Şimdi Ara

20 lik diş ameliyatım hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
7
Favori
259.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bende izmirdenım yokmudur kımse bu dişi halletcek tam 6 gundur agrıdan olecem ictigim agrı kesıcılerın haddi hesabı yok gunde 5 tane majezit icer oldum.

    birkac dişciye sordurdum kımse ellemıyor 20 lık dişi cekmeye.basit bir agrıda degıl oldurcek bu agrı benı.tanıdıgınız bırılerı varmı bu ısle ılgılenen ve uygun bir fıyat arıyorum.
  • Dt. Evren Sütekin

    Agiz Cerrahi
    İlçe: Bornova

    İl: IZMIR
    Tel1: (232) 3881108 (232) 3881108

    Dt. Aykut Demirci

    Agiz Cerrahi
    Adres:
    İlçe: Konak

    Dt. Nilay Ekimci

    Agiz Cerrahi
    Adres: F.Altay Meydanı Nisari Apt. No:4 D:5
    İlçe: Konak

    İl: IZMIR
    Tel1: (232) 2471044 (232) 2471044
    Tel2: (232) 2856257 (232) 2856257
    Faks: (232) 2477410
    GSM: (505) 6895555 (505) 6895555

    Kaynak: dishekimi.net
  • saol kardesım dun bır tane buldum gittim ona ve bana diş absesini kurutmak icin igne yazdı onlar bitince cekıcekmıs. eger sonuc alamazsam senın verdıın kişilere gidicem salasın tekrardan ;)
  • Bende geçen hafta kontrole gittim yaşım 23 yaklaşık 3 senedir 20lik dişler çıkmaya çalışıyor soldaki az çıktı ama düzgün sağdaki biraz daha fazla çıktı oda düzgün özel doktorumuza gttim ve bunlar çok kolay 5 dakkada hallederim dedi hatta hazır uyuşturmuşken yapılacak dolgularını da yapayım dedi şimdi beni rahatlatmak içinmi böyle dedi arkadaşlar nette bakıyorum herkes ameliyat falan diyor ameliyatsız alınması mümkün değilmi bu dişlerin?
  • Yaşım 26 ve yirmilik dişim çıkmadı. Doktorun dediğine görede çıkmaya niyeti yokmuş yakın zamanda, çünkü görünürde diş yokmuş.
    Çok yakın arkadaşım tam 2 sene ağrısını çekmişti. Onu düşündükçe çıkmaması daha çok işime geliyor sanki.
  • 20 lik dişimden çok çektim ben. 25 yaşında naca çıktı.
  • geçen sene çektirdim. 1 tane 20lik dişimi.tam 45 dakika sürdü çekim işlemi.öldüm öldüm dirildim

    şimdi gayet rahatım
  • benim aynı bu şekilde 2 tane yamuk vardı. çene kemiğine yapışık. ikisinide yeditepe üniveristesi diş hekimliği fakültesinde master öğrencilerine aldırdım. hiç bir ağrı hissetmedim ameliyat sırasında korkulacak bişey yok. önce kendine bi yer açıyo sonra oradan kıra kıra çıkartıyo. benim alttaki dişler yamuktu. onlar çekildikten sonra üsttekilerin bir anlamı yok onlarıda çektirebilirsin damağına çarpabilir dedi. ama şimdilik bir sorun yok.

    eğer böyle bir sorun varsa hele ki benim gibi iki tarafta yamuksa bir an önce yaptırın. bende ilerledikçe aradaki dişleri sıkıştırdı ve ön dişlerimde yamulma oldu.
  • Arkadaşlar resim de gördüğünüz tam gömük dişi dün ege üviversitesi çene cerrahisinde aldılar..Kendim de radyoloji teknisyeniyim..Bu forumda yazanları okuduktan sonra açıkçası gidip cerrahiye başvurmak çok zor oldu..3 kez erteletmiştim sonunda dediler bi karar ver bir daha ertelemiycez ve dün oldum sabah 10:00 da..Adamlar resmen matkapla daldılar sanki duvar deliyolar..İnsan korkuyor.Arkadaşlar size tavsiyem neydiği belirsiz özel polikliniklerde sakın ellettirmeyin..Operasyonu yapıcak olan hekime çene cerrahisi konusunda uzman olup olmadığını sorun..Ve eğer imkanınız varsa da üniversitede öğretim üyesine yaptırın ya da özel diş hastanelerinde oldukça namı, ünü olan çene cerrahlarını tercih edin..İmkanı olmayanlarda üniversiteleri tercih etsin diyorum..Eğer tam gömük ise mutlaka ehil ellerde olmalısınız..Operasyon geçirecek arkadaşlar korkmayın..iyi bir kahvaltı yapın ilk gün lokal anestezinin etkisi geçtikten sonra inanılmaz bir ağrı başlıyor..Ancak ağrı kesiciler rahatlatıyor dert etmeyin..Bu gün 2.gün ve ağrılarım azaldı ama şişlik devam ediyor :(( Herkese geçmiş olsun diyorum..

