Şimdi Ara

20-25.000 ARASI NİSSAN PRIMERA ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Birkaç ay önce bazı özel nedenlerden 2001 corolla mı satmıştım ve aklımda avensis vardı. Şöyle 40-45000 tl ye güzel bir 2. el alıp uzunca bir süre binmeyi planlıyordum.

Ama gel gelelim evde ki hesap çarşıya uymayacak gibi.

Başlıkta belirttiğim fiyat aralığında güzel konforlu donanımlı araç bakarken Nissanlara denk geldim. Piyasası yok ama benimde hemen satacak niyetim ve bütçem yok.

Alınca en az 5 yıl binerim. Sizce mantıklı bir tercih olur mu ? tavsiyeleriniz nedir ?

Cevap veren herkese teşekkürler...

• Güncel
  • ben de düşünüyorum aynı araçları. ancak 2.0 tekna (sanırım en üst donanım seviyesi bu. yamuluyorsam düzeltin lütfen) modelleri gayet donanımlı.

1.6 olanını kullanmıştım çok hantal.motor kasayı taşımıyor resmen.

donanım olarak da tatmin edici. hatta güncel c sınıfı araçlardan eksiği yok. motoru nasıldır derseniz pek bilgim yok ancak nissan olduğu için güvenmek istiyorum.

varsa kullanan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar, bir kaç cümle karalarsa çok iyi olur.
  • -alize- kullanıcısına yanıt
    yamuluyorsam nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: -alize-

ben de düşünüyorum aynı araçları. ancak 2.0 tekna (sanırım en üst donanım seviyesi bu. yamuluyorsam düzeltin lütfen) modelleri gayet donanımlı.

1.6 olanını kullanmıştım çok hantal.motor kasayı taşımıyor resmen.

donanım olarak da tatmin edici. hatta güncel c sınıfı araçlardan eksiği yok. motoru nasıldır derseniz pek bilgim yok ancak nissan olduğu için güvenmek istiyorum.

varsa kullanan veya bilgi sahibi olan arkadaşlar, bir kaç cümle karalarsa çok iyi olur.

Evet, dediğiniz gibi en donanımlı seri tekna serisi.

Motor olarak nissan motoruda diğer çoğu japonda olduğu gibi sorunsuz deniyor.

Ama lpg de sanırım subap erime olayı yaşanıyor. Birde direksiyon yağ kaçırma sorunu çok duydum.

Onun dışında kronik sorun yok sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.