arkadaşlar ben üniversite 4.sınıftayım. izmirde yaşıyorum ama okulum ankarada. önceden yurtta kalıyordum ancak yurttan ayrıldım.çünkü 1 sene daha ankarada kalmak istemiyorum. her neyse benim okulumda senede 2 defa sınav dönemi oluyor birincisi aralıkta ikincisi haziranda ve bu sınav dönemleri 20-25 gün sürüyor yani ikisini toplayınca 50 gün gibi bir süre ankarada bulunmak zorundayım. devam zorunluluğu vs yok. o yüzden sadece sınav dönemleri okula gitmeyi planlıyorum.50 gün için koca bir sene orda kalmam çok mantıksız olur.o yüzden ne gibi bir yolla kalacak yer sıkıntısını hallederim. 20-25'şer gün kalmam gerekiyor.açıkçası konfor falan umrumda değil sadece yatacak yer olsun yeter.yemeği de dışardan yerim o süre zarfında hiç sıkıntı değil.zaten o zamanlar kütüphanede zaman geçiririm malum sınav döneminden ötürü. her neyse kalacak yer olarak nasıl bir sistem olabilir? duyumlarıma göre ucuz pansiyon tarzı yerler oluyormuş günlüğü 25-30 tl arası. ya da 1 aylık ev filan mı kiralasam? ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?