Şimdi Ara

200 TL'ye Sıfır Telefon Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 200 TL'ye bir telefon arıyorum.

Garantili, kendi orjinal kutusunda ve sıfır olmalı. Tüm teklifler PM ile.

Teşekkürler.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feiter -- 13 Ağustos 2012; 6:38:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Arkadaşlar 150-200 TL arası bir telefon arıyorum, olabilecek en iyisi neyse o.

Marka-model yok kafamda tekliflerden değerlendiricem.

Garantili ve sıfır olması öncelikli. Tüm teklifler PM ile. Lütfen marka, model, kargo dahil fiyat , kondisyon (kozmetik,elektronik) ve varsa ilan linki şeklinde PM atınız, karışıklık oluyor sonra.

Teşekkürler.

eğer ilgilenirseniz elimde daha 18 ay garantisi bulunan lg-t500 model telefon var. vatan bilgisayardan alınmıştı. kutu içeriği tam, faturası mevcut . kozmetik olarak 10 üzerinden 8 alır. sadece arka kapağında kullanıma bağlı çizikler mevcut. şu ana kadar hiç garantiye gitmedi. fiyat olarak 175 TL istiyorum. 6 ay önce 250 TL ye almıştım ekstra indirimli olarak. şu anda istanbul bilişimde var ancak o firmayı anlatmanın bir anlamı yok. ilgilenirseniz öm yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01cagatay23

eğer ilgilenirseniz elimde daha 18 ay garantisi bulunan lg-t500 model telefon var. vatan bilgisayardan alınmıştı. kutu içeriği tam, faturası mevcut . kozmetik olarak 10 üzerinden 8 alır. sadece arka kapağında kullanıma bağlı çizikler mevcut. şu ana kadar hiç garantiye gitmedi. fiyat olarak 175 TL istiyorum. 6 ay önce 250 TL ye almıştım ekstra indirimli olarak. şu anda istanbul bilişimde var ancak o firmayı anlatmanın bir anlamı yok. ilgilenirseniz öm yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Yok hocam Samsung'lardan bakmaya karar verdim, teşekkürler.
  • Hocam bugün gezerken Ankara'da bir Turkcell İletişim Merkezi'nde Samsung Chat 527 modelinin 199 TL olduğunu gördüm sıfır ve KVK garantili olarak, 250 liradan düşmüş. Ben de anneme alacaktım onun için bakmıştım. Bu fiyata sanırım hiç bir yerde yok, nette de yok galiba. İstersen sana alır gönderirim bir karşılık da istemiyorum, ben henüz karar veremedim onun için sana bir söyleyeyim dedim
  • quote:

Arkadaşlar 150-200 TL arası bir telefon arıyorum, olabilecek en iyisi neyse o.

Marka-model yok kafamda tekliflerden değerlendiricem.

Garantili ve sıfır olması öncelikli. Tüm teklifler PM ile. Lütfen marka, model, kargo dahil fiyat , kondisyon (kozmetik,elektronik) ve varsa ilan linki şeklinde PM atınız, karışıklık oluyor sonra.

Teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_64358653/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64358653
    Bir bakın derim hocam.Hayırlı alışverişler...

• quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

Hocam bugün gezerken Ankara'da bir Turkcell İletişim Merkezi'nde Samsung Chat 527 modelinin 199 TL olduğunu gördüm sıfır ve KVK garantili olarak, 250 liradan düşmüş. Ben de anneme alacaktım onun için bakmıştım. Bu fiyata sanırım hiç bir yerde yok, nette de yok galiba. İstersen sana alır gönderirim bir karşılık da istemiyorum, ben henüz karar veremedim onun için sana bir söyleyeyim dedim

Hocam teşekkürler, fakat internette yine 199 TL Samsung var, 8mp kameralı falan. Firma garantili. Onu almayı düşünüyorum şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feiter -- 10 Ağustos 2012; 16:10:25 >

• Teşekkürler metehan314 Hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

Hocam bugün gezerken Ankara'da bir Turkcell İletişim Merkezi'nde Samsung Chat 527 modelinin 199 TL olduğunu gördüm sıfır ve KVK garantili olarak, 250 liradan düşmüş. Ben de anneme alacaktım onun için bakmıştım. Bu fiyata sanırım hiç bir yerde yok, nette de yok galiba. İstersen sana alır gönderirim bir karşılık da istemiyorum, ben henüz karar veremedim onun için sana bir söyleyeyim dedim

Hocam teşekkürler, fakat internette yine 199 TL Sony var, 8mp kameralı falan. Firma garantili. Onu almayı düşünüyorum şimdilik

Rica ederim hocam ne demek.. BU dediğin Sony'nin adresini istesem senden

• PM yolladım hocam
  • pm attım:)
  • Nokia x2 var ilanımda bi bak fiyatı konusuruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.