Şimdi Ara

200-250 tlye alınık jasper board xbox(kozmetik önemli değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    bana ölücü diyebilirsiniz ama daha önceki aylarda bu fiyata satanları gördügüm için mesaj atıyorum dedigim gibi kozmetik önemli değil işimi görsün sorunsuz olsun ve bide bansız olsun yeter. Şimdiden Teşekkürler (Tercihen İstanbuliçi elden)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• up
  • Valla bende zamanında 275 TL ye XBOX360 satmıştım, ne diyim yani fiyat 350-400 OLDUMU, arayan soran bile olmuyor ... Bu nedenle zaten dolu 2. el sitelerinde satılık xboxlar ama satamıyor millet ayrı konu ...
  • katılıyorum
  • o dediginiz fiyata falcon bulursunuz da jesper zor (makina temiz ise)
    tabi kozmetik nemli degil demissin yinede banlanmamıs bi jesper makinayı tamir görmemisse
    ben olsam satmam o fiyata ama satan olur isallah ha su var hdd siz kolsuz veya kablolu kol istersen bula bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makavell54 -- 25 Ağustos 2012; 23:08:24 >
  • 250TL ye jasper elite 120gb 2 kol satıldı neden olmasın?
  • olmaz demiyorum cok acil paraya ihtiyacın olur bisiy olur satarsın
    normal sartlarsa ben olsam satmam o fiyata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu forumda son fwli jasper arcade 170 liraya satıldıydı taa 1 yıl önce, öyle acil para ihtiyacı filan da değildi nedeni, arcadelere hala 300-400 lira fiyat biçenler var.
  • Bulunur bence sade bir arcade için tek kollu 250 tl normal bir fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

250TL ye jasper elite 120gb 2 kol satıldı neden olmasın?

galiba milletin xboxı şarap gibi yıllandıkça pahalılaşıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

Bu forumda son fwli jasper arcade 170 liraya satıldıydı taa 1 yıl önce, öyle acil para ihtiyacı filan da değildi nedeni, arcadelere hala 300-400 lira fiyat biçenler var.

beklemedeyiz acelemiz yok elbet düşer bize göre xbox.Yorum için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekoleyte78

quote:

ben bundan tam olarak 6 ay öncesine gene bu sitede 2 kollu arcadeyi 275 e satmıştım. Bende katılıyorum
    bundan altı ay sonra pişman oldum sattığıma ve para biriktiriyorum öğrenci harçlığımla. 200-250 jasper varsa hemen alabilirim bende.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-sorunsuz-temiz-iki-orjinal-kollu-xbox-360-arcade-jasper-board-97414166/detay

pek inandırıcı gelmedi bu ilan bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96C8A0517 -- 26 Ağustos 2012; 17:56:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trytobelove

quote:

Orijinalden alıntı: Sekoleyte78

quote:

ben bundan tam olarak 6 ay öncesine gene bu sitede 2 kollu arcadeyi 275 e satmıştım. Bende katılıyorum
    bundan altı ay sonra pişman oldum sattığıma ve para biriktiriyorum öğrenci harçlığımla. 200-250 jasper varsa hemen alabilirim bende.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-sorunsuz-temiz-iki-orjinal-kollu-xbox-360-arcade-jasper-board-97414166/detay

pek inandırıcı gelmedi bu ilan bana.

valla banada gelmedi 2 kol 70 oyun çok zor bide bu fiyat

• Emin olunki o arızalı ürünleri fiyatlara onları o sitelerde satanların çoğu donanımhaber.com sitesinde de üyeliği olan vede neyin ne olduğunu bilen ama, denize olta atan kişiler, tek sorun oltanın ucunda yem olmaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosu -- 28 Ağustos 2012; 22:42:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naru

Emin olunki o arızalı ürünleri fiyatlara onları o sitelerde satanların çoğu donanımhaber.com sitesinde de üyeliği olan vede neyin ne olduğunu bilen ama, denize olta atan kişiler, tek sorun oltanın ucunda yem olmaması

• bide tamiri mümkün ama uğraşmak istemiyorum o sebep yarı fiyatına satıyorum yalanı var
  • quote:

bide tamiri mümkün ama uğraşmak istemiyorum o sebep yarı fiyatına satıyorum yalanı var

onu artık yalandan bile saymıyoruz
  • YALAN MI, ALIN SİZE YALANIN ALASI:

Bir gün sahibinden.com da 325 TL ye satılıkta duran kutulu 1 sene kullanılmış, XBOX 360 Arcade, oyun konsolum için biri aradı, aslında ilanı açtıktan hemen ertesi gün o arayan ilk kişiydi. Fiyatta indirim yaparsam alabileceğini, bir çocuğu olduğu ve cihazı zaten oğlu için almak istediğini söyledi. 250 TL de verebileceğini.

250 Değilde madem çocuğunuza alıyorsunuz ben size cihazı 275 TL ye bırakırım dedim, peki biraz düşüneyim yarım saat içerisinde arıyacağım şeklinde görüşme sonlandı. Hakikatende aşağı yukarı 30-40 dk sonra aradı ve cihazı çocuğu için alacağını söyledi, banka bilgilerimi verdim, para hemen hesabıma yattı ve bende cihazı aynı gün adresine kargoladım.

Aradan 3 gün geçti, yahu bir arayayımda nasıl cihazdan memnun kalmış mı diye sorayım dedim. Bir cep numarası ile görüşmüştük aynı numarayı aradım, ismini söyledim ve işten çıktığını kendisinin orada olmadığını, söyledi.

Ardındanda ne için aramıştınız, oyun konsolu mu istiyordunuz demez mi ? Arkadan gelen sesleride duyunca anladım ki, konsolumu satın alan kişi,

aslında ikinci el oyun konsolu alan satan bir yerde çalışıyordu ve oğluma alıyorum diyerekten indirim yaptırtmıştı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: naru

YALAN MI, ALIN SİZE YALANIN ALASI:

Bir gün sahibinden.com da 325 TL ye satılıkta duran kutulu 1 sene kullanılmış, XBOX 360 Arcade, oyun konsolum için biri aradı, aslında ilanı açtıktan hemen ertesi gün o arayan ilk kişiydi. Fiyatta indirim yaparsam alabileceğini, bir çocuğu olduğu ve cihazı zaten oğlu için almak istediğini söyledi. 250 TL de verebileceğini.

250 Değilde madem çocuğunuza alıyorsunuz ben size cihazı 275 TL ye bırakırım dedim, peki biraz düşüneyim yarım saat içerisinde arıyacağım şeklinde görüşme sonlandı. Hakikatende aşağı yukarı 30-40 dk sonra aradı ve cihazı çocuğu için alacağını söyledi, banka bilgilerimi verdim, para hemen hesabıma yattı ve bende cihazı aynı gün adresine kargoladım.

Aradan 3 gün geçti, yahu bir arayayımda nasıl cihazdan memnun kalmış mı diye sorayım dedim. Bir cep numarası ile görüşmüştük aynı numarayı aradım, ismini söyledim ve işten çıktığını kendisinin orada olmadığını, söyledi.

Ardındanda ne için aramıştınız, oyun konsolu mu istiyordunuz demez mi ? Arkadan gelen sesleride duyunca anladım ki, konsolumu satın alan kişi,

aslında ikinci el oyun konsolu alan satan bir yerde çalışıyordu ve oğluma alıyorum diyerekten indirim yaptırtmıştı ...

Ne insanlar var ya adam sizden 275'e alıp 350'ye satmıştır rahat.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.