Şimdi Ara

20 lik diş ameliyatı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim 20 lik dişlerim erken çıktı biraz ameliyatla aldırıcam büyük ihtimal ama nası bi ameliyat emin degilim internetten videolara bakıp merakımı gidersemmi yoksa hiç izlemesemmi nabsam 20 lik diş çektirenlerden bi tavsiye felan bekliyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursaspor. -- 22 Eylül 2014; 0:04:38 >

• Ben 14 yaşında çıkartmıştım ama sonra alışıyorsun pek problem olmuyo

Kalsiyum ilacı kullanıyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEÇİLMİS KİSİ kullanıcısına yanıt
    benimki ameliyatla alınması gerekiyo gibi tam bilmiyom haftaya pazartesi randevu var ne dicek bakalım :)
  • 2-3 tane iğne yapacak sonrasıni anlamayacaksin zaten. bende Beyin ameliyati felan sandim

• Allah korusun :) başlık saçma oldu ondan :D
  • Niye aldırıyorsunuz ki dursun işte
  • Doktorunuz filminize baktığında ne söyledi size ? Yirmilik dişiniz ağzınızda görünüyormu yoksa gömülümü ? , üst mü alt mı 20liğiniz . Ağrı yapıyormu dişler ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20'lik diş mevzusu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • D.Garp kullanıcısına yanıt
    altta gömülü röntgen çektirmiştim cd den kendim baktım daha kökü bile çıkmamış ama hafiften yamukluk var büyüdükçe o yamukluk diger dişlerede etki eder diye düşünüyorum inşallah etmez ama haftaya gitçem gene doktora :)

şuan agrı felan hissetmiyorum ama ilerde nolur belli degil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursaspor. -- 22 Eylül 2014; 0:15:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

altta gömülü röntgen çektirmiştim cd den kendim baktım daha kökü bile çıkmamış ama hafiften yamukluk var büyüdükçe o yamukluk diger dişlerede etki eder diye düşünüyorum inşallah etmez ama haftaya gitçem gene doktora :)

şuan agrı felan hissetmiyorum ama ilerde nolur belli degil :)

Filmi görmeden pek yorum yapamam görsemde bir diş hekimi kadar yorum yapamam ama genel olarak biraz bahsedeyim . Gömülü olduğunu söyledin . Uyuştururlar güzelce o tarafı , hiç bir şey hissetmez sadece doktorun o bölgede dişini çıkarmakla uğraşırken ki baskısını hissedersin . Diş kemik içine gömülüyse ve doktorun kemiği kaldırması gerekiyorsa büyük ihtimal ameliyat sonrası o bölge şişer . Ameliyat denildiğine bakma çok küçük bir operasyon eğer dişin pozisyonu kötü değilse ve doktorun becerikli biriyse 5 dakika bile sürmez . Operasyon sonrası doktorun önerilerine harfi harfine uy hiç bir sıkıntı çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Garp -- 22 Eylül 2014; 0:30:08 >

• Bak ben 4 20lik dişide aldırdım , hepsi gömülüydü , buna ameliyat demeleri saçma , ameliyatcık demeleri daha güzel olur .Hiç korkacak birşey yok , ameliyat sonrasına dikkat etmen lazım ,doktorun dediklerine uy . Bir arkadaşta böyle konu açmıştı bende ameliyatı baştan sona anlatmıştım, o konuyu kaybettim , şimdide bulmaya üşeniyorum , araştır bul çok faydalı
  • ben hastaneye gittim.bişey olmaz dedi :(

daha çıkmadı diş ama hafif şiş olduğu yer.iltihap gibi bir koku ve tat var.sanki.

çürüklere bile bişey olmaz dedi doktor.

iyice dişler mahvolsun o zaman mı gitçez illa
  • Merak ettim, o 20'lik dişleri aldırırsan aynı yerden diş çıkacak mı gene? 20'lik dişlerden sonra yeni diş çıkmıyorda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş hekimliği okuyorum

Eğer çok derinde değilse yarar alırlar dikişi atarlar

Ama çok derinde ise veya yamuksa çok fena yararlar 22 dikiş biliyorum atılan ama öyle olduğunu sanmam

• quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

Diş hekimliği okuyorum

Ama çok derinde ise veya yamuksa çok fena yararlar 22 dikiş biliyorum atılan ama öyle olduğunu sanmam

Hocam benik fazladan 4 diaim var bu hastalitin adi nedir ve ne siklilla gorululur? Simdi iki amiliyat gecirdim 2 yirmilik disle birlikte 2 tane de fazladan disimi aldilar artik ben de 32 sise dustim ama hala yukarida ki koselerde yirmilik dislerin arkasinda gomulu disler var. (Ortodonti tedavisi icin cektirmem gerekiyormus)

• quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

Diş hekimliği okuyorum

Arkadaşı korkutmaya gerek yok , yüzlerce 20'lik diş ameliyatına şahit oldum en fazla 5-6 dikiş atılmıştır ki o da atılan insizyon geniş olduğundan . Bunu şundan belirtiyorum dişçi korkusu gerçekten zor bir şey insanları korkutmamak gerekiyor böyle durumlarda. Sırf dişçiden korktuğu için yıllarca dişçiye gelmemiş ağzındaki dişlerin durumu beter olmuş insanlar gördüm , sırf diş korkusu yüzünden dişini genel anesteziyle çektiren insanlar görüyorum.
  • ameliyat videosu izleme sen korkarsın ama doktorunun her hafta yaptığı basit bir şeydir belki rahat ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.