelligi daha uygun fiyata alabilirsiniz.
  • quote:

Note 2 kullaniyorum uzun suredir 4.4.2 hala
    Yazilim konusunda benim pek takintim yok,su ana kadarda surum versiyonundan kaynakli bir sorunla karsilasmadim.

Benim icinde Note5 ondedir s7 ve s7edge ye gore.

Samsung, Sony, HTC disindaki markalar bana guven vermiyor, o yuzden diger ithalatci garantili cihaz onermedim. Eger boyle bir takintiniz yoksa ayni veya daha iyi ozelligi daha uygun fiyata alabilirsiniz.

Hocam bende korkarak android 4.4 varken migrostan 1000 tlye 16 gb s4 almistim. arabistan mensei di hic sikinti olmadi. Biraz buna guvenip yabanci ithalat alabilirim dedim.(ama yinede korkuyorum)

Birde ozelliklere bakiyorum cok degisen bir durum yok gibi geldi. Yabancilarin ozellikler fiyata gore guzel durdugu icin tercih edebilecegimi dusunuyorum.

Guncelleme onemli hocam.dandik vodafone uygulamasi bile iphone 4 de calismiyor(ios yukseltmesi istiyor, ama guncelme yok)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Android in kaderi zaten hocam en fazla 2 nesil güncelleme alıyor cihazlar saf androidler hariç. Çokda kafaya takmaya gerek yok düzgün kullanımda her cihazın memnun edeceğini düşünüyorum, sonuçta üst düzey android alıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun

• xperia xz memnun eder. Onun dışında mate 9 da var tam size göre ama pahalı.

• quote:

Android in kaderi zaten hocam en fazla 2 nesil güncelleme alıyor cihazlar saf androidler hariç. Çokda kafaya takmaya gerek yok düzgün kullanımda her cihazın memnun edeceğini düşünüyorum, sonuçta üst düzey android alıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun

Haklisiniz hocam. Ve tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Kvnç

xperia xz memnun eder. Onun dışında mate 9 da var tam size göre ama pahalı.

Ekledim listeme hocam tesekkurler.

• benim de s3 ölmek üzere. bu fiyat bandında en az 5.5 telefon bakıyorum. note 5 istiyordum ama hala fiyatı düşmedi. hafıza kartı takılmaması da ayrı bir konu. xz premiuma güvenemiyorum çünkü xa ultra fiyaskoydu. düzeltememiş olma ihtimallerinden korkuyorum. note serisi hala taş gibi duruyor.
  • İphone 7 gerisi boş iş

• quote:

Orijinalden alıntı: mertce

İphone 7 gerisi boş iş

2000-2700 arası varsa link alabilir miyim

Biraz daha verip ip7 al diyorsan 600 lira biraz daha vermek değil bence.
  • Yurtdışı kayıtlı sıfır cihazlar var 2700 lira

• Note 5 ve mate 9 güzel cihazlar. Bunların dışında ip6s plus var ama fiyat yüksek.

Bence para sorunu olmayanlar bu üç telefondan birini tercih etmeli.

• İthalatçı garantili Mate 9 2400e gelir size. Türkiye Huawei garantili ise 3000TL. Düşünebilirsiniz. Forumda mate 9un konusu var arada bir takılırım oraya. Gayet güzel bir telefon

• Karsilastirmalarda su an icin hala Note 5 onde. Hatta g6 ile de kiyaslayinca.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.