Şimdi Ara

2 yıllık bilgisayar bölümleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
19.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu sene meslek lisesi bilgisayar bölümünden mezun olacağım. Ygs'den beklentim yoktur. 2 yıllığa gitmeyi düşünüyorum ama bilgisayarla ilgili hangi bölümler var, o bölümden mezun olunca ne gibi imkanları var? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Bilgisayar Programcılığı Bölümü var. istanbulda isen istanbul içi kazanmak imkansız gibi birşey. sınıf 1. si filan olman gerekiyor sanırım. Teknik lise ve Anadolu teknik lise Mezunları ilk olarak yerleşiyor. Basım yayım teknolojileri var. Bu bölüme girme şansın daha yüksek. şehir dışı baz ünivlerde bilgi yönetimi var. 2009 bilişim Teknik lise mezunuyum. notlarımda iyiydi istanbul içi Bilgisayar Programcılığına giremedim. şehir dışı girebilirsin sende anca oda 2. öğretim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unnecessary

Bilgisayar Programcılığı Bölümü var. istanbulda isen istanbul içi kazanmak imkansız gibi birşey. sınıf 1. si filan olman gerekiyor sanırım. Teknik lise ve Anadolu teknik lise Mezunları ilk olarak yerleşiyor. Basım yayım teknolojileri var. Bu bölüme girme şansın daha yüksek. şehir dışı baz ünivlerde bilgi yönetimi var. 2009 bilişim Teknik lise mezunuyum. notlarımda iyiydi istanbul içi Bilgisayar Programcılığına giremedim. şehir dışı girebilirsin sende anca oda 2. öğretim

Ben Malatyadayım ama Malatya'da okumak istemiyorum. Anadolu meslek lisesiyim. Notlarım da çok iyi sayılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknolabs

quote:

Bilgisayar Programcılığı Bölümü var. istanbulda isen istanbul içi kazanmak imkansız gibi birşey. sınıf 1. si filan olman gerekiyor sanırım. Teknik lise ve Anadolu teknik lise Mezunları ilk olarak yerleşiyor. Basım yayım teknolojileri var. Bu bölüme girme şansın daha yüksek. şehir dışı baz ünivlerde bilgi yönetimi var. 2009 bilişim Teknik lise mezunuyum. notlarımda iyiydi istanbul içi Bilgisayar Programcılığına giremedim. şehir dışı girebilirsin sende anca oda 2. öğretim

Ben Malatyadayım ama Malatya'da okumak istemiyorum. Anadolu meslek lisesiyim. Notlarım da çok iyi sayılmaz.

malatyada İnönü üniv var sanırım. yerleşebilirsin Bilg programcılıgına Notlarında yüksek değilse istanbulu unut dostum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknolabs

quote:

malatyada İnönü üniv var sanırım. yerleşebilirsin Bilg programcılıgına Notlarında yüksek değilse istanbulu unut dostum

Eskişehir düşünmüştüm. Bilgisayar programcılığı okuduktan sonra ne gibi iş imkanları var ve 4 yıllığa geçmek kolay mı?

• memur olarak atanabilme şansın daha yüksek diğer bölümlere göre 2 yıllık bilgisayar programcılığı bitiren arkadaşım 2008de veri işletmeni olarak bir liseye atandı devir bilgisayar teknoloji devri aç kalmassın diplomada işe yarar oku derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: örümcek

memur olarak atanabilme şansın daha yüksek diğer bölümlere göre 2 yıllık bilgisayar programcılığı bitiren arkadaşım 2008de veri işletmeni olarak bir liseye atandı devir bilgisayar teknoloji devri aç kalmassın diplomada işe yarar oku derim ben

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 YILLIK BÖLÜMLER
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

Ben ist üniversitesi bilgisayar programcılıgı okuyorum. Anadolu teknik bilgisayar bilişim/ veritabanı mezunuyum. Suan ünv 1 okuyorum. Eger anadolu teknik okuyorsan gelebilirsin ist üniversitesi bilgisayar progamcılıgına ama endüstri felan okuyorsan oda düşk bi ihtimal 2. öğretimden gelirsin.

Ekleme : 2 yıllıklara girebilmek için sınıf birinci felan olmana gerek yok. Örneğin ben Sadece sınavları gececek kadar calısırdım gecerdim de. Şişmanmısın dersen Pişmanım bi sene daha hazırlanıp mühendislik okumak varken burada 2-3 affedersin serefsiz hoca yüzünden sürünuyoruz. Adamlar ne düzgün ders anlatıyor ne derse geliyorlar düzgün

Yıldız teknikte bilgisayar programcılıgı okuyan arkadaslarım var. Onlarda tam tersi hocalar canlarını okuyormus

Anadolu meslek lisesindeyim. Bu sene 2 yıllığa girmezsem seneye hiç kazanamayabilirim. Temelim de hiç yoktur.

• quote:

Ben ist üniversitesi bilgisayar programcılıgı okuyorum. Anadolu teknik bilgisayar bilişim/ veritabanı mezunuyum. Suan ünv 1 okuyorum. Eger anadolu teknik okuyorsan gelebilirsin ist üniversitesi bilgisayar progamcılıgına ama endüstri felan okuyorsan oda düşk bi ihtimal 2. öğretimden gelirsin.

