Şimdi Ara

200/20 Kablonet Tarife Yükseltti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Xantiave

online işlemlere girip kampanyalı aboneliklere secim yapıp bakabilirsin. hangi hizmeti istedigin alıp almayacagın bilgisi var.

O kısmı görmemiştim iyiymiş orası. Tarife bitimine az kala seçeyim bari. Biraz kurcaladım ama tv de normalde conax modül kullanıyordum. TV de eskidi zaten acaba turksat'ın android box cihazı nasıldır kullananlar var mı ya da konusu var mı ? Conax modülle aynı kiraya sahipmiş 35 lira o da ama seçimlerde sadece i-kutu çıkıyor en yüksek android 'i seçtirtmiyor seçenek olarak, arayıp soracağım bakayım.

Aslında turksatı değiştiresim de yok değil hani. turkcell gpon mu denesem diye şeytan dürtüyor ve 850 liraya 1000mbitlik tv plus lı falan çok güzel tarifesi var. Amaaaaa en önemli şey var turksatta, cgnat'dan çıkartmıştım kendimi seneler önce ve çok şükür hala değişmedi. Düzgünce dinamik ip alabiliyorum. Şimdi turkcell'e geçsem cgnat'a sokacaklar beni uğraşdur sçama sapan sistemle. Turksat'a dönsem yine aynı tantana olacak.

şu 200/20 benim eski docis modemle çalışacaksa 200 lük tarifeyi alıp devam edeyim diyorum. Sırf internetli olan 485 'e sadece kablotv üst paket olan sistem ise cihaz kiralamasıyla 500'e geliyor.

Bu paraları bile veresim yok aslında, yazın 3 ay evde yokum ve boşa gidiyor paralar. Adam gibi mobil tarife yapamadılar şu ülkede ya nalet olsun D:

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Türksat iyidir. tarifesi iyi ama sansürle boğuşursun hic bulaşma. paranla rezil olmak istersen al sol için Docsis 3.0 ise 200/20 alabilirsin ben kullanıyorum

200/20 Kablonet Tarife Yükseltti!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xantiave -- 17 Kasım 2025; 15:26:1 >

Şu sıralar zırt pırt mahalleye kablotv arabası gelip duruyor ne iş çeviriyorlar anlamadım. Yarın yine görürsem soracağım bakalım. 1 haftada bu kadar tarife değiştiren olmaz herhalde :D

ping baya düşükmüş hocam senin ben ı kadar göremedim hiç. Şu cgnat mevzusu yüzünden turksatta kalacağım sanırım. 100mbit ile 200 arasında da uçurum yok. 200 seçerim herhalde. Bu arada akıllı sınırsız denen iğrençlik kalkmış herhalde. Büyün tarifeler tam sınırsız olmuş ? Benim halen 25e düşüyor saat 12 ye kadar, insan bizim sözleşmeyi de günceller o kadar senedir kullanıyoruz 10 seneden fazla oldu anasını satayım.  

Ne mutlu Türküm Diyene

akıllı sınırsız var hocam sınırsız tarifeleri online işlemlerden yap gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xantiave -- 17 Kasım 2025; 22:16:5 >

Hadi ya devam ediyor mu saçma sistem. Nette gördüğümüz sınırsız yazanlar bildiğimiz sınırsız değil mi ? İyimiş o zaman :D netten yaparım. Şimdikini de netten yapmıştım zaten 2 sene önce fahiş artış olacak haberi gelince :D

Ne mutlu Türküm Diyene

devam etmiyormuş :D

Kablo Net Modem Güncellemesi Engeli: Hız Artışı Yapılamıyor - Şikayetvar

100mbit 'in ilk kullanıcılarındanım neredeyse. Modemim docsic 3.0 diye sattılar. Şimdi ise sen 50bile alamasın kardeş diyorlar. Ya anabacı ssövesim var yemin ediyorum ya. Bridge modda kullanıyorum modemi bazen router modu açılıyor uzaktan reset atıyorlar net gidiyor ip almıyordu modem. Muhtemelen modemi tanıyıp ip vermeyerek engelletiriyor çakallar. Bridge mode ile openwrt router kullanmasam demek ki bunların yalanına kanıp 50mbit alacağım.

Şikayetvar'a da yazdım cevapları şaka gibi resmen. Ilımlı olayım dedim ama dayanamadım patladım cevap verdim ben de. Aptallık yani şu yapılan şey. Bu dandik netmaster modem local ağda 300mbps olduğundan maksimum 50yi verebiliyor. Bu yüzden çok şikayet alıyorlardı adamlar bunu engellemek için komple engellemişler şaka gibi resmen şaka değil gerizekalılık resmen. Ben kullanabiliyorum kardeşim 1200mbps routerım var sana ne yani.

Ne mutlu Türküm Diyene

eyvah eyvah :(

Mail attım bir de bakalım ne cevap gelecek. İnat edip bu 200'ü kullanacam ama kullansam da kullanmasam da Turksattan modem kiralamamak uğruna hattı turkcell'e taşıyacağım. Düzene bak ya 50bmit tarife seçsersen modem istemeden 550 mi ne tutuyor. modemli falan 200mbit istersem 700 lira.

Başlarım cgnatına diyip turkcell'e geçebilirim yani. 700'e ya 1000mbit kullanırım. Diğer konuda arkadaş paylaşmış sağolsun modemin özellikleri :D

ki bu modemle 200 alanlar varmış.

Ne mutlu Türküm Diyene

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.