Şimdi Ara

20 OBP ile ilk 10.000 e girmek mümkün mü ? MF4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cagribey57

Ygs'de 16bin kusuruncu oldum. Mf4te hamda 6bine cektim ve 20 obpyle 15bine geriledim. Gerisini sen dusun.

Hocam 6 binden 15 bine bence çok değil bence.
  • Benim hedef 20bindi zaten, her turlu yetiyor

Son iki ay sabah namazina kalkip, o saatte baslayip gece saat 12ye kadar calistim. Cok yipratici oluyor. Sana nacizane onerim boyle bir fikrin varsa, simdiden basla. Cunku geriden geliyor olacaksin, puanin kirilacak. Ben ne yalan soyleyim, sansliydim. Sinavin zor olmasi isime yaradi. Sen ayni sansa sahip olamayabilirsin. Ama su iki ayda ogrendigim, azmedersen herseyi basarabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor ama imkansız değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: huzurluksuz

quote:

Orijinalden alıntı: optimist11

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Engineer !

quote:

tercih yapıp okul puanını 20'ye düşürürsen seneye ilk 10 bine girmen imkansız.ama eğer hamda ilk 2-3 bine girersen yerleştirme puanında 20 bin içerisinde kalırsın

O kadar atar mı yahu ? 18 binlik bi geri atmadan bahsediyoruz, ilk 2 binde ? Hadi 40 bin olsam hamda dicem tamam, ama ilk sıralarda geri düşme biraz daha az oluyor diye biliyorum.

hocam bir tanıdığım bu sene 2 bin ham sıralama yapıp 22 obp ile 15,5 bine düştü yerleştirmede.senin bunu hesap ederken şunu da düşünmen lazım.obp seneye ikinci kez uygulanacak ve dolayısıyla seneye sınava gireceklerin okul puanları 2 yıl şişirilmiş olacak.bu da seneyeki obp ortalamasını artıracak.bence sen hiç tercih işine bulaşma ve az olan obp'ni bir nebze daha azaltma

puan türü ne tanıdığının?

mf-3.ama sayısal puan olduğundan mf-3 veya mf-4 olmasının bir farkı yok bence

2 bindeki puanı kaçtı ham puanı yani obp li puanı kaç oldu peki?

• ben 60 günlük bir çalışmayla 70 bininci oldum. => Senin dediğin olayı gerçekleştirmek için gerekli ham puanı yapacak kapasiteye sahip bir adam, hiç çalışmadan dediğin sıralamayı geçer.

ama ilk sıralarda geri düşme biraz daha az oluyor. => Çalışmayla puan artışı doğrusal değil, parabolik azalan bir durum.

Çok üstünkörü düşünüp yorumlamışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0o__xXx__o0 -- 9 Temmuz 2013; 15:24:16 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tercih yapıp okul puanını 20'ye düşürürsen seneye ilk 10 bine girmen imkansız.ama eğer hamda ilk 2-3 bine girersen yerleştirme puanında 20 bin içerisinde kalırsın

O kadar atar mı yahu ? 18 binlik bi geri atmadan bahsediyoruz, ilk 2 binde ? Hadi 40 bin olsam hamda dicem tamam, ama ilk sıralarda geri düşme biraz daha az oluyor diye biliyorum.

hocam bir tanıdığım bu sene 2 bin ham sıralama yapıp 22 obp ile 15,5 bine düştü yerleştirmede.senin bunu hesap ederken şunu da düşünmen lazım.obp seneye ikinci kez uygulanacak ve dolayısıyla seneye sınava gireceklerin okul puanları 2 yıl şişirilmiş olacak.bu da seneyeki obp ortalamasını artıracak.bence sen hiç tercih işine bulaşma ve az olan obp'ni bir nebze daha azaltma

puan türü ne tanıdığının?

mf-3.ama sayısal puan olduğundan mf-3 veya mf-4 olmasının bir farkı yok bence

2 bindeki puanı kaçtı ham puanı yani obp li puanı kaç oldu peki?

bilmiyorum hocam.adamın sınav sonucuna bakmadım

• Ygs ve Lys'de full yap +20 obp=520 puan,bak ilk bindesin
  • quote:

Beyler 20 OBP ile seneye, ilk 10.000 e girebilinir mi ? Ortalama hamda kaç bininci olmak gerekir ve ona göre 10 bine atar ? Şimdi imkansız demeyin, çünkü ilerlere doğru gittikçe geri atma olayı biraz daha az oluyor.

benim obp 40 dı mezun kaldım hiçbir tercih yapmadan beni 10 k geri attı 118kdan tabi 35kdaki bi arkadaşım 42 obp ile 42kya düştü az uz değil yani
  • 60 günde 70k oldum o zaman 360 günde şu kadar olurum diye bir oranlama yok.
  • hocam hatırladığım kadarıyla üni ye devam ediyorsunuz.
    bu sene başka bir üniye yerleşmek yerine aynı üniye devam ederseniz 2014te puanınız kesilecek mi yine de ?
    sanki aradan 2 sene geçince kesilmiyor diye hatırlıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itrysohard -- 11 Temmuz 2013; 14:50:04 >
  • 6bindeydim 51 obp 700 geri çaktı gerisini sen düşün
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.