Şimdi Ara

200 bin km'ye yakın Marea almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni işe girdim ama kaldığım yer şehir merkezine maalesef uzak. Toplu taşıma ise adeta çöp. İstanbul'dan taşındım buraya (Ankara'ya) sosyal hayatım resmen dibe vurdu, otobüsler çok seyrek geçtiği için kullanasınız gelmiyor, dışarı çıkmaz oldum. Araba almak istiyorum, ilk arabam olacak. Bu forumu yıllardır takip ediyorum, genelde 200 bin'e gelen arabadan çekiniliyor ama milyon km döndüren bu araçları 200 bin'de hemen silip atmak bana pek doğru gelmiyor. Evet arabada trim sesi yüksek olacak, içeride oynayan parçalar olacak ama ne kadar kötü olabilir ki diyorum kendime hep...

Bir yıl kadar sabretsem fiyat bandımı 50 bin TL'ye çekebilirim ama 1 yıl daha böyle geçiremem. Marea gibi ayağımı yerden kesecek, beni A noktasından B noktasına götürecek bir araç arıyorum. Şehir merkezine gitmek için otoyoldan geçeceğim, aylık ortalama 1000km yapacağımı düşünüyorum. Yakıt hiç problem değil, isteğim güvenilir bir araç. 20-25 bin'e alınacak bir Marea sizce bu araç mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 23 Eylül 2019; 22:53:0 >

• Onlarca insanin alma elinde patlar soyle olur boyle olur demesine karsin 185 binde aldim ben b6 passati.. Bakimli ve temizdi.. Bakimliysa hicbir cacik olmaz.. Hee 215 binde sattim biraz zor gitti ama gitti.. Alanda hala kullaniyo ve gorusuyorum bi sıkıntısı yok.. Birazda arabadan anlayan biriysen dert etme al keyfine bak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chevrolet Kalos öneriyorum hocam. Bir bakın isterseniz. 25 bandında bulunuyor ve ne hikmetse çoğunun km düşük. 100-150k civarı. Sx en fulü 2 airbag - klima - 4 cam otomatik - abs diye biliyorum. Parçası ucuz ve parça sorunu yok diyorlar. Hem km olarak kafan rahat eder. Hem hb tipi falan fena değil bir getz havası var. Kafanıza yatarsa düşünürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodom_ -- 24 Eylül 2019; 13:43:41 >
  • Tek sorun burası Türkiye olduğu için KM düşürme çok yapılıyor, adam 1 milyonluk arabayı bile 200 bin'e düşürüp satıyor. İnsanlara burada güvenilmez.
  • km sıkıntı değil marea sıkıntı.temizini bulmak,kronik hastalıkları,bazı kaporta aksamındaki parçaların zor bulunması ve pahalı olması,satış başlıca sorunları.
    Bana sorarsanız idarelik palio gibi araçlar alın sonra bütçenizi ayarlayınca sevdiğiniz güncel bir araç alırsınız.
  • Temiz bakımlı benzinle kullanılmış bir Marea almazsanız günleriniz sanayide geçer. Aynı paralara Megane 1 falan bulun daha sorunsuz araçtır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çok aradım fakat aynı fiyata temiz megane 1 bulamadım. Çoğu gittiğim aracın içi dağılmış veya motor sesli sorunlu idi. 220bin küsür binde marea aldım. 1 buçuk yıl kadardır bende. şuan 243bin km oldu.Dikkat etmeniz gereken şey bu marealarında temizini bulmanız. 1-2bin lira fazla verip temizini alırsanız sorun çıkaracağını sanmıyorum.Aldığımda kronik olarak hararet göstergesi anlık sapıtıyordu.Onunda motordaki müşürün pinlerini temizleyerek tekrar taktığımızda şuana kadar problem çıkarmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    300.000 Km De Araba...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • marealarda motor conta yakma sorunu oluyor o da tüpten diyorlar tam uyumlu değil sanırım motoru sıkıntı yapabilir o yönden hatta eniştem taksiye takmıştı sonra kaç defa conta yaktı düzen tutturamadılar sonra geri çıkarmıştı era taktı
    ProSofiyoutube
    MAREA CONTA YAKTI !.. & KAÇ PARA MASRAF VAR ? & YIKILMADIM AMA AYAKTA DA DEĞİLİM
    https://www.youtube.com/watch?v=YoJCfFOE4Q8

bu videoda da adam video çekiyordu ara ara marea almış en sonunda o da conta yakmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.