Şimdi Ara

2 tane Dota2 key geldi (Bitti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar elimde 2 tane key var. Steam'den geldi. Karşılığında hiçbir halt istemiyorum. Gerçekten oynayacak arkadaşlara vereyim de işe yarasın. Uzun zamandır bekleyip de alamayan arkadaşlar alsın bari. Öyle "Merak ettim, dur bir bakayım" diyecek arkadaşlar sonra bulurlar

Key almak istediğini belirten mesaj yazan ilk 2 arkadaşa verecem.

sCb ve -_GHoST-_-MaCHiNe_- davetleri aldı. İkisine de iyi eğlenceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PartizanMLKM -- 26 Ekim 2012; 16:53:56 >

• key almak istiyorum
  • arkadaşım bende oynamayı çok istiyorum indireli baya oldu key nasıl olsa bulurum diye :D üstüne aylar geçti bulamadım
    edit:forumda cevabını bekliyorum hala elinde varsa diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 26 Ekim 2012; 14:30:09 >
  • Ben de istiyorum hocam varsa fazlalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sCb 

key almak istiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

arkadaşım bende oynamayı çok istiyorum indireli baya oldu key nasıl olsa bulurum diye :D üstüne aylar geçti bulamadım
    edit:forumda cevabını bekliyorum hala elinde varsa diye

Arkadaşlar mail veya Steam id'nizi verin, yollayacam.

Böyle bilmem kaç haneli bir şifre olarak gelmeyecek. "Key" diyerek hata yaptım. Mailinize veya Steam'inize davet gelecek ve oynayabileceksiniz.
  • pm olarak yolladım
    edit:buradayım yanıt bekliyorum eğer yollarsan burada belirtirsen sevinirim çünkü steam öbür bilgisayarda gidip hemen oyuna girecem :D
    edit:maile gelmiş gördüm çok sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 26 Ekim 2012; 15:56:37 >
  • Ghost Machine'e yolladım.

sCb bilgilerini verdiği zaman ona da yollayacam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgilerimi gönderdim.
  • sCb'ye de gönderdim ve bitti.

"Elinde kaldı mı?" diye mesaj atan arkadaşlardan özür diliyorum. Daha kalmadı elimde maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PartizanMLKM -- 26 Ekim 2012; 17:00:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.