     20 lik diş ameliyatım hakkında




  • ya benim de 20 lik diş çıkmadı kontrole gitsem mi ne yapsam
  • en uygun yaş 22 civarı imiş ben gibi 30 unda gidesen sert kemikten diş çıkarması zor oluyor en son kerpeten gibi birşeyle zor çıkardı dişçi, 1 saat sürdü opr. dün çekildi hafif şişlik var ağrı fazla oluyor ağrı kesici sağolsun...
  • 350tl mi çok ödemişsiniz bir diş çekimi için Geçen ay implant tedavisi yaptırdım 20 yaş dişi gömük ve implantın yanındaki dişi sürekli ön tarafa doğru ittirdiği içinçekilmesi gerektiğini söyledi doktorum 50 tl ödedim sadece 30-40 dakika kadar sürdü.. çekim esnasında hiç bir şey hissetmedim ama çekimden sonra şişlik oldu hafifçe.. 2-3 günde kayboluyor zaten...
  • bu gün sabah 8 de 20 sişlerimin sağ taraftakini çektirdim diş yarı gömüktü kolay bir çekim oldu tam 4 tane iğne yapıldı diş çekilirken hiç bir ağrı hissetmedim fakat uyuşturucunun etkisi geçti diş çekildikten 2 saat sonra yerimde duramıyorum çok ağrıyor 10 gün sonra diğer taraf çekilecek ne yapacağımı bilmiyorum çekmesi soru değil fakat uyuşturucunun etkisi geçtikten sonra ölüm o acıyı anlatamam
  • Bu ne arkadaş !! kaç senedir ağrı sizi yoktu geçen çenem tutuldu.. 1 tane diye gittik 4 tane çekilecek dediler..İzin versem hepsini alacaklar :D Fikri olan var mı kafam karıştı valla ?

     20 lik diş ameliyatım hakkında
  • @onder sağ ve sol üst pek iyi görünmüyor. özelliklede fotoğrafa göre sol kendi ağzında sağ üst olan sıkıştırmış epey. Yazalı epey zaman geçmiş umarım çektirmişsindir. geçmiş olsun.

    @undergraund1905 şuan itibariyle benim 3 saat oldu çekileli. hafiften sızı başlıyor sanırım. yazınızı okuyunca endişe ettim
  • bende dün sabah10 da aldırdım diş ağrım yok ama yanağım şişti ve ağzımı açamıyorum :( pipetle çorba ancak :S

    sağ alt alındı ama üsttekine gerek varmıdırki sürülürken düz gider sanırım. ve benim 20 likten 2sonraki diş dolgu taşmış

     20 lik diş ameliyatım hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 29 Temmuz 2011; 16:40:40 >
  • üstteki 20lik ağrı yapmasa bile yemek artıklarının birikmesine çürümeye ve ağız kokusu yapmaya neden olur diye düşünüyorum. o yüzden bence alınmalı.geçmiş olsun.
  • Merhabalar
    4 gün önce 20 lik diş çektirdim 2 adet dikişim vardı ve bunlar bugün kendiliğinden açıldı doktora gidip tekrar dikiş attırmalıyım bilgisi olan varmı acil cevap verilebilirse sevinirim.Kanama yok.Dikiş yeri açık yarık yani...çok az ağrı var.Lütfen acil cevap verin :(
  • Çapraz duran kesinlikle alınmalıymış. Çünkü daha sonra baskı yapıp dişleri sıkıştırıyor. Bende de 20lik dişlerin dördü de yan çıkmaya çalışıyordu. İkisini çektirdim. İzmirde diş hastanelerinde sadece Konak'ta çene cerrahı varmış, orada da 2 aydan erken gün vermiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: balci1987

    Eğer pozisyonu normalse tabiiki çektirme. Ama yamuksa diğer dişe baskı yapıyorsa ağrımasını falan beklemeden aldır. Benimkide ağrımıyordu. İlerde yaratacağı sorunu düşünürek aldırdım

    Benim de yirmilik dişimi çektirmem lazım çok acil :((( yarın arkadaşım daha önce 20lil dişini çektirdiği mamak ağız ve dişe gideceğim..ama hiç emin değilim... Sizin bahsettiğiniz prof hala ankaradamı acaba. netten baktım kızılaydaymış...ama ücret artmıştır büyük ihtimal..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.