Şimdi Ara

20 Penaltının 8'ini Kurtardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş'ta 4 sezondur oynayan Oscar Cordoba tam bir penaltı kurdu. Kolombiyalı kaleci Kartal'da şimdiye dek çıktığı maçlarda 20 penaltının 8'ini kurtardı.
    Son olarak Efes Cup 5 finalinde G.Saray derbisinde 3 penaltı birden çelip, kupanın mimarı olan Cordoba, bu başarıyı ilk kez göstermiyor. 2002-03'te Türkiye Kupası maçının son dakikasında Mustafa Özkan'ın penaltısını kurtaran Cordoba 2-1'lik galibiyetin ve turun mimarı oldu

Kupanın mimarı
    Aynı sezon ligde skor 1-0 iken Kocaelili Nuri'nin atışını çıkartan Cordoba, G.Antep deplasmanında ise Maxim'in vuruşunu çelip, takımına 1 puan kazandırmıştı. Samsunlu Serkan'ın atışını da çıkartan Kolombiyalı karşısında bu sezon inönü'de Nobre penaltıyı auta atmıştı

• cordoba işte nabıcan
  • sessiz sakin görevini yapıyor helal olsun..
  • iyi kaleci topu oyuna cok iyi sokuyor
  • Bence cizgi üzerinde iyi Kaleci. Topu oyuna cok iyi sokuyor, o dogru. 3 sene önce orta sahaya kadar cikip komik goller yiyordu. Bazen Cordobaya dur demek gerekiyor, yoksa karsi takimin Penalti cizgisine kadar cikar kalesinden
  • Güney Amerika kalecileri her zaman çok penaltı kurtarırlar, topu oyuna iyi sokarlar ve çeviktirler.
    Bkz: Taffarel, Higuita, Chilavert
  • evet bazen delilik yapıyo ama süper kaleci
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ewet bencede güzel kaleci ama türkiye şartlarinda... zamaninda okadar komik ve basit goller yemeseydi şimdi avrupanin saygin kulüpierinde oynuyor olurdu
  • Cordoba ve Mondragon ikiside iidir! Ama VOLKAN bi tane!
  • ben bjk lı olarak cordobanın performansının son 1 senede çok düştüğüne inanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_58

Cordoba ve Mondragon ikiside iidir! Ama VOLKAN bi tane!

evet tabi volkanın eşi benzeri yok bu dünyada ölesini hiç görmedim......
  • ewet volkan bi tane buna bende katiliyorum ama mondragonunda begendigim yani hirsli olmasi
  • Topu oyuna Müthiş Sokuyor Penaltıda Kurtarıyor Yaşlandı Ama Napalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Güney Amerika kalecileri her zaman çok penaltı kurtarırlar, topu oyuna iyi sokarlar ve çeviktirler.
    Bkz: Taffarel, Higuita, Chilavert

Ewet hocam yaaa chilivert neydi öyle adam frikik,korner-penaltı kullanıyodu nerdeyse taçlarıda kullanıcakAllah bilir adam kalesine dönerken yediği goller yüzünden futbolu bırakmıştır
  • adam beşiktaşta hem liberoluk hemde kalecilik yapıor helal olsun bence türkiyede en istikrarlı kaleci
  • bu adammm süperrr yaahuuu hakkettenn hem çok ii toplar yakalıyoo we topu oyuunaa çok ii sokuyoo bjk tan gitmesini hiç istememm amaaaaaaa ............ oscar cordoba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.