Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 %20 İNDİRİMLE UÇAK BİLETİ Satın Al 23 Eylül 2016 10:30 1 1 %20 İNDİRİMLE UÇAK BİLETİ arkadaşlar ucak biletinde KDV Vergiler dahil net %20 indirim saglıyorum firmalar ( THY, Anadolujet, Pegasus, Onur air , Atlas jet, Bora jet ) 100 tl altı işlem yapmıyorum mesaj atıcak kişiler bunu dikkate almasını rica ediyorum. pazarlık teklif etmeyin net %20 indirim yapıyorum pazarlık mesajları dikkate alınmayaktır hızlı iletişim ve fiyat bilgisi icin Hangi firma : nereden nereye : saat kac ucagı: kac kişi: bu bilgiler atılırsa anında dönüş yapılacaktır ödeme yolları: Havale/Eft biletler acenta üzerinden kesilmektedir. Fiyat : 100 TL Miktar : 100 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bilecik Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün %20 İNDİRİMLE UÇAK BİLETİ
serayhefe kullanıcısına yanıt hocam bana 2 ekım ct esı sabahı ıcın ankara antalya ucaklarına bakabılırmısın oğleden oncekı saatler olsa guzel olur ıkı kısı olacak ayrıca ıkı ısmede ayrı ayrı fatura yazabılırmısın sımdıden tesekkurler