Şimdi Ara

20 Gb Mp3 , 20 Gb divx , kulaklıklar , notebook aksesuarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlanım biraz uzun olduğu için önce özetini sonra da detayları weriyorum. Fazla resim olduğu için açılması uzun sürebilir , özür diliyorum.

----- Satılıklar -----

Iriver H10 20GB (Lounge Gray) Mp3 player : 370$
    Sony NW-HD5 20 GB HDD Mp3 player : 380$
    Iriver PMP-120 taşınabilir divx player : 480$ -> indirim = 460$
    Sony MDR-EX71SL kulakiçi kulaklık: 65$
    Shure E2C kulakiçi kulaklık: 120$
    Aiwa HP-CN6 Noise Cancelling Headphones: 65$
    DDR2 400 MHZ 256 MB Notebook Ram : 30$
    Canon 16 MB MMC hafıza kartı : 9$ -> indirim =8 dolar
    Panasonic 16 MB SD hafıza kartı : 9$ -> indirim =8 dolar
    Kingmax 256 MD Platinum SD hafıza kartı : satıldı
    Sony WM Fx-455 Walkman : 10 YTL (rezerve)
    110-220 Converter: 30$
    Klear Screen LCD temizleme single’ları : satıldı
    RadioShack 60x-100x mini mikroskop: 50$
    Canon A75 dijital foto makinesi + 256 MB Kingston + Lowepro Çanta : satıldı
    Dell Inspiron 6000 için 6 cell pill : 100$
    Bitmeyen Fener : satıştan çekildi
    Kensington Saddlebag Pro Notebook Çantası : 120$ -> indirim = 100$
    Music Gear FM Transmitter : satıldı
    Taşınabilir Sıfır 2.5” 40 GB USB 2.0 Disk (Dell + Penguen) :
    Taşınabilir 2.5” 40 GB USB 2.0 Disk (Toshiba ) : satıldı
    Microsoft Notebook Optical Mouse : 25 YTL
    Logitech Notebook Optical Mouse : 30 YTL
    -> Eklendi : Kingston 333 Mhz DDR Ram : 35 YTL istiyorum
    Bilimum Best Seller Kitaplar : Bir kısmı satıldı

----- Detaylı Bilgi -----

Iriver H10 20 GB Mp3 Player

Rengi altta görüldüğü şekilde Lounge Gray

Iriver’in son model we en yüksek hafızalı mp3 player’ı , özellikleri we kalitesi zaten herkes tarafından biliniyor. Türkiye’de bu model bildiğim kadarı ile yok , 5 GB’lık olanının sıfırı ise 349$ + kdw = 412$ (hepsiburada).

Özellikler için link :
    Amerika :http://www.iriveramerica.com/prod/hd/h10_20gb_gray.aspx
    Avrupa :http://www.iriver.at/harddisc_player.html?p_id=145&L=&view=features

Kendi çektiğim resimler :

Ürün yurtdışından gelme we sıfırdır. Yanında tüm aksesuarları we özel kılıfı werilecektir. İstediğim fiyat 370 dolardır.

Sony NW-HD5 20 GB HDD Mp3 player
    Siyah renklidir.

Sony nin en son model Mp3 player’ı we Türkiye’deki çok beğenilen HD3 modelinden kat kat üstün özelliklere sahip. Ülkemizde bildiğim kadarı HD5’de yok , alt modeli olan HD3 ün sıfırının fiyatı 235 Euro + kdw = 278 Euro.

Özellikler için link :http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_DigitalMusicPlayers_Network&ProductSKU=NWHD5BLACK&TabName=feature&var2=#

Ürün yurtdışından gelme we sıfırdır. İstediğim fiyat 380 dolardır.
    Not : Sony’nin adaptörü 220 Volt kabul etmediği için USB’den şarj edilmesi gerekmektedir. Adaptörü kullanabilmek için altta sattığım voltage convertor’u da alabilirsiniz.

