Şimdi Ara

20-25 bin arası sedan aile aracı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yakın bir zamanda konusunu açmıştım, aile arabamızla kaza yaptım araç perte çıktı.

http://forum.donanimhaber.com/m_82265696/f_//tm.htm#82265696

şimdi bir aile aracı arıyoruz. C veya D segmenti sedan düşünüyoruz. LPG veya dizel olması tercihimiz. 1. tercih olarak jetta düşünüyoruz, çünkü ailem volkswagen'e düşkün ve güveniyor. 14 yıl bir passat'a başımız hiçbir şekilde ağrımadan bindikten sonra da yine vw olsun diyoruz.

alternatif öneriler var mı? civic veya corolla konfor olarak bizi üzer mi? passat konforunu yaşayabilir miyiz, uzun yolda gürültüsüz ve konforlu bir yolculuk yaşatabilir mi bize civic veya corolla?

jetta 5 ve 4 kasa hakkında kullanan edenlerden de yorum ve öneriler bekliyorum. sanırım jetta 5 veya jetta 4 kasa 1.6 fsi veya 1.6 hitler motoruna yöneleceğiz. FSI ve hitler motor arasındaki farklar nelerdir? fsi mi daha sorunsuz, hitler motor mu? fsi'ın lpg'ye uyumu var mı?

amma soru sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 23 Ekim 2013; 19:18:10 >

• 20-25 bin bütçeyle ben megane 2 öneririm. Hem dizel hem lpgli o fiyata bulunur.
  • makyajsız focus 1.6i ghia veya 2. elde araçlara göre collection. lpg'li.
    megane fazI 1.5 dCi dynamique + ağzına kadar opsiyon.
    megane fazII 1.6 fazII expression veya 2. elde duruma göre privilege. lpg'li.
  • Megane 2 guzel bi tercih olabilir tesekkurler beyler. Var mi baska oneriler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.