Şimdi Ara

2 telefon arasında kalmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknosa.com/urunler/125071606/asus-zenfone-2-laser-5-5-cift-sim-black-akilli-tel?staydesktop=true

daha iyi kamera ve nispeten daha iyi islemci mi

yoksa

http://www.gold.com.tr/meizu-m2-note-beyaz-cep-telefonu_u

daha iyi ekran kalitesi ve nispeten daha iyi grafik kartı mı?

diğer tüm özellikleri neredeyse birebir aynı. zaten islemci ve gpu'ları da çok az farklı aynı denilebilir. birinin kamerası daha iyiyken diğerinin ekran kalitesi çok daha önde. fiyatlar ikisi de 800 tl eşit.

asus'un servisi ve bazı çakallıkları soğutuyor beni açıkcası ama kamerayı çok kullanıyorum diyebilirim...
    meizu ise türk piyasasında yeni bi firma sağını solunu hiç bilmiyorum. aldıktan sonra ne olur bilinmez.

fikirleri alayım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Meizu daha az tanınan bir marka ama asus da piyasada daha yeni yeni tanınıyor telefon piyasası açısından diyorum meizu m2 note ekran çözünürlüğü ve bataryası olsun zenfone 2 laserden daha iyi duruyor zenfone a 6.0 marshmallow güncellemesi gelecekti ama meizuya gelcek mi bilmiyorum. Bir türlü yazamadım meizu yu tahminde mevzu çıkıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Meizu daha az tanınan bir marka ama asus da piyasada daha yeni yeni tanınıyor telefon piyasası açısından diyorum meizu m2 note ekran çözünürlüğü ve bataryası olsun zenfone 2 laserden daha iyi duruyor zenfone a 6.0 marshmallow güncellemesi gelecekti ama meizuya gelcek mi bilmiyorum. Bir türlü yazamadım meizu yu tahminde mevzu çıkıyor

varsa bi mevzu gelelim hocam :D ben de kararsızım işte meizu'nun ekran çok iyi bi yanda ise kamera farkı var biraz. acelem yok bekliyorum son kararı vermeden

• up+

• hala karar veremiyorum ya :D

• m2 note alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

m2 note alın

sanirim oyle yapacagim zenfone 2 laser'lar hep snapdragon 410 modelli. yeni 615 modelliler daha turkiyede yok heralde. islemcisi de boyle olunca sırf kamera kalitesinden zenfone 2 lasera yonelemem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.