Iriver PMP-120 Taşınabilir Divx Player

Iriver’ın kendi büyük ekranına sahip 20 GB’lık divx player’ı. Aşağı yukarı tüm formatları okuyabiliyor
    quote:

20GB/40GB internal memory holds up to 5000/10000 songs and 80/160
    hours of video
    - Up to 5 hours of Movie playback with detachable Li-ion rechargeable
    battery
    - Up to 10 hours of Music playback with detachable Li-ion rechargeable
    battery
    - Plays MPEG 1/2/2.5 Layer3, WMA, WAV, JPG, BMP, AVI, ASF, MPG, FM radio
    - Transfers files through PC and recordings (voice, Line in)
    - Not only has color screen but also supports TV Out
    - Connects to USB 2.0 port for high-speed data transfer
    - Connects via USB 1.1 to a digital camera to display photos
    - Supports not only Windows OS but also MAC OS

Türkiye’de sıfırının fiyatı 584$+kdw =690$.

Ürünün özellikleri için link
    Amerika :http://www.iriver.com/html/product/prpv_product.asp?pidx=45
    Avrupa :http://www.iriver.at/multifunction_player.html?p_id=173&L=0&view=features&color=1

Benim kendi çektiğim resimler

Ürün yurtdışından gelme we sıfırdır. İstediğim fiyat 480 dolardır. (Artık 460 dolar istiyorum)

Sony MDR-EX71SL kulakiçi kulaklık

Daha önce yurtdışından getirttiğim we çok memnun kaldığım bir kulaklıktır. Özel dizaynı sayesinde dışardan ses gelmesini engeller.

quote:

Your digital music player needs headphones that can hang. The MDR-EX71SL are a step up from standard headphones, delivering premium sound with superior bass, all in a super-light in-the-ear design.

Ürün bilgisi için link :http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=MDREX71SL&Dept=audio&CategoryName=pa_Headphones_FontopiaEarbud

Kendi çektiğim resim:

Sol taraftaki belli olsun diye koyduğum kendi kulaklığımdır , sattığım kulaklık açılmamış kutusunda olan halidir. Kulaklık altın girişli uzatması , silikon kulak aparatları , gümüş rengi kutusu we diğer akseuarları ile kutusunda açılmamış olarak werilecektir. Türkiye’de sıfırını satan we stoğunda bulunduran bir yer bulamadım , istediğim fiyat 65$ dır.

Shure E2C kulakiçi kulaklık

Türkiye’de bulunmayan , müzik dinlemeyi özel hobi edinenlere ya da profesyonellere yönelik yüksek kaliteli kulak içi kulaklık. Temel özellikleri dışarıdaki gürültüyü tamamen kesiyor olması we frekans aralığının tamamını werebilmesi.

quote:

Sound Isolating Technology
    The E2c's in ear design works like an earplug to block background noise naturally. This enables you to listen comfortably at lower volumes -- even in loud environments. And unlike bulky headphones utilizing active noise cancellation technology, no artifacts are introduced into your listening experience. Sound isolating earphones are also much smaller and don't require batteries.
    Speaker Type: Dynamic MicroDrivers
    The E2c's speakers are constructed with studio-grade components, producing outstanding audio clarity that allows you to hear your music like never before. (See technical specs)
    Personal Fit Kit
    Because every ear is different, E2c Earphones come with three pairs (small, medium, large) of disposable Foam Sleeves, and three pairs (small, medium, large) of Flex Sleeves to ensure the ideal personalized fit.

Shure’un dış sesi engellemesini örnekleyen bir flash demo için :http://www.shure.com/soundlab/VirtualSoundLab.html

Detaylı bilgi için link :http://www.shurestore.com/earphones/eseries_e2c.html

Kulaklık sıfırdır , yurtdışından alınmadır , taşıyıcı kutusu we tüm aksesuarları tamamdır. Türkiye’de sıfırı yok bildiğim kadarı ile , ben 120$ istiyorum.

Aiwa HP-CN6 Noise Cancelling Headphones

Bundan kısa bir süre önce ekol bir müzik firmasının geliştirdiği özel bir teknoloji ile yapılmış bir kulaklık. Kısaca anlatmak gerekirse cihaz dışarıdan gelen sesleri farkediyor , içerisindeki özel bir sistemle bu seslerin tam tersini geri yolluyor we bunları sönümlüyor. (Gerçekten inanılmaz bir teknoloji) Onun dışında katlanabilir olması , girişlerinin altın olması , bilimum dönüştürücülere sahip olması gibi ekstra özelliklere sahip.

Detaylı bilgi için link :http://www.us.aiwa.com/default.asp?page=products&action=viewProduct&prod=17

Kendi çektiğim resimler :

Türkiye’de satıldığını sanmadığım bir ürün , açıkçası araştırmadım. Ben 65$ istiyorum.

