Şimdi Ara

2 üniversiteyi ayni anda okuyanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yüksek lisansınızı var mademki sizi doktora doçent prof olarak görebiliriz yakında.
    sizi tebrik ederim. hani okuyamıyorum aklım almıyor yada okumak isteyipte cesareti olmayanlara ve yarı da bırakanlara
    güzel bir örneksiniz.
    hangi alanda memursunuz bilmiyorum ama bu mezuniyetlerinizi o alanda rahat değerlendirebilirsiniz imkan varsa. bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan -- 3 Kasım 2015; 11:50:19 >
  • 33

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandevan

yüksek lisansınızı var mademki sizi doktora doçent prof olarak görebiliriz yakında.
    sizi tebrik ederim. hani okuyamıyorum aklım almıyor yada okumak isteyipte cesareti olmayanlara ve yarı da bırakanlara
    güzel bir örneksiniz.
    hangi alanda memursunuz bilmiyorum ama bu mezuniyetlerinizi o alanda rahat değerlendirebilirsiniz imkan varsa. bence.

Diploma var ama torpil yok... Neyse uzatmayayım ve deşmeyeyim yaramı da, bari sadece dışsal pekiştireç ve motivasyon ile okuyanların azmini, şevkini kırmayayım...

• evandevan E kullanıcısına yanıt
    Bu arada, aldığım diplomanın biri ve okuduğum masterın biri kurumumla dolaylı değil DOĞRUDAN alakalı idi, gururla sorumlu müdüre çıktım, aldığım cevap ;"Okuyan adama ihtiyacım yok" ve ardından ücra ilçeye sürgün....

• quote:

Orijinalden alıntı: investigation

Bu arada, aldığım diplomanın biri ve okuduğum masterın biri kurumumla dolaylı değil DOĞRUDAN alakalı idi, gururla sorumlu müdüre çıktım, aldığım cevap ;"Okuyan adama ihtiyacım yok" ve ardından ücra ilçeye sürgün....

Hangi alanda memursunuz.malesef türkiye de ki zihniyet.insanların istediği şey bilgili olman yada kendini geliştirmen olmuyor,onların istediği şey niteliksiz ama ucuza çalışan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fosforsuzkalem -- 3 Kasım 2015; 14:15:28 >
  • Ben okul öncesi öğretmenliği okuyorum, seneye aöf tarım okumayı ve mümkün olursa 4 yıllığa geçmeyi planlıyorum.

• Felis Catus F kullanıcısına yanıt
    Okul öncesinde kaçinci sinif?

• quote:

Orijinalden alıntı: fosforlukalem96

Okul öncesinde kaçinci sinif?

2. sınıf.

• Felis Catus F kullanıcısına yanıt
    Olur neden olmasın zaten ozamana örgünden mezun olursun.aöfü de dgs ile 4 e tamamlayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: fosforlukalem96

Olur neden olmasın zaten ozamana örgünden mezun olursun.aöfü de dgs ile 4 e tamamlayabilirsin.

İki diplomayı birden almak istiyorum. Bazen Ziraat fakültesinin oradan geçiyorum, hatta Ziraat fakültesi öğrencilerinin üniversitedeki tarlalarda araştırma yaptıklarını görüyorum. Her defasında onlara özenip, keşke ben de bu bölümde okuyabilseydim diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felis Catus -- 6 Kasım 2015; 0:19:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.