Şimdi Ara

2 veya 3 TB HDD Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 senedir 2x1 TB Samsung Spinpoint F3 HDD kullanmaktayım, arşiv amaçlı 2 veya 3 TB'lık bir HDD almak istiyorum. Aslında 2 TB yeterli olabilir ama makul bir fiyat farkı (örneğin, 275 TL'ye 2 TB almaktansa 350'ye 3 TB gibi) olduktan sonra 3 TB'lık bir HDD de olabilir.

Link vermek isterseniz, İstanbul, Avrupa yakasında bir mağazadan veya bilinen, güvenilir bir siteden olması tercih sebebidir.

Teşekkürler.

• Sinerji.gen.tr/toshiba-3-tb-7200rpm-64mb-sata3-dt01aca300-pmu54971
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Sinerji.gen.tr/toshiba-3-tb-7200rpm-64mb-sata3-dt01aca300-pmu54971

Teşekkürler. Yazma-okuma hızı ve dayanıklılığı hakkında bilginiz var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim. Dayanıklılık konusunda wd,seagate,hitachi gibi markalar ile kıyaslamak yanlış olur.
    quote:

Okuma-Yazma Hızı Hakkında: Hdd.userbenchmark.com/Toshiba-DT01ACA300-3TB/Rating/2735
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Rica ederim. Dayanıklılık konusunda wd,seagate,hitachi gibi markalar ile kıyaslamak yanlış olur.
    quote:

Okuma-Yazma Hızı Hakkında: Hdd.userbenchmark.com/Toshiba-DT01ACA300-3TB/Rating/2735

Tekrardan teşekkürler.

Yazma-okuma hızı çok olmasa da önemli fakat benim için en önemli şey dosyaların güvenli bir şekilde saklanabilmesi. Bir yurtdışı seyahatimde çektiğim fotoğrafların uçup gitmesini hayatta istemem mesela. Fotoğrafları olabildiğince 2 ayrı HDD üzerinde (ve TDK DVD'lerde) yedekliyorum, bu da oldukça yer götürüyor tabii...

HDD üzerinde tutulmasına gerek olmayan verileri (oyun kurulum dosyaları, izlenmiş diziler vs.) DVD'ye yazdıracağım için epey bir açılma (450 GB civarı) olacak, bendeki 2 TB HDD'lere ek bir 2 TB HDD epey bir süre yeterli olacak gibi görünüyor. Tercihimi 2 TB Seagate Barracuda'dan yana kullandım, cuma gelir diye umuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 tb hdd tavsiyesi lütfen
    6 yıl önce açıldı
    2 tb mı 4 tb mı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.