DDR2 400 MHZ 256 MB Notebook Ram
    Dell Notebook ile alınmış we direk çıkartılmış , sıfır DDR2 we 400 MHz Notebook ram’i. 30$ istiyorum.

Kendi çektiğim resim :

Canon 16 MB MMC hafıza kartı
    Panasonic 16 MB SD hafıza kartı
    Kingmax 256 MD Platinum SD hafıza kartı

Kingmax hafıza kartı satılmıştır , diğer hafıza kartları için 8’er dolar istiyorum.

Kendi çektiğim resim :

Hafıza kartları aldığım fotoğraf makinalarından çıkmıştır , sıfırdır , yurtdışından alınmıştır.

Sony WM Fx-455 Walkman
    Ewin köşesinde duran eski walkman , ihtiyacı olan birisine 10 YTL karşılığı satıyorum. Perşembeye kadar rezervedir)

Kendi çektiğim resim :

110-220 Converter

110 Volt ile çalışan cihazların 220 Volt’la çalışmasını sağlayan bir aparat. (İstenirse amerikan fişi ile çalışan cihazların bizim fişlere göre çalışmasını da sağlayabilir) Boyutuna göre bayağı ağır gözüken , kaliteli bir aparat. Yukarıda sattığım Sony mp3 player satılana kadar satılmayacaktır , ondan sonra istediğim fiyat 30$dır.

Kendi çektiğim resim :

Klear Screen LCD temizleme single’ları

Klear Screen firmasının yaptığı , LCD ekran temizlemede kullanılacak iki tane single. Yanında temizlemek için gereken Micro Chamois bezden de werilecektir. (Bezin özelliği normal bir bezden 100 kat fazla düğüm içermesi ws ws , micro fiber bezlerin bir üst teknolojisi denilebilir)

Kendi çektiğim resim :

Bildiğim kadarı ile Türkiye’de yok , hatta yurtdışından bile alması bayağı zor oldu. Ben iki single we MC beze toplam 20$ istiyorum.

RadioShack 60x-100x mini mikroskop

Kibrit kutusu büyüklüğünde , kendi aydınlatması we kılıfı olan , 60x-100x arası büyütme yapabilen mikroskop. 2 adet 3A pil ile çalışıyor.

Türkiye’de satılan bir ürün olduğunu sanmıyorum , ben 50$ istiyorum.

Canon A75 dijital foto makinesi + 256 MB Kingston + Lowepro Çanta

Satıldı

Dell Inspiron 6000 için 6 cell pill

Inspiron 6000 modeli laptop için yedek 6 cell pil.

Kendi çektiğim resim :

Yanlışlıkla fazladan alınmış bir pildir , sıfırdır we pakedinden çıkartılmamıştır , 100$ istiyorum.

Bitmeyen Fener

Ancak resmi ile anlatılır herhalde :

İçerisinde kendi mıknatısı dinamosu felan olan bir fener , salladıkça kullanabiliyorsunuz , hayat boyu kullanabiliyorsunuz. Satıştan çekildi

Kensington Saddlebag Pro Notebook Çantası

Detaylı bilgi için :http://us.kensington.com/html/2226.html

Yurtdışından aldığım fakat istediğimden çok daha detayalı olan , isteğime fazla gelen bir Notebook çantası. Türkiye’de satılan çantalara baktım , malzeme kalitesi we detayına yarısı kadar yaklaşabilen bir çanta görmedim. Özellikle kendisine ait bir çekmecesi olduğuna , sırta da takılabildiğine , gerekirse sırta takılan kısımların fermuarlı bölüme saklanabildiğine , bir çok işlewsel bölümü olduğuna dikkat. 120$ istiyorum. (Artık 100$ istiyorum)

Music Gear FM Transmitter

Radyo vericisi , müzik yayını yapan cihazınıza bağlıyorsunuz we etraftaki radyolardan bunu dinleyebiliyorsunuz. Arabanızda hiç bir cihaz kullanmadan mp3 dinlemenizi sağlıyor. Bu FM transmitter’ın diğerlerine awatantajı şu : normal FM transmitter’larda sadece tek ya da 3-4 tane kanala analog yayın yapabiliyorsunuz , bu modelde ise LCD ekran sayesinde 0.1 aralıkla her FM kanalına yayın yapabiliyorsunuz. Özellikle büyük şehirlerde boş frekans bulmak için bu özellik mecburiyet. Cihaz 2 adet AAA pille ya da çakmak adaptörü ile çalışabiliyor.

