Şimdi Ara

20'lik Diş?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün dikkatimi bir şey çekti. Sağ en arkadaki azı dişlerimin de arkasındaki etin içinden bir diş parçası çıktığını fark ettim. Aklıma direk 20'lik diş geldi ancak internetten biraz bakındığım kadarıyla çıkmakta olan parçanın 20'lik dişe benzemediğini gördüm. Zaten bundan önce tel tedavisi gördüm, yani diş röntgenim çekildi. Diş röntgenimde doktor herhangi bir 20'lik diş durumu görmemişti(ama tabii bunun üzerinden 2 yıla yakın zaman geçti). Sizlere sorum şu:
    - 2 yıl zarfında hiç yoktan bu 20'lik diş oluşmuş olabilir mi?
    - Zaten en yakın zamanda doktoruma gideceğim ancak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? O ünlü ağrıları çekecek miyim sizce

• Yaş?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih54102 F kullanıcısına yanıt
    2 ay sonra 19'um hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi aynaya bak.Agzini ikiye bol.1 dislerini saymaya basla. 7 den sonra 8 ide goruyorsan o 20 lik disindid. zart diye cikmaz merak etme. zaman alir

yasinda 19 oldugu icin merak etme oyle gorunmesi normal. ilerleyen yillarda da durm ayni bir degisiklik yok ve agri yapmaya basladi ise gomulu kalmis olabilir o zamanda ameliyat gerekebilir. yani korkucak bir sey yok normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 17 yaşındayım ve bir kısmı çıktı. Ağrı yapmıyor şuanda.
    Bu yüzden sana da sıkıntı olacağını zannetmem, fakat dişlerine iyi bakmayı unutma ve her gün en az bir kere fırçala.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.