Beşiktaş'ta 4 sezondur oynayan Oscar Cordoba tam bir penaltı kurdu. Kolombiyalı kaleci Kartal'da şimdiye dek çıktığı maçlarda 20 penaltının 8'ini kurtardı. Son olarak Efes Cup 5 finalinde G.Saray derbisinde 3 penaltı birden çelip, kupanın mimarı olan Cordoba, bu başarıyı ilk kez göstermiyor. 2002-03'te Türkiye Kupası maçının son dakikasında Mustafa Özkan'ın penaltısını kurtaran Cordoba 2-1'lik galibiyetin ve turun mimarı oldu
Kupanın mimarı Aynı sezon ligde skor 1-0 iken Kocaelili Nuri'nin atışını çıkartan Cordoba, G.Antep deplasmanında ise Maxim'in vuruşunu çelip, takımına 1 puan kazandırmıştı. Samsunlu Serkan'ın atışını da çıkartan Kolombiyalı karşısında bu sezon inönü'de Nobre penaltıyı auta atmıştı
cordoba işte nabıcan
sessiz sakin görevini yapıyor helal olsun..
iyi kaleci topu oyuna cok iyi sokuyor
Bence cizgi üzerinde iyi Kaleci. Topu oyuna cok iyi sokuyor, o dogru. 3 sene önce orta sahaya kadar cikip komik goller yiyordu. Bazen Cordobaya dur demek gerekiyor, yoksa karsi takimin Penalti cizgisine kadar cikar kalesinden
Güney Amerika kalecileri her zaman çok penaltı kurtarırlar, topu oyuna iyi sokarlar ve çeviktirler. Bkz: Taffarel, Higuita, Chilavert
ewet bencede güzel kaleci ama türkiye şartlarinda... zamaninda okadar komik ve basit goller yemeseydi şimdi avrupanin saygin kulüpierinde oynuyor olurdu
Cordoba ve Mondragon ikiside iidir! Ama VOLKAN bi tane!
ben bjk lı olarak cordobanın performansının son 1 senede çok düştüğüne inanıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Crazy_58
Cordoba ve Mondragon ikiside iidir! Ama VOLKAN bi tane!
evet tabi volkanın eşi benzeri yok bu dünyada ölesini hiç görmedim......
ewet volkan bi tane buna bende katiliyorum ama mondragonunda begendigim yani hirsli olmasi
Topu oyuna Müthiş Sokuyor Penaltıda Kurtarıyor Yaşlandı Ama Napalım
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
Güney Amerika kalecileri her zaman çok penaltı kurtarırlar, topu oyuna iyi sokarlar ve çeviktirler. Bkz: Taffarel, Higuita, Chilavert
Ewet hocam yaaa chilivert neydi öyle adam frikik,korner-penaltı kullanıyodu nerdeyse taçlarıda kullanıcakAllah bilir adam kalesine dönerken yediği goller yüzünden futbolu bırakmıştır
adam beşiktaşta hem liberoluk hemde kalecilik yapıor helal olsun bence türkiyede en istikrarlı kaleci
bu adammm süperrr yaahuuu hakkettenn hem çok ii toplar yakalıyoo we topu oyuunaa çok ii sokuyoo bjk tan gitmesini hiç istememm amaaaaaaa ............ oscar cordoba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme