Cihaz çok temizdir.13.04.2012 tarihinde Teknosadan alınmıştır ve faturalıdır.2 yıl garantilidir.Cihazın yanında 4 gb Micro SD kart , USB şarj kablosu , kılıfı ve kulaklığını veriyorum.Ayrıca faturasını da vereceğim.3G,İnternet,Android İşletim sistemi dokunmatik ekran WI-FI gibi daha sayamadığım birçok özelliği mevcuttur.Kesinlikle Takas düşünmüyorum.Acil ihtiyaçtan dolayı satıyorum.Cihaz için istediğim fiyat 300 TL'dir.
Temel Nitelikler
Telefon Tipi Dokunmatik Ekran Renk Siyah, Beyaz, Pembe, Gümüş Rengi Boyut: L x W x D (mm) 109 x 54.5 x 12.7 Standart Pille Birlikte Ağırlık(g) 115 Bekleme Süresi, Maks (sa) 350 Konuşma Süresi (sa) 4 Ekran TFT resistive Dokunmatik ekran, 262K Titreşim Var Veri/Faks Var/Yok Pil Kapasitesi (mAh) 1500 Li-Ion GPRS/EDGE (sınıf) Yok / Var İşletim Sistemi Android
Ajanda Var Alarm Var Telefon rehberi (kayıt sayısı) Limitsiz
Gelişmiş Özellikler
Java (versiyon) Var (MDIP 2.0) Dahili Oyunlar Var (indirilebilir) Video Kamera Var FM Radyo Var Dahili Kamera Var Kamera Çözünürlüğü (MP) 3 Dahili Hafıza 116 MB Harici Hafıza MicroSD 32GB'ye kadar A-GPS Navigasyon Var MP3 Var Bluetooth Var Video Kaydetme Var Doküman Görüntüleyici Var