Şimdi Ara

20 GünLük,Titanium Grey,Genpa,Note 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 20 GünLük,Titanium Grey,Genpa,Note 2
    Selam arkadaşlar.20 günlük Genpa garantili 1900 TL Faturalı Titanium Grey telefonum satılıktır.Satma nedenimi merak eden arkadaşlar olacaktır.Askerliğe 6 ay vardı.Ancak tecilimi bozdurma kararı aldım ve askere gideceğim.Bu yüzden artık kullanamayacağım.Çok üzücü bir durum çünki Dünyanın en iyi telefonu bence.Telefonu aldığım gün jelatinini söküp anında SGP marka Steinheill Crystal Sticker ile kapladım.Orjinal pdateknoloji sitesinden Samsung marka Note 2 Protective Cover beyaz renk kılıf aldım.Bunların bana gereği olmadığı için almak isteyene bunlarıda satacağım.İlanı tam okuyanlar kılıf olmasa fiyat kaç olur vs sormasınlar lütfen.Telefona 10 üzerinden 9.9 vermek bile haksızlık olur.Tertemizdir.Daha öncesinde s2 kullanıyordum.Sattığım arkadaş sıfır mı diye sordu oysa 7 aydır kullanıyordum :).Kenar jelatinleri duruyor.Fiyatta pazarlık yoktur arkadaşlar.1600tl son fiyattır.Satılmazsa durur gelince kullanırım.Sadece askerde para lazım olucak diye satıyorum.Takas düşünmüyorum.Telefonun bana maliyeti 2000Tldir.400tl zarar etmek için yeterli diye düşünüyorum.Yurtdışıların ne olduğu belirsiz telefonların 1475 tl civarına satıldığını düşünürsek fiyatım çok makul.İnternet bağlantımda sorun var.2-3 gün sonra mesajlarınızı görebilirim.Pmden ulaşabilirsiniz.Kutu içeriği tamamen durmaktadır.Bütün faturaları yollanacaktır.Eskişehir'de ikamet ediyorum.Eskişehir,Ankara'dan almak isteyenler elden alabilir.Foto isteyene eklerim.Sıfır gibi cihaza gerek duymadım.İlan her türlü yoruma açıktır.Kendini tatmin etmek isteyen arkadaşlar istediğini yazıp çizebilir Yazma desekte yazıyorlar çünki..Hayırlı akşamlar...
    Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 31 Aralık 2012 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Üstad alıcıyım pm attım. saygılar
  • pm attım
  • pm
  • PM'ler cevaplandı...

• Resimler eklenmiştir...

• fiyat mükemmel neredeyse sıfır fiyatına :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1475 tl yurtdışı nerde satılıyor merak ettim 1100 tl ye kayıtlı telefonu zor sattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.Genpa ürünü 1 aylık telefon.2.Telefonla beraber 110 tllik kılıf+sticker+Hafıza kartı verilecek=Fiyatın normal olduğunu düşünüyorum.Bedavaya verecek telefonum yok satılmazsa kullanırım....
    1475tlye ye bisürü satılan ilan gördüm 1100e sattı iseniz kaydınız gecicidir yada teliniz nerenin kaçağı faturasızıdır neyse tatmin oldunuzsa sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m0z -- 24 Ocak 2013; 1:46:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m0z

1.Genpa ürünü 1 aylık telefon.2.Telefonla beraber 110 tllik kılıf+sticker+Hafıza kartı verilecek=Fiyatın normal olduğunu düşünüyorum.Bedavaya verecek telefonum yok satılmazsa kullanırım....
    1475tlye ye bisürü satılan ilan gördüm 1100e sattı iseniz kaydınız gecicidir yada teliniz nerenin kaçağı faturasızıdır neyse tatmin oldunuzsa sorun yok

Hayırlı satışlar arkadaşım, boş ver ölücüleri, böyle bir cihazın daha ucuza satılması (çok zorda olmadıkça) saçmalık olur, hali hazırda en iyi cihaz Note 2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.