Şimdi Ara

2 YENİ TIP FAKÜLTESİ H.O

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki sezon eğitim verecekler mi acaba?

Saglik bilimleri bunyesinde Adana ve Erzurum'a da tıp açılacakmış.Bu şehirlerin hepsinde zaten tıp vardi tam olarak nereye açılıyor anlamadim.

https://www.haberler.com/amp/saglik-bilimleri-universitesi-bunyesinde-erzurum-13330192-haberi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 17 Haziran 2020; 12:10:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama Sağlık Bilimleri açacak o zaten olan iki şehre
  • Hemen eğitime başlaması zor ilk olarak kadro ve yer temin etmeleri gerek inşallah kısa sürede eğitime başlarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıp iyice ayağa düştü. tıp isteyen biri olarak kararımı sorgulatıyor. her sene 10 tane tıp fakültesi açılıyor bunların nitelikli eğitim yapma ihtimali yok
  • Erzurum için konuşmak gerekirse 3 tane ayrı ayrı şehir/araştırma hastanesi olacak. Eskiden erzurum Atatürk üniversitesi de Kars ve Erzincan tıp okuduğu için temel bilimler binaları laboratuvar lar geniş ve yeterli. Öğretim üyelerine fazla değer yani yeni yılda eğitime başlar eğer kışı seviyorsanız gelin derim bir bandırma veya Giresun ordu gibi tıplardan daha prestijli olduğu kesinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captainmagic25

Erzurum için konuşmak gerekirse 3 tane ayrı ayrı şehir/araştırma hastanesi olacak. Eskiden erzurum Atatürk üniversitesi de Kars ve Erzincan tıp okuduğu için temel bilimler binaları laboratuvar lar geniş ve yeterli. Öğretim üyelerine fazla değer yani yeni yılda eğitime başlar eğer kışı seviyorsanız gelin derim bir bandırma veya Giresun ordu gibi tıplardan daha prestijli olduğu kesinde
    Erzurum da yaşamaktansa Giresun veya Ordu da yaşarım daha iyi Özellikle Ordu tşk.
  • Adanadaki bu yıl acilacakmı be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yksxx20

tıp iyice ayağa düştü. tıp isteyen biri olarak kararımı sorgulatıyor. her sene 10 tane tıp fakültesi açılıyor bunların nitelikli eğitim yapma ihtimali yok
    Avrupanın toplam nüfus artışı 1 milyondu ama türkiyenin kendi başına nüfus artılşı 1milyon 200bin ve dış ülkelerden çok fazla göç alan bir ülkemiz var.

Bence daha çok açılması gerek

Bu sayade günaşırı nöbetlerimiz azalacak ve 1 günde hastalara hem daha çok vakit ayıracağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 17 Haziran 2020; 13:11:7 >
  • gaziantep islam bilim teknoloji üniversitesi geçen sene açılmıştı
    tıp fakültesi bu sene hizmete giriyor hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

Avrupanın toplam nüfus artışı 1 milyondu ama türkiyenin kendi başına nüfus artılşı 1milyon 200bin ve dış ülkelerden çok fazla göç alan bir ülkemiz var.

Bence daha çok açılması gerek

Bu sayade günaşırı nöbetlerimiz azalacak ve 1 günde hastalara hem daha çok vakit ayıracağız

Alıntıları Göster
    maaşlar da düşecek ama.

• yksxx20 kullanıcısına yanıt
    Maaşlar niye düşsün ki zaten düşük 2bin dolar fazla diyorssun

• Sağlık bilimleri yeni tıp açıyor erzuruma. İlk 3 sene Atatürkte okuyacak. Atatürkün nasıl olduğunu merak edenler var ise hepsinden bu videomda bahsettim.
    Atatürk Üni İngilizce Tıp :
    Gezgin Tıbbiyeliyoutube
    Atatürk Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi - Türkçe Tıp Fakültesi ile Farkları
    https://www.youtube.com/watch?v=BygoO_sgugA&feature=youtu.be

Atatürk Üni Türkçe-genel tıp- ulaşım-konaklama-akreditasyon-eğitim :
    Gezgin Tıbbiyeliyoutube
    Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hakkında Her Şey - Eğitim, Akreditasyon, Yurt ve Diğer İmkanlar
    https://www.youtube.com/watch?v=dCXGdHLpJXo&feature=youtu.be

Atatürk Üni Kampüs Turu :
    Gezgin Tıbbiyeliyoutube
    Atatürk Üniversitesi - Kampüs Turu
    https://www.youtube.com/watch?v=bWaoPKTp5UA&feature=youtu.be

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Maaşlar düşecek diye ödün mü kopuyor sakin ol böyle hayat geçmez.

• yeni açılanlarla kontenjan artmayabilir mesela erzurum için ata tıp kontenjanını 40 azaltıp yeni acılana 40 kişi alacaklarmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.