Ekleme : 2 yıllıklara girebilmek için sınıf birinci felan olmana gerek yok. Örneğin ben Sadece sınavları gececek kadar calısırdım gecerdim de. Şişmanmısın dersen Pişmanım bi sene daha hazırlanıp mühendislik okumak varken burada 2-3 affedersin serefsiz hoca yüzünden sürünuyoruz. Adamlar ne düzgün ders anlatıyor ne derse geliyorlar düzgün

Yıldız teknikte bilgisayar programcılıgı okuyan arkadaslarım var. Onlarda tam tersi hocalar canlarını okuyormus

İst. Üniv. Bilgisayar Programcılığa nasıl geçtiğini detaylı anlatırmısın.LYS-YGS puanlarını falan.Bende anadolu teknik te okuyorum.Programlama dersim iyi ama diğer derslerden sınıfı geçecek kadar not alıyorum.Sence girebilir miyim?

• peki bende şunu sorayım..

ben sınavsız geçişe değilde ygsye başvurdum..

ama ygsden adam gibi puan çıkmazsa nasıl sınavsız geçiş hakkımdan yararlanacağım?
  • quote:

anadolu lisesi oldugun için girdin. eml okuyup ist içi devlet üniv girmek imkansız gibi birşey zaten 3 tane üniv var istanbul marmara yıldız 30+30 dan 180 kontejan demek anadolu lisesi mezunları bile zor giriyor. ben kendimden biliyorum.

• quote:

Ekleme : 2 yıllıklara girebilmek için sınıf birinci felan olmana gerek yok. Örneğin ben Sadece sınavları gececek kadar calısırdım gecerdim de.Şişmanmısın dersen Pişmanım bi sene daha hazırlanıp mühendislik okumak varken burada 2-3 affedersin serefsiz hoca yüzünden sürünuyoruz. Adamlar ne düzgün ders anlatıyor ne derse geliyorlar düzgün

• Yok dikkatimi çektide ondan.
  • Arkadaşlar başka fikri olan var mı?
  • teknolabs NE YAPTIN ?
  • anadolu üniversitesinde eğitim nasıl arkadaşlar bigisayar programcılığı dersi için ben bilgisayar bölümü teknik servis mezunuyum sınavsız geçişle düzce üniyi yazdım programlamadan hiç birşey anlamadım yani öğretmenler iyi kötü değil ama yani konuya herkesin alt yapısı varmış gibi dalıyorlar bizde alt yapı hoca açtı 10.sınıfta flowcharttı sanırım döngü programı onu açtı bizi onla geçiştirdi koca sene o yüzden en azından olayın mantığını düzgün kavrama açısından anadoludaki eğitim nasıl ben düzceden kaydımı aldım yeni yasayla geri alıp anadoluya yatay geçiş yapmak istiyorum orada açık öğretime başladım bu sene hani bari bil. proguda oraya alayım çıksın aradan dedim ama orasıda düzce üni gibi olayı kavramadan direk konuya giriyorsa işimiz iş
  • 2 yıllık bilgisayar programcılığı mezunuyum iş bulabilmek için kendini baya geliştirmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckartal81

anadolu üniversitesinde eğitim nasıl arkadaşlar bigisayar programcılığı dersi için ben bilgisayar bölümü teknik servis mezunuyum sınavsız geçişle düzce üniyi yazdım programlamadan hiç birşey anlamadım yani öğretmenler iyi kötü değil ama yani konuya herkesin alt yapısı varmış gibi dalıyorlar bizde alt yapı hoca açtı 10.sınıfta flowcharttı sanırım döngü programı onu açtı bizi onla geçiştirdi koca sene o yüzden en azından olayın mantığını düzgün kavrama açısından anadoludaki eğitim nasıl ben düzceden kaydımı aldım yeni yasayla geri alıp anadoluya yatay geçiş yapmak istiyorum orada açık öğretime başladım bu sene hani bari bil. proguda oraya alayım çıksın aradan dedim ama orasıda düzce üni gibi olayı kavramadan direk konuya giriyorsa işimiz iş

Bu konunun üstüne 2 defa okul bıraktım. Şu an 3. okulum Osmangazi üniversitesindeyim. Şunu söyleyebilirim. Hiç bir okul sana bir şey katmaz. Sen kendini geliştireceksin. Elindeyse yaşadığın ile bakacaksın. Eskişehir, öğrenciliği gayet rahat geçirebileceğin bir şehir tavsiye ederim. Anadoluda 2 yıllıklar değişmediyse porsuk meslek yüksek okulunda. Kampüs içinde değil fakat şehir merkezine de çok uzak sayılmaz.

• birşey katmasında en azından öğretsin ben katarım :D daha ben olayı kavrayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckartal81

birşey katmasında en azından öğretsin ben katarım :D daha ben olayı kavrayamadım

Öğretilmiyor işte. Okul tam tersine zamanını alarak engel oluyor. Sen diplomanı almaya çalışıp kendin öğreneceksin. En büyük kaynağın da internet.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.