Şimdi Ara

20.000 tl'ye kadar araç tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.160
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lucius17

Alfa romeo bas edemessiniz hocam punto olabilir km orjinal ise ayrica ustteki arkadas belirtmis ama bende belirtiyim 106 da alabilirsiniz (gti olmadigi surece)

Alıntıları Göster
    Neden gti olmaz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

Neden gti olmaz hocam?

Alıntıları Göster
    Genelde(neredeyse hepsi) apaciler tarafindan kullaniliyo yanliyolar vitesler 6000 devirde gecis yapliyo sagini solunu vurup kiriyolar yani ozetle hor kullanilmis oluyolar cok diger paketlere bakabilirsiniz ama

• Kesinlikle palio.bu fiyata alabileceginiz en sorunsuz yurutme maliyeti en dusuk arac.her zaman soylerim

• quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

Kesinlikle palio.bu fiyata alabileceginiz en sorunsuz yurutme maliyeti en dusuk arac.her zaman soylerim
    otomatiği nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

otomatiği nasıl

Alıntıları Göster
    1.2 speedgear.subaru sanzuman.gayet saglam ve uzun omurlu.hatta bir ara hanima dusunmustum temizini bulamamistim.ama 20.000 e otomatigi olmaz olsa da sikinti cikartir.sadece 20.000 e manuel bulunur

• Lucius17 L kullanıcısına yanıt
    Peki redline'da vites atmanın zararı nedir?

• quote:

Peki redline'da vites atmanın zararı nedir?
    Neredeyse tum motor zarar goruyor daha dogrusu omru azaliyor normalde motor dakikada 2500 kere donucekken motor 6000 kere donuyor 250000 km ile 600000 km arasindaki fark gibi bisey bu

Verdiği zevke değmez mi peki hocam

• Rhodium kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler hocam ama saydığınız araçlar bana göre değil ve satması çok zor araçlar. Şahin alıp apaçi gibi de gezemem. Başka araç tavsiyelerine açığım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Verdiği zevke değmez mi peki hocam
    6000 devirde vites degistiren Gti 106 sahibisiniz sanirim

Bence verdigi zevke degmez cunku o motor eger ariza verirse cebinizden ciddi paralar cikacaktir hemde isin maddi boyutunu felan gectim sanayide ustalarla ugrasmak buyuk dert yarin oburgun sanayiye abone olursunuz sonra

Yok hocam 18 yaşında arabaları seven bir delikanlıyım, sırf daha fazla devir çevirdiğinden dolayı benzinli araba bile düşünüyorum, yüksek devir ve yüksek tork muazzam bir haz veriyor, kısa süreli hızlanma yüksek hızdan daha zevkli bence

• quote:

Yok hocam 18 yaşında arabaları seven bir delikanlıyım, sırf daha fazla devir çevirdiğinden dolayı benzinli araba bile düşünüyorum, yüksek devir ve yüksek tork muazzam bir haz veriyor, kısa süreli hızlanma yüksek hızdan daha zevkli bence
    Turkiye sartlarinda ani hizlanma ve yuksek hizin ikiside zaten mumkun olmuyo trafik ve yollarin durumu malum heleki buyuk sehirdeyseniz hangi sehirde yasiyosunuz acaba sizdemi arac almayi dusunutosunuz ?

Bu arada dizel arabanin torku faha fazladir benzinliden bilginiz olsun

• Dacia logan hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Samara öneririm ya da 1996 modrl accent al şöyle 250 35 0 bin km civarı başka da bir cacık olmaz
    20,000 e samara mı öneriyorsunuz ??
    Kocaeli'deyim, bir hafta sonra Antalya'ya taşınıyorum. Kocaelide sürecek imkan var fakat Antalya trafiği çok yoğun. Araba almak istiyorum özellikle E39 530ia bakıyorum hatta ama sadece bakıyorum Evet dizelin torku daha fazla fakat maksimum çevirdiği devir az değil mi?

• O paraya logan ya da punto öneririm ama ikiside yılların verdiği yıpranma nedeniyle sıkıntı çıkarmaz diyemem.

• quote:

Kocaeli'deyim, bir hafta sonra Antalya'ya taşınıyorum. Kocaelide sürecek imkan var fakat Antalya trafiği çok yoğun. Araba almak istiyorum özellikle E39 530ia bakıyorum hatta ama sadece bakıyorum Evet dizelin torku daha fazla fakat maksimum çevirdiği devir az değil mi?
    Evet dizel daha az tork cevirir ama benzinli arac alacaksaniz lpgli alcaksiniz muhtemelen ve lpg nin ne kadar lanet bisey oldugunu tahmin edemezsiniz benim aracimda lpgli oldugu icin biliyorum eziyet resmen motorun heryerini bozuyor e benzinde cok pahali el mahkum lpg kullaniyoruz bu devirde dizel buyuk nimet eger benim dizel alacak butcem olsa bir dakka dusunmem benim sizede tavsiyem dizdl alacak butceniz var ise dizele yonelin

• Arkadaşlar birkaç model belirledim. Clio, stilo, Laguna, vectra, albea, Siena, citroen c3, getz. Bi modellerin 20.000 tl civarında olanlarına baktım. Hangisini tavsiye esersiniz? Ya da başka Öner'iniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

Arkadaşlar birkaç model belirledim. Clio, stilo, Laguna, vectra, albea, Siena, citroen c3, getz. Bi modellerin 20.000 tl civarında olanlarına baktım. Hangisini tavsiye esersiniz? Ya da başka Öner'iniz var mı?
    Getz o fiyata var mi bilmiyorum ama eger varsa sorunsuzlugu icin tek araba.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.