Şimdi Ara

20.000 TL Bütçe-az yakan araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 bin tl kadar bütçem var ortalama bu fiyatlara yakın, özellıkle yakıt konusunda cimri ve güvenli bir araç almayı düşünüyorum. hatchback kasa araçlar tercihimdir ancak çokta fark etmez. En önemlisi az yakması ve güvenli olması, haftada yaklaşık 500 km yol yapıyorum.
    Dizel mi LPG li mi önerirsiniz, önerinizi yaparken nedenini fikrinizide söylerseniz sevinirim..

Ford Fiesta TDI ve Benzinli hakkındaki görüşlerınızıde yazarsanız sizlere zahmet :)

Şimdiden herkese teşekkur ederım..

Bu arada elimde Fiat Uno 70 sx ie modeli var 1997 taliplisi varsa duyrulur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: otter123

20 bin tl kadar bütçem var ortalama bu fiyatlara yakın, özellıkle yakıt konusunda cimri ve güvenli bir araç almayı düşünüyorum. hatchback kasa araçlar tercihimdir ancak çokta fark etmez. En önemlisi az yakması ve güvenli olması, haftada yaklaşık 500 km yol yapıyorum.
    Dizel mi LPG li mi önerirsiniz, önerinizi yaparken nedenini fikrinizide söylerseniz sevinirim..

Ford Fiesta TDI ve Benzinli hakkındaki görüşlerınızıde yazarsanız sizlere zahmet :)

Ruhsat sahibinden satilik 2007 Model yeni muayeneli fume rengi 129.576 kmde 1.5 dizel renault symbol Aracta bir tek sol on camurluk(PLASTİK) degismis ve sag ve sol eteklerinde dort parcada surtunmelerden cizilmelerden kısmi lokal boya bulunmaktadir.Tavanda kaputta bagajda kesinlikle boya yoktur. (Haliyle o kadar boya olacak.Sonucta 6 yasinda faal istanbul trafigi araci) Aracin motoru turbosu enjektoru yururu on takimi trigeri yagi suyu ivir zivir bakimi MU-AY-YER-DİR... Aracta ABS,Airbag,klima,yol bilgisayari ,on cam otomatigi uzaktan kumandali merkezi kilit,koldan dugmeli hidrolik direksiyon,immobiliser,cd player mevcuttur. Aracin yedek anahtarida bulunmaktadir. Aracim tam bir yakit cimrisidir. Sehir ici 0.20kurus yakar.Sehir disi 0.16kurus yakar. FIYAT:18.000 Liradir.Cuzi bir pazarlik payi bulunur.Arac istanbuldadir.  Sahibinden.com ilan nosu:121260239 Melih Koroglu 05378277000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: melih3688

quote:

20 bin tl kadar bütçem var ortalama bu fiyatlara yakın, özellıkle yakıt konusunda cimri ve güvenli bir araç almayı düşünüyorum. hatchback kasa araçlar tercihimdir ancak çokta fark etmez. En önemlisi az yakması ve güvenli olması, haftada yaklaşık 500 km yol yapıyorum.

Ruhsat sahibinden satilik 2007 Model yeni muayeneli fume rengi 129.576 kmde 1.5 dizel renault symbol Aracta bir tek sol on camurluk(PLASTİK) degismis ve sag ve sol eteklerinde dort parcada surtunmelerden cizilmelerden kısmi lokal boya bulunmaktadir.Tavanda kaputta bagajda kesinlikle boya yoktur. (Haliyle o kadar boya olacak.Sonucta 6 yasinda faal istanbul trafigi araci) Aracin motoru turbosu enjektoru yururu on takimi trigeri yagi suyu ivir zivir bakimi MU-AY-YER-DİR... Aracta ABS,Airbag,klima,yol bilgisayari ,on cam otomatigi uzaktan kumandali merkezi kilit,koldan dugmeli hidrolik direksiyon,immobiliser,cd player mevcuttur. Aracin yedek anahtarida bulunmaktadir. Aracim tam bir yakit cimrisidir. Sehir ici 0.20kurus yakar.Sehir disi 0.16kurus yakar. FIYAT:18.000 Liradir.Cuzi bir pazarlik payi bulunur.Arac istanbuldadir.  Sahibinden.com ilan nosu:121260239 Melih Koroglu 05378277000 

Teşekkur ederım düşüneceğm..

