Şimdi Ara

20.9k olsanız ne yapardınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

20.9k olsanız ne yapardınız?

(En Son Oy Tarihi: 1.8.2022)
Giriş
  • Açıkçası zirvede olan bölümlerin hepsine karşı bir ilgim var, insan anatomisi sevmem nedeniyle tıp benim için bir öncelikti, ailemin yanında olması nedeniyle en kötü geçen sene 18700 ile kapatmış olan tıpı istiyordum tabii ancak alternatif olarak diş hekimliğine de olumlu bakıyordum. Ceng ise aslında ilgimin olduğu bir bölüm, emek harcayabileceğimi de düşünüyorum açıkçası. Alternatif olarak mezuna bırakıp tekrar hazırlanma seçeneği de bir köşede duruyor.

Siz ne yapardınız?

• TAÜ CENG

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ysfmrmt Y kullanıcısına yanıt
    CENG olursa orayı yazacağım sanırım.
  • COTW C kullanıcısına yanıt
    İsabetli olur hocam hem almanca eğitim görüyorsunuz hem de almanya olanakları yüksek bir okul

• TAÜ yü yazacaksanız, biraz zor olduğunu söylüyim çünkü almanca hazırlık çok zor. Giren insanların %20 civarı fln sınıftan geçebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam GTÜ ceng yazardım, Akdeniz diş de olabilir ya da Gazi Diş.

• TM puanınız kaç geldi hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DB33FBE3C

TAÜ yü yazacaksanız, biraz zor olduğunu söylüyim çünkü almanca hazırlık çok zor. Giren insanların %20 civarı fln sınıftan geçebiliyor.
    O olayı ben de duydum :d Bilmiyorum ki Almanca da güzel bir dil aslında, öğrenen öğreniyor sonuçta :) Diğer önerdiğiniz seçenekleri de düşünüyorum tabii. Şu an hiçbir şeye karar vermiş değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COTW -- 30 Temmuz 2020; 10:27:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avukat2020

TM puanınız kaç geldi hocam?
    60k civarıydı sıralama olarak.
  • Tıp tam da sizin sıralamanızda kapatabilir
  • Evet, 18700lük tıp fazla ütopik duruyor, Kafkas seçeneğini de yazıp yazmamak konusunda düşünceliyim. Üniversitelerin ne olacağı da malum, belli değil.
    Kafkas bile gelmeyebilir baya muallaklı

• emrebaba184 E kullanıcısına yanıt
    Evet o muallaklık da var. 1k'dan fazla geriye atmaz gibi geliyor bana da.
    En son tıpları ve kafkası yazın hocam, sonra 1 sene ort kasıp iyi tıbba geçiş yapabilirsiniz. Zaten bu sene yığılma var. Öss puanları birbirinize yakın olacağından 75-80 ort yapıp biraz daha iyi tıbba geçiş yapabilirsiniz.

eğer 4 ort yaparsanız çapa ya da cerrahpaşaya geçerseniz (kafkas tıptan geçenler vardı çapaya)
    19.7; 1k geriye düşsün 20.7k olur (1000 kontenjan artışından dolayı) özellerdeki burslu kontenjanlar %50 arttı, 21 k olabilir belki
  • Kafkas geldiği taktirde hedefim o tarz bir şey yapmak üzerine olacak hocam zaten. Cidden emek harcayacağıma da inanıyorum. İnsan anatomisini ve tıp bilimini gerçekten çok seviyorum ve istiyorum.

Bu sene üniversitelerin durumu da karışık olacağı için ne olacağı da malum belli değil. Peki 75-80 ort ile geçmek mümkün mü cidden? Kontrol ettim, çapa mesela en düşük 3,68 gano ile almış geçen sene yatay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COTW -- 30 Temmuz 2020; 11:29:14 >
  • up
  • Son bir defa uplayacağım, kusura bakmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.