Şimdi Ara

2 yillik üni ile ilgili bir soru. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • okul bitince askere gidip 15 ay mı yapıcaksın dönüncede dolgun bir maaşla başlarsın o zaman sonuçta kariyerin ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

okul bitince askere gidip 15 ay mı yapıcaksın dönüncede dolgun bir maaşla başlarsın o zaman sonuçta kariyerin ortada

imza ve avatarın gibi düşüncelerinde cok hareketli kardesim

Orijinalden alıntı: SworderDante

6 Sene okuyup Doktor olunuyor. Kocaelide hangi bölümdesin Herekede falan mı ? Daha 2 senelik bölümü 2 senede bitiren görmedim :)

aynen hocam herekedeyim. konuda hereke oldugunu belirtmek istemedim anlatabildim umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 29 Mart 2013; 13:04:20 >

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Bu 2 yıllıklar bu kadar zor mu oluyor , yanlış anlaşılmasın cahilim bu konularda.

kolayda değil zorda degil üstad. Ben derslerle ilgilenmediğim için bu durumdayım açıkcası.

quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

quote:

6 Sene okuyup Doktor olunuyor. Kocaelide hangi bölümdesin Herekede falan mı ? Daha 2 senelik bölümü 2 senede bitiren görmedim :)

aynen hocam herekedeyim. konuda hereke oldugunu belirtmek istemedim anlatabildim umarım

Hereke Makinedeyim bende fakat İkiyılda bitirmeyi planlıyorum ilk dönem Bölüm birincisi olmuştum-95TL ödedim Harcı- Bu girişle 2 senede bitiririm diye düşünüyorum.Senin bölümde Makine ya da Elektirik falan herhalde.

Muhasebe

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hereke Makinedeyim bende fakat İkiyılda bitirmeyi planlıyorum ilk dönem Bölüm birincisi olmuştum-95TL ödedim Harcı- Bu girişle 2 senede bitiririm diye düşünüyorum.Senin bölümde Makine ya da Elektirik falan herhalde.

Muhasebe

Matematik içeren bir bölüm olduğunu tahmin etmiştim.Sözel bölümler okadar uzamıyor :)

aynen haklısın o kadar uzamıyor ama muhasebe bölümünde sadece genel muhasebe dersi bölümün bütün derslerine yetiyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 29 Mart 2013; 14:17:37 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.