Şimdi Ara

-20 lere varan sogukta donan araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi aksamlar arkadaslar van baskale ilcesinde yasiyorum aracim 1.3 multijet punto kar lastigi almadigim icin araci cikarmiyorum 2 aydir,1 ay kadar oncesine kadar arada calistiriyordum ancak son 1 aydir araci calistirmaya calisinca motor gir gir ediyor ancak calismiyor kontagi 1 tik acincada normalden biraz daha fazla isitma buji sesi geliyor aracta ne gibi bir skinti olabilir mazotmu donmustur veya yag veyada isitma bujilerdemi bir skinti var sizce bu arada araci yaptirmayip mart sonuna kadar beklesem havalarin isinmasini ne gibi sorun yasarim tesekkur ederim.



  • Mazot donmuştur. Eğer ısıtma şansın yoksa zorlama, pompaya zarar verebilirsin. Öğlen vakitlerinde havanın yumuşadığı zaman bir daha dene. Eğer hiç çalıştırmazsan akü değişimi gerekir başka bişey olacağını sanmıyorum.
  • Hocam aküden olabilir.Bugün araç çalışmadı 6-8 kişi vurdurduk.

    Araba bugün sanayi de kaldı marş dinamosu ve akü bakılacak.
  • Aku boşalmış olabilir,başka bir araçtan destekle deneyebilirsiniz ama soğutma suyu-antfriz karışımı sıcaklığa uygunmu,donmuş durumdamı,yakıtta aynı şekilde,bunlar aklınızda olsun.Ayrica unutmayın donan suyun hacmi büyür,yani geçtiği kanallarda radyatorde hortumlarda vb genişleme yapıp çatlamaya yol açabilir,bunları düşunerek ona göre hareket edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.