Detaylı bilgi için link : http://www.daydeal.com/Music_Gear_Audio_FM_Transmitter_w__LCD_Display-p-9122.html

Türkiye’de olmadığını biliyorum , çünkü uzun süre araştırdıktan sonra bulamayınca yurtdışından getirttim , ikinci el sitelerinde yurtdışından gelme olarak bile bulamamıştım. Satıldı

Taşınabilir Sıfır 2.5” 40 GB USB 2.0 Disk (Dell + Penguen)
    Taşınabilir 2.5” 40 GB USB 2.0 Disk (Toshiba )

Toshiba satıldı , Dell’in henüz linklerini we resimlerini hazırlamadığm için bu ürünleri satışa koymuyorum , umarım ilanı editleyip koyabilirim.

Microsoft Notebook Optical Mouse , Laptoplar için düzenlenen modellerin special (yanı ışıklı) olan modelinden. (http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125190053&CS_Category=_MOUSE21&CS_Catalog=_BILGISAYAR) 3 aylık ,kutusu, faturası we garantisi mewcut. 25 YTL istiyorum.

Logitech Notebook Optical Mouse+ Bildiğim kadarı ile Türkiye'de olmayan bir model , kablosu etrafında dolanıyor we usb kısmı da altına takılıyor. (http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2142,CONTENTID=8142 ) 30 YTL istiyorum.

Bestseller kitaplar :

Yatmadan önce 100 fırça darbesi : 3 YTL. (sıfırı 4.6 YTL)
    Eyvah gene kızlar kazandı : 3 YTL
    Ayşe Kulin -> Kardelenler : 3 YTL (sıfırı 5.5 YTL)
    Gabriel Garcia Marquez : 4 YTL (Sıfırı 7.4 YTL)
    Jean-Christophe Grange -> Siyah Kan : 12 YTL (sıfırı 21.2 YTL)
    Maxime Chattam -> Kötü Ruh : 10 YTL (Sıfırı 18.5 YTL)
    Karakılıç Serisi : 4 kitap , daha okunmamış bile : Satıldı

Satışla ilgili bilgiler

Ankara’dayım , bana buradan , kişisel mesaj ile ya da (tercihim) mail yolu ile ulaşabilirsiniz. (Kişisel mesajlar ulaşmayabiliyor ya da kota yüzünden silinebiliyor) Mail adresim hakan@darkhardware.com . Satın almak istediğiniz bir şeyi elden deneyerek teslim alabilirsiniz ya da kargo ile yollayabilirim.

Özellikle birden fazla ürün alındığında we makul ölçülerde olmak üzere pazarlık yapabilirim. Eğer Türkiye sıfır satış fiyatı ile bir link werir we werdiğim fiyatın yüksek olduğunu gösterebilirseniz satış fiyatımı düşürebilirim ya da ürünü satmaktan wazgeçebilirim.

Not : Sen 100 istiyorsun , ürünün başka bir ülkedeki satış fiyatı 50 dir ben 30 weririm şeklindeki “ölücü tabir edilen” mesajları atmazsanız sewinirim , isteyen istediği ülkeden almakta serbesttir ama mesajımı kirletmenin kimseye faydası olmaz.

• dostum teklifim hala geçerli..hayırlı satışlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pLayEr

dostum teklifim hala geçerli..hayırlı satışlar..

İyi hoş da düşük teklif , o rakama wermek yerine nasılsa bi gün lazım olur diye kullanmayı tercih ederim. Bak onların tamamı gidici gibi şu sıra , sonra keşke şu kadar daha werseydim dersin
  • shure e2c inanılmaz birşey ya, içim gitti :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zee

shure e2c inanılmaz birşey ya, içim gitti :)

Walla tam içinin gittiği (mesjaı attığın) dakikalarda kendisi de gitti , alan kişi fikrimi değiştirmeyeyim diye parayı 5 dakika içinde yolladı.... (Sözlüm satmamı istemiyordu , sattığımı öğrenince bi ton mızırdadı :))

Neyse shure e2c satılmıştır , kalan ürünler hala satılıktır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.