Şimdi Ara

200 tl bütçe için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşalar merhaba 200 tl bütçe ile sizlerin tavsiyesii rica edeceğim.

Tamamen tatil, yemek, toplantı vs. gibi çekimlerde kullanmak için bir makine almak istiyorum. Ufak tefek olsun, görüntü ve renk kalitesi gece ve gündüz iyi olsun, ayarla (iso, vs..) beni uğraştırmasın, 10x15 gibi baskı için yine iyi bir çekim kalitesi olsun, çabuk kare yakalasın (tam anlatamamış olabilirim, yani bastığım gibi çeksin :) ). Video kaydı çok önemli değil. Uzun ömürlü ve kullanıcı dostu olan bir makine almak istiyorum. Sahibim oldğum hemen hemen tüm elektronikleri donanımhaber kullanıcılaı ve tavsiyelerine göre oldum ve hiç pişman olmadım :) önerilerinizi bekliyorum.

Şu canon modeli hayli uygun görünüyor fiyat açısından, yorumlar da fena değil gibi ama tüm önerilere açığım tabii k.

http://www.ephotozine.com/article/canon-powershot-a810-digital-camera-review-19590

• aynen bende bu şekilde bir makine arıyorum canon sx150 tavsiye edildi gg da indirimde 239 tl sanırım. ama bekliyorum bakalım.
  • bütçenizi biraz daha arttırıp Nikon S9050 alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

bütçenizi biraz daha arttırıp Nikon S9050 alabilirsiniz.

Hocama katılıyorum S9050 almalısınız.
  • ben SX 130IS kullanıyorum. SX 150 yide kullandım ve memnun kaldık. gayet güzel yarı-pro bir makine öneririm. ama üstteki makinede 1080p video kaydı var. ama görünüş manuel ayar vs şeyler için canon sx 150 gayet iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.