Başka önerisi olan yokmu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihyuksel20

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-hb-1.6sol-lpgli-ful-88binde-temiz-tofasla-takas-olabilir-123565732/detay/

araç bizimdir hocam araç modifiyeli güzel düşünürsen 80binde

hayırlı satışlar Fatih bey, ancak bütçemi aşıyor teşşekkur ederım

• quote:

Orijinalden alıntı: melih3688

quote:

kardeş sizin bu clio geçen hafta satılmamış mıydı.
    yoksa satıldı da geri mi geldi.
    galeri ilanlarını sahibinden diye mi insanlara yutturmaya kalkıyorsunuz.

• Ya senin algilama sorunun var yada harbiden saka yapiyorsun gece hafta sali gunu 17.750ye sattigim clio degil bu bas bas bagiriyorum ben galericilik yapiyorum diye forumda binici degilim diye kardesim gecen hafta sattigim ayni renkti fakat baskaydi bu baska elimde ayrica civic vtec es te var megane2 scenic privilige de var opel astra dizelde golfde var borada var doblo da var lineada sec begen al yerim istanbul sefakoyde nursu acik oto pazarinda konsinye degil arabalarin mal sahibiyim sen alicimisin onu soyle benim sazan kardesim...aliciysan verelim sana bir arac...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne hikmetse aynı model aynı renk aynı kilometrede aynı plastik çamurluğu değişik 4 parça boyalı tavanı orjinal araç bir hafta arayla aynısını tekrar satış
    satın kardeşim istediğinizi istediğinize istediğiniz fiyata satın.
    biz galerici falanda değiliz galeriden araç alma taraftarıda değiliz. biniciyiz
    yıllardan beri bindiğimiz aracımızı satmak için ilan verdik lütfen başkalarının ilanlarını baltalamayın yada sizin ilanlarınıza olumsuz yorum yapılıncada alınmayın.
    hem galericiyim de sonra nete ilan verirken sahibinden diye ver.
    ben araç ararken seçeneklerden sahibindeni seçiyorum ama maalesef böyle yalancılarda karşımıza çıkıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepis -- 22 Mayıs 2013; 11:30:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepis

ne hikmetse aynı model aynı renk aynı kilometrede aynı plastik çamurluğu değişik 4 parça boyalı tavanı orjinal araç bir hafta arayla aynısını tekrar satış
    satın kardeşim istediğinizi istediğinize istediğiniz fiyata satın.
    biz galerici falanda değiliz galeriden araç alma taraftarıda değiliz. biniciyiz
    yıllardan beri bindiğimiz aracımızı satmak için ilan verdik lütfen başkalarının ilanlarını baltalamayın yada sizin ilanlarınıza olumsuz yorum yapılıncada alınmayın.
    hem galericiyim de sonra nete ilan verirken sahibinden diye ver.
    ben araç ararken seçeneklerden sahibindeni seçiyorum ama maalesef böyle yalancılarda karşımıza çıkıyo

+1903

• hocam 2005 101 binde corsa dizelim var...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_75306353/f_//tm.htm#75306353

Şöyle bir konu var arkadaşım faydası olur sana diye ekliyorum.

Kolay gelsin.
  • arkadaşların dediği gibi araçtan ne bekliyorsunuz.
    bence en yeni olan klimalı en az masrafla en uzun mesafeye gidebilen araç benim için iyidir.
    temiz bir logan bu kriterler için uygun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: josseph84

hocam 2005 101 binde corsa dizelim var...

şehir neresi hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.