Şimdi Ara

200 tl civarı internet için tablet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çinli bir siteden alabileceğimiz, internet, video, biraz oyun, pdf için hangi tabletleri tavsiye edersiniz... açıkçası garanti olayının sıkıntı olması nedeniyle çinli sitelere 400 lira ve üzeri hiç düşünmüyorum... 200 lira civarına kullanıcısı çok olan, rom falan atabileceğim gps i olan hangi modeller vardır... 250 liraya da belki çıkabilirim...

• buyincoins müthiş indirimlere girdi, CUBE U30GT gibi bir tableti 200 TL altına alma şansınız var:

http://www.buyincoins.com/item/18602.html

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Lightning -- 20 Temmuz 2013; 13:43:10 >
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    Buyincoins candır. Bende bunu söylemek için geldim.
    CUBE markaları gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • CemALACA81 kullanıcısına yanıt
    peki bu cube modellerinin wireless çekimleri nasıldır acaba ainol ürünlerinde sorun çıkıyordu galiba...
  • bu cubeu30gt cihazı 101 dolar ya şimdi yurtdşndan gelen aletler için 100 dolar sınırı vardı bunun üstüne kdv ödeyip alabiliorduk gümrükten bundada aynı durum geçerlimi ?
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    Wireless çekim gücünü bilmiyorum dostum.
  • Yurtdışı düşünüyorsan, pipo S2 wifi çekimi olarak çok iyidir.. Samsung netbook'la aynı performansta wireless çekim kalitesi var.. Diğer tabletim d821 3-4 kablosuz ağ görürken pipo S2 ise 8-9 ağ görüyor.. Aynı tablet Türkiye da ultimix88 olarak satılıyor ve forumda konusunu okursanız, bir kullanıcı wifi çekimi olarak ipad mini ile mukayese etmiş ve ultimix'in wifi de daha başarılı olduğunu objektif olarak yorumlamıştı.. Pipo S2'nin yurdışı fiyatı 120 dolar.. Türkiye de ultimix88 markası ile 260 liraya satılıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • frux kullanıcısına yanıt
    Aslında 120 dolar ile 260 TL arasında fala fark yok. Yerli garantili alınabilir değilmi?
  • teknoSA'dan exper e7han 1gb ram 1.2 işlemici 8 gb hafıza ben kullanıyorum gayet güzel 180 lira
  • iyi kötü yine bir Türkiye garantisi var.. f/p olarak, iyi bir tablet sayılır. Stand kılıf ve hdmi kablo da hediye olduğuna göre, tablet 230 liraya gelir.

• frux kullanıcısına yanıt
    Güzel bir ürün için iyi fiyat.
  • ben ultimix 88 bu hafta içinde alacağım kullanıcı yorumlarını okudum tek şikayet ekran ıps denmiş ama tam ıps değil yanı açıyı biraz fazla değiştirince görüntü bozuluyormuş yarım ıps gibi ama 250 liraya uygundur alınca bir video çekebilirm n11.comda 249 tl kargo bedava hepsiburada da 259 tl + kargo
  • peki arkadaşlar bu ürünleri yurt dışından getirirsek yine gümrüğe takılıyor mu, bildiğim kadarıyla sınır 75 euro... bu tabletler 100 dolar civarında takılmadan rahat geçer mi bu tabletler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

peki arkadaşlar bu ürünleri yurt dışından getirirsek yine gümrüğe takılıyor mu, bildiğim kadarıyla sınır 75 euro... bu tabletler 100 dolar civarında takılmadan rahat geçer mi bu tabletler...

Şans işi bu dostum sen yinede 60 tl yi hazir et ne olur ne olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence-

quote:

peki arkadaşlar bu ürünleri yurt dışından getirirsek yine gümrüğe takılıyor mu, bildiğim kadarıyla sınır 75 euro... bu tabletler 100 dolar civarında takılmadan rahat geçer mi bu tabletler...

60 tl derken ustam, vergi için mi, vergi yüzde 18 değil miydi...
  • quote:

quote:

quote:

60 tl derken ustam, vergi için mi, vergi yüzde 18 değil miydi...

Urun gumruge takilirsa 60 tl kesiyorlar diye biliyorum

• anladım ustam... bilmiyorum walla da deneyecem gibi ben bu çinden tablet getirme işini...
  • quote:

anladım ustam... bilmiyorum walla da deneyecem gibi ben bu çinden tablet getirme işini...

Bende deneyeceğim ama ya bozuk çıkarsa

• quote:

quote:

anladım ustam... bilmiyorum walla da deneyecem gibi ben bu çinden tablet getirme işini...

Bende deneyeceğim ama ya bozuk çıkarsa

işte en büyük risk bu zaten, ama bi de sağlam çıkarsa hemen hemen memleket piyasasının yarısına aynı özellikteki cihazlara sahip oluruz, tek cezbeden yanı bu zaten...
  • başka tavsiyeler bekliyorum arkadaşlar 250 liraya kadar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.