Şimdi Ara

20-25 MILYARA YUKSEK PERFORMANSLI ARABA TAVSIYESI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dukkha

quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

sen istiyon ki 20 -25 arası olsun.. eee az yaksın tamam sora ? parçasıda ucuz olsun. evet başka ? cam kenarı olsun şöför mahali olsun 3 kuruşa 5 köfte olsun

o zaman seçeneğin fiat punto tjet 120hp

vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attımçvitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı

Çaaaaat attim 4e hastayım şu imzaya

Bu arada her 3 kuruşa 5 köfte hikayesinde hayvan gibi köfte çekiyor canım

haha :) o imzanın çok seveni oluyor hacım sıkça karşılaşıyorum bununla :)
    3 kuruşa 5 köfte isteyenlere bende öyle söylüyorum ne yapim :)
    vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attım. vitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı

• quote:

quote:

quote:

sen istiyon ki 20 -25 arası olsun.. eee az yaksın tamam sora ? parçasıda ucuz olsun. evet başka ? cam kenarı olsun şöför mahali olsun 3 kuruşa 5 köfte olsun

vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attımçvitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı

Alemsin hocam ya

bizim kofteci acar tezgahi ordayiz bu aksam yol belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alemsin hocam ya

bizim kofteci acar tezgahi ordayiz bu aksam yol belli

hadi doğru köfteye
    vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attım. vitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı

• quote:

Orijinalden alıntı: baba17

quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Ross

O fiyata 1.6 civic vti 160 beygir var.200 bulman biraz zor eskitoyota susupralarada bak sahübinden comda bayağı var

hocam civic vti mi yoksa prelude 2.2 mi tercih ederdin

prelude vti ı çok çok aşmış bir araçtır kaldi ki civiclerin hali belli . düzgün binen nadir insan kaldı.
  • Ayrıca Rover 200 vi 1800 vvc motor çok harika bir araç. Lotus elise , caterham Seven ,Ariel Atom Mg F, Mg TF,Mg ZR gibi ingiliz yarış otomobillerinde kullanılan k serisi motor bulunmaktadır. fakat bilinçsiz ustalarca harap edildiler .Bunlarda vvc zamanlamalı sübap sistemi var haliyle narin davranılması gereken mekanizmalar.genelde bu mekanizmayı iptal ediyolar araç 110 120 hp seviyelerine düşüyor ki bu araçlar o güçtede seri oluyor alacaksanız dikkatlice kontrol ediniz.200vi çok çok deli giden karşılığında çok az yakan bir araç ama temizi kalmadı .Temizi bulunursa 15-16 verilecek bir araç lpglisinden uzak durun .Biraz yeni bişey olsun derseniz 2000 üstü MG Zr 160 bunun yeni nesil versiyonudur.Amortisörleri,frenleri tam pist kullanımı tasarımıdır sert araçtır.Koltukları recaro tip deri ile yenilenmiştir.Kaporta Rover 25 in bodykitli versiyonudur.Motor yenilenerek 160 hp güce ulaşmıştır.Fiyatları da 14- 25 arası değişmektedir.Resimdeki full orjinal halidir.
     20-25 MILYARA YUKSEK PERFORMANSLI ARABA TAVSIYESI

• quote:

Orijinalden alıntı: Lé Cola

Ayrıca Rover 200 vi 1800 vvc motor çok harika bir araç. Lotus elise , caterham Seven ,Ariel Atom Mg F, Mg TF,Mg ZR gibi ingiliz yarış otomobillerinde kullanılan k serisi motor bulunmaktadır. fakat bilinçsiz ustalarca harap edildiler .Bunlarda vvc zamanlamalı sübap sistemi var haliyle narin davranılması gereken mekanizmalar.genelde bu mekanizmayı iptal ediyolar araç 110 120 hp seviyelerine düşüyor ki bu araçlar o güçtede seri oluyor alacaksanız dikkatlice kontrol ediniz.200vi çok çok deli giden karşılığında çok az yakan bir araç ama temizi kalmadı .Temizi bulunursa 15-16 verilecek bir araç lpglisinden uzak durun .Biraz yeni bişey olsun derseniz 2000 üstü MG Zr 160 bunun yeni nesil versiyonudur.Amortisörleri,frenleri tam pist kullanımı tasarımıdır sert araçtır.Koltukları recaro tip deri ile yenilenmiştir.Kaporta Rover 25 in bodykitli versiyonudur.Motor yenilenerek 160 hp güce ulaşmıştır.Fiyatları da 14- 25 arası değişmektedir.Resimdeki full orjinal halidir.

hocam sekli guzelmis araba baya gusel duruyo parca sikintisi olur mu bu aracta rover uretimden kalkti diye.biliyorum

• Parça sorunu yok . Sıfır veya yan sanayi mevcut . Sıfır parça üretimi halen devam ediyor.

Gemi filosu mu alıyorsunuz?

• Benim anlamadığım yüksek performanslı araba arıyorsunuz fakat basmasam kaç yakar diyorsunuz.Madem basmayacakınız yüksek performans neden ?Bence 130 beygir civarı dizel bir araç torkununda verdiği güçle iyi bir performansa ulaşırsınız.Az gelirsede chip yaptırın.

Orijinalden alıntı: ogzdrk

Benim anlamadığım yüksek performanslı araba arıyorsunuz fakat basmasam kaç yakar diyorsunuz.Madem basmayacakınız yüksek performans neden ?Bence 130 beygir civarı dizel bir araç torkununda verdiği güçle iyi bir performansa ulaşırsınız.Az gelirsede chip yaptırın.
    yorumsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba17 -- 24 Ocak 2015; 13:54:09 >

Chery kimo 1.3 lusso
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.