Şimdi Ara

20.08.2017 EHLİYET SINAVINDAN KALANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
6.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Bugün Kaldığım direksiyon sınavı anımı anlatıcam.
    3 gün önce sınav tarihini ve saatini telefonla bildirdiler. Sınav satinden 30 dk önce orada olursanız iyi olur demeyi ihmal etmediler. Neyse Sınavım sabah 9.00'da kalktım 8.00'de 15 dk hazırlanıp cıktım tam 30 dakıka kala oradaydım. Kimse yok bizim kurstan bekle bekle geldıler. Kurs aracını gördüm dedim benim 9.00 da sınavım var acaba bu araçta mı diye? Yok dediler. Bakıyorum Kursiyerler, ve sıanva girecek öğrenci arkadaş gibi sohbet muhabbet :) dedim iyi benimkilerde böyle olursa falanlar filanlar.O sırada yanıma parktan kalan kız geldı ağlıyordu vs. onu sakınlestırdıler yolladılar evine. Güneşin altında dur dur işkence gibi. Neyse benim araçta geldi. ismimi okudu gittim yanlarına imza attırdılar. Tipleri görsen ikiside yaşlı gudubet suratlılar.Diğerine iyice kıl oldum. göğsüne kadar saç, bide bıyık vs. En ufak bir şeyde yakacak tiplerdi.
    Dedi "bin arabaya çalıştır motoru" Dedim noluyoruz içimden daha bismillah filan derken çünkü internette izediğim videolarda böyle başlamıyordu. Neyse ben koltuğu ayarladım kemeri taktım aynaları ayarladım boşa aldım. Çalıştırdım. sonra adam dedi. Ne diyorsam onu yap filan diye :D :D iyi dedim daha baştan papaz olduk birbirimizle.Sonra kaputu açtırdı. Açtım saydım tek tek. Sonra sıra geldi bagaja açtım. Ama açmadan önce lastikleri kontrol ettim , etmedi demesinler - puan vermesınler dedım. Dolaştım Sonra diğer kişiler hafiften güldü niye bilmiyorum sanırım erkenci davrandım. .d.
    Krikoyu goster dedı. gosterdım ne yaparız say dedı. Ben anlattım ıste saga cekerız fılan, boşa alırız fılan. tam o esnada reflektor goz kırpıyordu onuda soyledım 30 m gerı koyarız uyarıcı nıtelıgınde fılan dıye. Tamam dedi Bijon anahtarı sordu. .d. bulamıyorum bı cekıc gıbı bır seyı gosterdım dedım bu heralde ama degılmıs altta saklamıslar. Neyse onu da gectık sonra stepna nerde ve nasıl alırız dedım. Dedım alttan nasıl alttan dedı dedım montalı gormuyormusun. Benı azarlamaya basladı sonra kurs hocası geldı benı savundu hocam orası kapalı montalamıslar fılan dıye. tamam dedı gec arabaya sag sınyal ver dedı verdım. kolu ıttım yukarı. yanıyor. ötüyor ses hani .d oğlumversene sınyalı dedı. gormuyormusun yanıyor ıste dıye bagırdım arabanın ıcınden el kol hareketıyle o sırada yandakı kurs hocasıda hocam yanıyor ıste deyınce sol sınyal dedı. kısa uzun selektor dedı. tamam dedı ıcerı bındıler. klıma fılan gosterge sormadılar. Su tut on cama dedı. Tuttum .d .d.d. arkamdakı kurs hocası bıraz fazla olacakkı olm yeter su bırakmadın arabada dedı. Tamam...

    *-------------* Geçtik 1. AŞAMAYI
    koltuğu ayarladım bayağı uğraştım oynatmak ıcın kolu bulamıyorum. neyse aynaları ayarladım.Vitesi oynattım.kemeri taktım. Sinyali unutmam verdim sarsıntısız, çok narin kız gibi kalktım.Tak 1 tak 2 sonra dediler sağa dön orada park yaptırıcaz. tamam dedım yolda araba sollattırdılar. neyse durakladım. indıler asagıya yaptım bır guzel parkımı yarı kör biçimde, tamam dedıler sonra cıkarken kıl payı kurtardın dedı. Arkadaki moruk neyse dedım devam ettım. sonra guzergahta saga donmem gerekıyor bılıyorum. yanımdakı züğürtte biliyor ama demiyor 2 metre kala hocam saga dedı. hemen sınyalı caktım. gırdım. Aklında beni sinyalden bırakacak yanımdakı uuğursuz kayık tipli herif.
    neyse cıktım sonra gerı park yap dedıler dur gır verdım sınyalı gırdım. bu alanı 7'nin uzun çizgisi gibi düşün. Eğimli oldupğundan ne kadar düze girersen gir direksiyonu kırmak zorundasın. çarpar yoksa. Bende arka cam bakıyorum sadece tekere bakmıyorum. Yavaş yavaş geliyorum üstelik. Adam tamam yeter dedi. sonra dur azcık daha gel dedı. O anda farkettım o tekerleğe bakıyordu bılerek bıraktı.eğik düz girince tabi bir süre gittikten sonra arka teker 1 cm kaldırıma sürttü diye. kıyamet koptu...... Yapmayın etmeyın yol eğımlı arkama araba geldı durdum dıreksıyonu oynatmak zorunda kaldım dedıysemde olmadı hocamda benı savundu. İşte *** iyi öğrencidir trafikte iyi sürer sarsıntısız diğerlerini geçecektir desede olmadı. ın asagı dedı bende arabayı bılerek stop ettırdım.

    O an kotu oldum adamın saclarını o yola surtecektım.
    Takıldığım şey yamuk yolda, direksiyonu yola göre kırıp ilerlesem, direksiyonu kırdın bırak demelerinden korkmamdı sanırım.
    Sonra hocam oturdu dıreksıyona , arkadaki 2. yaşlıda benı tesellı edıyor. soyle oldu falan fılan dıye hocam basıyor gaza kokledı bellı o da kızmıs vardık baslangıc yerıne o da stop ettırdı.bılerekten. sonra basımıza toplandılar. Noldu fılan kursun müdürü geldi., tanısırız kendısıyle
    noldu lastıge dedı??. dıs tarafı yoldakı topraktan dolayı surtmus tozlandı. anlattım boyle boyle yapacak bır sey yok **** dedı. Hocam da benı tesellı etmeye calıstı. **** soyledım olmadı. Biliyorum yapacaksın tekrar filan. Uzulme fılan konustuk 10sn sonra ayrıldım oradan eve kadar yurudum O sıcakta 1.5 km

    Şimdi ben ekimde dıreksıyon sınavına gırmem ıcın teorık sınavına gırmem gerekıyormu tekrar?? ve sizlerin anılarını dinlemeyi isterim Sağolun.







  • 4 kere kaldıysan dosya yanar en bastan baslarsin diye biliyorum kursa sirun en iyi cevabı onlar verecekti



    ben 3 kere kalmıştım zoraki 4 de gectim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.