O kısmı görmemiştim iyiymiş orası. Tarife bitimine az kala seçeyim bari. Biraz kurcaladım ama tv de normalde conax modül kullanıyordum. TV de eskidi zaten acaba turksat'ın android box cihazı nasıldır kullananlar var mı ya da konusu var mı ? Conax modülle aynı kiraya sahipmiş 35 lira o da ama seçimlerde sadece i-kutu çıkıyor en yüksek android 'i seçtirtmiyor seçenek olarak, arayıp soracağım bakayım. Aslında turksatı değiştiresim de yok değil hani. turkcell gpon mu denesem diye şeytan dürtüyor ve 850 liraya 1000mbitlik tv plus lı falan çok güzel tarifesi var. Amaaaaa en önemli şey var turksatta, cgnat'dan çıkartmıştım kendimi seneler önce ve çok şükür hala değişmedi. Düzgünce dinamik ip alabiliyorum. Şimdi turkcell'e geçsem cgnat'a sokacaklar beni uğraşdur sçama sapan sistemle. Turksat'a dönsem yine aynı tantana olacak. şu 200/20 benim eski docis modemle çalışacaksa 200 lük tarifeyi alıp devam edeyim diyorum. Sırf internetli olan 485 'e sadece kablotv üst paket olan sistem ise cihaz kiralamasıyla 500'e geliyor. Bu paraları bile veresim yok aslında, yazın 3 ay evde yokum ve boşa gidiyor paralar. Adam gibi mobil tarife yapamadılar şu ülkede ya nalet olsun D: |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt