Şimdi Ara

2 yıllık myo mu 4 yıllık aöf mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2yıllık myo inşaat teknolojisini bırakıp 4yıllık aöf okumayı düşünüyorum
    Bırakmanın sebebi okuduğum yere alışamadım memleketimde seneye tekrar inşaat tek. secmeyide düşünüyorum.

Sizce dogrumu yapıyorum şimdi 2 yıllığı bırakacağım 4yıllık aöf e basliyacagim sonradanda memleketimde 2yıllık inşaat tek. okuyacam.
    Doğru yapiyorsam 4yıllık aoften hangi bölümü seceyim?
    Yardimlarinizi bekliyorum :)

Su soğutma kulesi fiyatları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepexpres -- 14 Ekim 2017; 11:14:10 >

• Daha yeni baladın be.Bu kadar kısa sürede kimse alışamaz zaten.
    Ben de Niğdeyi kazanmıştım 4 yıllık işletme.
    İnan ilk iki hafta başıma o kadar çok olay geldiki nefret ettim bırakıp İstanbula dönmek istedim.
    Ama sabrettim ve iyiki sabretmişim.

Sana tavsiyem sabret daha çok erken...
  • Bende bundan 2 sene önce Konya/Akören Bilgisayar Programcılığına gitmiştim Önlisans. Oraya alışamadım ve 10 gün içerisinde İstanbula geri döndüm Aöf Lojistik bölümüne başladım. Şu an 2 yıllık Lojistikden mezun oldum. Bana kalırsa 2 yıllık MYO ile Aöf arasında fark yok. Gerçekten zorlanıyorsan Aöf oku. Ama orda okuyabiliyorsan 2 sene orda oku sonra 3. sınıftan Aöf'den devam et.
  • Açıktan okuyacağına 2 yıllık daha iyidir.4 yıllık diyerek okuyun bakalım.Okul bitince bankaların sınavlarına giremeyince görürsünüz o zaman 4 yıllığı.
    Aöf mezununu almıyorlar.Askerlik dışında işe yaramıyor.
  • içinden geleni yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 yıllık mı 4 yıllık mı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.